Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We ordered and payed up front for two Roller shutters, and the smaller one needs a remote to operate it. It was not included apparently. There was no indication that the remote had to be purchased sep... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jest to trzecia żaluzja (50mm lamelki perforowane) zrobiona na konkretny wymiar. Wszystkie realizacje wykonane dokladnie z zamówieniem oraz w terminie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dziękuję za zaangażowanie i świetną jakość w przygotowaniu zamówienia i dbałość w jego dostarczeniu w nienaruszonym stanie. Polecam serdecznie.

Información sobre la empresa

1. Tienda de persianas
  2. Proveedor de toldos y carpas
  3. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

sklep internetowy Knall jest bezpośrednim dystrybutorem osłon okiennych wewnętrznych i zewnętrznych pochodzących z najnowocześniejszych i renomowanych fabryk działających na terenie Unii Europejskiej. W naszej ofercie mamy rolety, żaluzje, plisy, moskitiery oraz, z zakresu osłon zewnętrznych, markizy, rolety zewnętrzne i osłony do okien dachowych. Ponadto oferta poszerzona jest o segmentowe bramy garażowe, pergole, a także akcesoria z zakresu tworzenia tzw. inteligentnego domu. Współpracujemy z marami FAKRO i VELUX. Wszystkie oferowane przez nas produkty poddawane są restrykcyjnym kontrolom jakości. Nasze doświadczenie i profesjonalizm pozwala nam pracować zgodnie z najwyższymi standardami obsługi i stale poszerzać grupę zadowolonych Klientów.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Produkt zgodny z ofertą

Szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem.
Dobra wsparcie klienta

28 de octubre de 2025

Respuesta de KNALL

Bardzo dziękujemy i Życzymy Wesołych Świat ;;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dokładne i super zabezpieczone.

Otrzymałem dokładnie to co zamawiałem zgodnie z podanymi wymiarami. Bardzo dobrze oceniam sposób pakowania. Zabezpieczenie przed złamaniem super.

27 de octubre de 2025

Respuesta de KNALL

Dziękujemy za miłe słowo i serdecznie pozdrawiamy przy okazji Wesołych Świąt

Perfekcyjne żaluzje

Perfekcyjne żaluzje, pełne zadowolenie

29 de octubre de 2025

Respuesta de KNALL

Panie Krzysztofie dziękujemy za zaufanie i miłe słowo serdecznie pozdrawiamy i przy okazji Życzymy Zdrowych i Wesołych Świąt

Zamówienie rolet wewnętrznych mikro

Samodzielne wykonanie przeze mnie pomiary zostały zrealizowane dokładnie. Jakość wykonania materiał jest bardzo dobrej jakości oraz cena naprawdę korzystna. Firma z miasta w którym mieszkam wyceniła ten sam towar ponad dwukrotnie. Nie nie pisze pod zamówienie. Firmy w moim regionie tworzą otoczkę że to wielkie fabryki i wywołują przekonanie że tam musi być dobrze i tanio. Nic bardziej mylnego. Pewnie jakość także jest dobra ale cena już nie koniecznie. Jeśli Chodzi o knall to polecam do zakupu rolet mikro. Mam to przetestowane. Pozdro Slawek

23 de octubre de 2025

Respuesta de KNALL

Panie Sławku dziękujemy za tak rzeczową opinię. Doceniamy porównanie z lokalnymi ofertami – takie doświadczenia najlepiej pokazują realną wartość produktu. Miło słyszeć, że rolety mikro sprawdziły się w praktyce. Pozdrawiamy i dziękujemy za polecenie! ;-)

Super

Elegancko,wszystko pasuje idealnie

4 de octubre de 2025

Dzięki Panie Jarku ;-) Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie

Szybka realizacja

Szybka realizacja. Bardzo dobry stosunek ceny do jakosci.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de KNALL

Dziękujemy za miłe słowo i serdecznie pozdrawiamy ;-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ocena pozakupowa klienta

Zakupione żaluzje do montażu wewnątrz otworu okiennego 175x140 cm. Wykonanie, jakość materiałów super. Jest jednak duże ale. Dołączone uchwyty praktycznie uniemożliwiają montaż. Kupiłem wersję z pompowaną regulacją i wystającymi rolkami, a uchwyty są do skrzynki bez wystających elementów.

8 de octubre de 2025

Respuesta de KNALL

Dziękujemy za opinię. Cieszy nas, że żaluzje spełniły oczekiwania pod względem jakości. Problemy z montażem mogą wynikać zarówno z typu uchwytów, jak i sposobu instalacji – bez oględzin nie da się tego jednoznacznie ocenić.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta wraz z numerem zamówienia i ewentualnym zdjęciem montażu. Sprawdzimy sytuację i zaproponujemy konkretne rozwiązanie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Produit reçus abîmés en plusieurs fois

Produit reçus abîmés en plusieurs fois.
Aucun moyen de contacter le vendeur, ils ne répondent pas aux emails !

26 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Bonjour,

Un nouvel envoi a déjà été expédié et devrait vous parvenir prochainement. Une fois le colis reçu, nous vous serions reconnaissants si vous pouviez mettre à jour votre commentaire afin de refléter la résolution du problème.

Notre objectif est de garantir votre entière satisfaction, tant concernant le produit que notre service, et nous espérons que cette seconde livraison répondra à vos attentes.

Nous vous remercions par avance de votre compréhension et de votre coopération.

Cordialement,
Service client

Products very poorly packaged

I bought two custom-made motorized blinds, each a little over 2.5 meters wide, for a budget of 1,500 euros. The products were very poorly packaged — just a single wooden board on one side was used to keep the box rigid, hoping it would prevent the product from bending during transport. There was no internal padding, no polystyrene, nothing to secure the contents. When you buy a product that will travel over 1,000 km, you expect serious packaging.
From the outside, when the package arrived, it seemed intact. But upon unpacking, one of the blinds was completely bent, shaped like a banana (motor axis damaged, dent on the main casing, slats bent).
The company made no effort to refund me or offer any kind of reasonable commercial solution. It’s my fault for not unpacking the box immediately, but they never acknowledged their poor packaging as the cause. Avoid this company if you’re spending a large amount — if you just want to try a small, inexpensive blind, maybe, but don’t trust their customer service. You’ll be on your own, with no recourse. Definitely a company to avoid. I would like to give a 0 star, but it's not possible.

1 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Zamówienie

Zamówienie zgodne z moimi oczekiwaniami. Rolety dobrej jakości, prosty montaż.

23 de agosto de 2025

Respuesta de KNALL

Panie Damianie bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sklep z super żaluzjami

Żaluzje zakupione w tym sklepie kolejny raz po kilku latach. Ponownie wszystko na najwyższym poziomie. Usterka maskownicy, kontakt ze sklepem i natychmiastowa wysyłka nowej, tak to powinno wyglądać. Polecam w 100%

13 de agosto de 2025

Respuesta de KNALL

Dziękujemy Panie Marku i cieszymy się że znowu zawitał Pan do nas po kilku latach ;-)

Kolejne złożone zamówienie

Kolejne złożone zamówienie - wszystko OK. Polecam z czystym sercem zakupy.

10 de abril de 2025

Respuesta de KNALL

Dziękujemy bardzo i polecamy się na przyszłość ;-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.