Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

12/3 modtog jeg en såkaldt Mysterybox med 6 fl. for 599,- kr. Omtalen hos Kobaj var at det var et supergodt tilbud til meget lavere priser end dagsprisen. Et opslag på Kobajs hjemmeside viste dog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de logística

Escrito por la empresa

Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tankeløs levering

Helt uacceptabelt at levering til en enhversadresse sættes på gaden foran en låst dør kl. 19 hvor der indlysende er lukket. Er fragtmanden Expressen helt tankeløse? Det må kunne gøres bedre.

25 de agosto de 2025

Hej Christian

Jeg beklager meget den oplevelse du har haft med vores fragt firma.

Vi tager selvfølgelig din feedback meget seriøst og vil gøre fragt firmaet opmærksom på dette.

KOBAJ Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid meget smilende og meget vidende…

Altid meget smilende og meget vidende omkring vinene. God tid.

25 de julio de 2025

Hej Benny

Mange tak for din Anmeldelse!

Vi er meget glade for at hører du er tilfreds med KOBAJ.

KOBAJ Kundeservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det anbefales ikke at bestille vin fra…

Det anbefales ikke at bestille vin fra dette sted. Erfaringen har vist, at processen for afhentning af varer er uprofessionel og upraktisk. Efter at have afgivet en bestilling modtager man på et tidspunkt en e-mail med afhentningsinformation, hvori det fremgår, at varen skal hentes samme dag som mailen er modtaget. Hvis man ikke har mulighed for at afhente på dagen – eksempelvis på grund af arbejdsmæssige forpligtelser – kan man risikere at stå uden mulighed for at få udleveret sine varer dagen efter. Endvidere mangler ofte dele af bestillingen.

I mit tilfælde forsøgte jeg at hente en bestilling dagen efter den angivne dato i e-mailen, men det var ikke muligt. Jeg blev oplyst om, at jeg skulle sende en e-mail, og at min henvendelse ville blive behandlet som det første kommende mandag. På trods af en uge med daglige opkald inden for deres begrænsede telefontid (9-10) er der stadig ingen, der har besvaret mine opkald. Telefonsupport virker således ubrugelig, og mine gentagne e-mails er ligeledes blevet ignoreret.

I skrivende stund har jeg stadig produkter, som er betalte, men hverken udleveret eller sendt til mig. Kundeservice er ekstremt mangelfuld og ineffektiv. Jeg vil derfor stærkt opfordre til at undgå dette sted, indtil der er etableret en ordentlig og responsiv kundeoplevelse.

Bemærk: Min bestilling var afgivet via en anden e-mailadresse end denne henvendelse, hvilket gør, at virksomheden muligvis ikke har registreret denne specifikke bestilling på min aktuelle e-mail. Jeg opfordrer dog virksomheden til at prioritere forbedringer i deres kundeservice.

9 de julio de 2025

Kære Pernille,

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, at din oplevelse med os har været så negativ. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter at levere til vores kunder, og vi tager din kritik meget alvorligt.

Vi forstår, at afhentningsprocessen har været frustrerende, og vi undskylder for den manglende kommunikation omkring afhentningen, dog skal det siges at man sagtens kan få udskudt sin afhentningsdato. Vi fjerner aldrig en kundes ordre, uden det er et ønske fra kunden selv. Vinen kan derfor stadig afhentes efter den oplyste dato i mailen.

Desværre har vi også oplevet udfordringer med vores telefonsupport og mailhåndtering, som har ført til forsinkelser i svarene. Jeg kan forsikre dig om, at vi arbejder hårdt på at forbedre disse områder, så du som kunde kan få den hjælp, du behøver, når du behøver det.

Jeg vil gerne bede om, at du kontakter os igen via mail, så vi kan få løst dit problem hurtigst muligt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ingen svarer på mails eller umulige og…

ingen svarer på mails eller umulige og komme i kontakt på tlf. dålig service

30 de junio de 2025

Kære Jose,

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med at få svar på dine mails samt svært ved at komme i kontakt med os telefonisk. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg kan forsikre dig om, at vi arbejder på at forbedre både vores mailbesvarelse og tilgængelighed på telefonen. Vi gør alt for at sikre, at du fremover får hurtigere og mere effektiv service.

Er der nogen hjemme

I lighed med andre anmeldere vil jeg sige at vinene er ok. Men service er for dem en by i Rusland.
Jeg købte 7.4. 6 flasker Welland Shiraz 2023 til kr 129 pr. Fl. Mod 199,-.
Nu er vinen måske på vej til Danmark og da blev prisen sænket til kr 99,-. Et par dage efter kunne den købes på Pickup til kr. 89,-.
På den nye hjemmeside er alle ordrer forsvundet.
Nu koster vinen kr 139 og skulle være hjemme og klar til levering. Det vil jeg glæde mig til.
På hjemmesiden har de p.t. en spansk vin El Ventilador til 69,-.
Når man afgiver en ordre står der at 6 flasker kvalificerer til fri fragt. På betalingssidem står der at afhentningen ef gratis.

19 de junio de 2025

Kære Hans-Erik

Tak for din feedback!

På det sidste har vi haft så travlt, at vi ikke har kunnet følge med i samme tempo, som vi plejer. Det har desværre ført til forsinkelser.

Vi arbejder hårdt på at få rykket alle de gamle bestillinger over på den nye hjemmeside, men det tager desværre tid.

Efter man har givet sin adresse og inden man går videre til betaling, vil man have muligheden for at vælge levereingsmetode, hvor vi sender med bla. Burd og Xpressen.

Prisen kan sagtens svinge, da vi ofte forhandler kampagnepriser på diverse vine, med vinbønderne.

Tjaa

Tjaa, hvad skal jeg skrive som ikke er skrevet over de sidste 10-20 anmeldelser. Har brugt Kobaj i mange år, og vinen de sælger fejler ikke noget, og det får de en stjerne for. Men deres eksekvering af drift, kunder og service er stort set ikke eksisterende nu. der svares efter meget lang tid på mails, og som regel først efter man har gensendt sin mail. Priser til en messe må vel forventes at være forhandlet ned til det sublime, med det store fremmøde der forventes, at selvsamme vin kommer ud 30-40% billigere en måned efter messen, er for mig næsten som og stå foran kunderne og sