Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Ver más
La empresa ha respondido
12/3 modtog jeg en såkaldt Mysterybox med 6 fl. for 599,- kr. Omtalen hos Kobaj var at det var et supergodt tilbud til meget lavere priser end dagsprisen. Et opslag på Kobajs hjemmeside viste dog... Ver más
La empresa ha respondido
Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... Ver más
La empresa ha respondido
Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Helt uacceptabelt at levering til en enhversadresse sættes på gaden foran en låst dør kl. 19 hvor der indlysende er lukket. Er fragtmanden Expressen helt tankeløse? Det må kunne gøres bedre.

Respuesta de KOBAJ.com
Altid meget smilende og meget vidende omkring vinene. God tid.

Respuesta de KOBAJ.com
Det anbefales ikke at bestille vin fra dette sted. Erfaringen har vist, at processen for afhentning af varer er uprofessionel og upraktisk. Efter at have afgivet en bestilling modtager man på et tidspunkt en e-mail med afhentningsinformation, hvori det fremgår, at varen skal hentes samme dag som mailen er modtaget. Hvis man ikke har mulighed for at afhente på dagen – eksempelvis på grund af arbejdsmæssige forpligtelser – kan man risikere at stå uden mulighed for at få udleveret sine varer dagen efter. Endvidere mangler ofte dele af bestillingen.
I mit tilfælde forsøgte jeg at hente en bestilling dagen efter den angivne dato i e-mailen, men det var ikke muligt. Jeg blev oplyst om, at jeg skulle sende en e-mail, og at min henvendelse ville blive behandlet som det første kommende mandag. På trods af en uge med daglige opkald inden for deres begrænsede telefontid (9-10) er der stadig ingen, der har besvaret mine opkald. Telefonsupport virker således ubrugelig, og mine gentagne e-mails er ligeledes blevet ignoreret.
I skrivende stund har jeg stadig produkter, som er betalte, men hverken udleveret eller sendt til mig. Kundeservice er ekstremt mangelfuld og ineffektiv. Jeg vil derfor stærkt opfordre til at undgå dette sted, indtil der er etableret en ordentlig og responsiv kundeoplevelse.
Bemærk: Min bestilling var afgivet via en anden e-mailadresse end denne henvendelse, hvilket gør, at virksomheden muligvis ikke har registreret denne specifikke bestilling på min aktuelle e-mail. Jeg opfordrer dog virksomheden til at prioritere forbedringer i deres kundeservice.

Respuesta de KOBAJ.com
Altid god service og deres vin anbefalinger har altid ramt plet. det er helt klart et besøg værd hvis ikke du/I har været forbi. Og ikke mindst de gode priser
ingen svarer på mails eller umulige og komme i kontakt på tlf. dålig service

Respuesta de KOBAJ.com
Deltog i lagersalg. God rådgivning- skarpe priser. Er i øvrigt stor fortaler for online konceptet
Fik yderst fin betjening, god vejledning og god pris 😊
Dejlige mennesker altid klar til en sjov bemærkning. Niels og Alexander samt the team klarer det. Champagne Kassen tager 800kr for en abonnements kasse, Kobaj tager 600 for bedre champagne. Og det ved Vi.
Lige været til lagersalg, fantastisk udvalg og super flinke - og helt vanvittige gode priser.
Jeg har kun positivt at sige om Kobaj. Al den vin (en hel del 😊) jeg har købt har levet op til forventningerne, og jeg har endnu til gode at finde tilsvarende priser andetsteds.
I lighed med andre anmeldere vil jeg sige at vinene er ok. Men service er for dem en by i Rusland.
Jeg købte 7.4. 6 flasker Welland Shiraz 2023 til kr 129 pr. Fl. Mod 199,-.
Nu er vinen måske på vej til Danmark og da blev prisen sænket til kr 99,-. Et par dage efter kunne den købes på Pickup til kr. 89,-.
På den nye hjemmeside er alle ordrer forsvundet.
Nu koster vinen kr 139 og skulle være hjemme og klar til levering. Det vil jeg glæde mig til.
På hjemmesiden har de p.t. en spansk vin El Ventilador til 69,-.
Når man afgiver en ordre står der at 6 flasker kvalificerer til fri fragt. På betalingssidem står der at afhentningen ef gratis.

Respuesta de KOBAJ.com
Tjaa, hvad skal jeg skrive som ikke er skrevet over de sidste 10-20 anmeldelser. Har brugt Kobaj i mange år, og vinen de sælger fejler ikke noget, og det får de en stjerne for. Men deres eksekvering af drift, kunder og service er stort set ikke eksisterende nu. der svares efter meget lang tid på mails, og som regel først efter man har gensendt sin mail. Priser til en messe må vel forventes at være forhandlet ned til det sublime, med det store fremmøde der forventes, at selvsamme vin kommer ud 30-40% billigere en måned efter messen, er for mig næsten som og stå foran kunderne og sige " vi er ligeglade med jer", vi gør som det passer os. Vores vinklub stopper også hos Kobaj...vi mangler bare lige de sidste flasker, bestilt d. 3 april...fra Italien, som jo ligger vildt langt væk....9. juli 2025, der kommer stadig ingen vin fra dem, og ingen info om leveringsdato. Begynder så småt at tænke, at dette firma er gået i scam mode...?

Kobaj er en god ide.
Deres vin OK og ingen telefon nummer, og ingen tilsending af faktura, til trods for 3 rykkere. Svært ved angive moms på faktura. Kobaj eget sted, lukket dør uden åbningstider. Dog åbnede de langt om længe der jeg skulle hente vin. Fik faktura på stedet for de sidste 2 køb - "det brugte de ikke og havde fået nyt system etc". 3-4 medarbejdere som absolut ikke havde travlt. Som erfaren vin køber begynder flaskerne af klirre af - ja hvad skal man sige!?

Respuesta de KOBAJ.com
Har siden midten af marts gentagne gange forsøgt at opsige mit abonnement på en månedlig kasse vin.
Jeg har ikke fået nogensomhelst respons og betalingen for kassen trækkes fremdeles en gang i måneden hvorefter jeg modtager kassen.
Jeg har nu, efter samråd med min bank, spærret mit betalingskort for at få stoppet leveringen fra Kobaj. Nu kan jeg så bruge et par aftener på at flytte alle de andre betalingsaftaler der var tilknyttet kortet, over på et andet kort. Øv, øv, og atter øv!

Respuesta de KOBAJ.com
Bestilte to kasser vin (samme producent på smagning i april). Start maj fik jeg den ene kasse. Har skrevet flere gange til Kobaj men det er som at skrive ud i intetheden. Intet svar og umuligt at ringe.

Hej Kobaj!
Nu har jeg 2 gange skrevet til Jer for at opsige mit månedlige vinabonnement hos Jer uden at få bekræftelse på opsigelsen.
En gang i april måned og senest den 20. maj 2025
Grunden til opsigelsen er at vi synes at vinleveringerne har været af svingende karakter, samt at der har været lovet en flaske champagne i hver månedlige levering. I en enkelt levering har der ikke været den lovede champagne.
En enkelt gang har der været en vin som har været aldeles udrikkelig
På trods af opsigelsen er der ligenu en abonnementspakke på vej til os som vi faktisk ikke havde ønsket.
Jeg har også forsøgt at ringe til Jer, men I har valgt ikke at yde kundeservice pr telefon, hvilket er utilfredstillende især fordi I ikke svarer på de mails jeg har sendt til Jer
Jeg vil godt bede om en bekræftelse på at vores abonnement skal stoppe med det samme
Niels Borg-Østerlin

Respuesta de KOBAJ.com
I forbindelse med vinfestivalen 4-5 april, bestilte og betalte vi for 18 flasker vin, vi har dog kun modtaget de 9 flasker, de resterende 9 flasker mangler vi.
Ingen efterfølgende ordrestatus, ingen svar til ved henvendelse og vi er derefter efterladt helt uden viden, om hvorvidt de resterende flasker nogensinde dukker op. Kan derfor kun anbefale IKKE at købe ved KOBAJ eller deltage i fremtidige vinfestivaler de måtte arrangere.

Respuesta de KOBAJ.com
Jeg lagde en bestilling hos Kobaj.com efter en vinsmagning i begyndelsen af april. Nu er det slutningen af maj, og oplevelsen har været fuldstændig uacceptabel.
Kun halvdelen af min ordre er blevet leveret — og det endda forsinket. Den resterende del af ordren mangler stadig, uden nogen form for opdatering, undskyldning eller forklaring. Den lovede leveringstid er for længst overskredet, og Kobaj.com har ikke taget nogen som helst initiativ til at kommunikere eller løse problemet.
Det er ekstremt uprofessionelt og respektløst over for betalende kunder.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at handle hos Kobaj.com. Den manglende pålidelighed, gennemsigtighed og kundeservice gør, at jeg aldrig vil bestille hos dem igen.

Respuesta de KOBAJ.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.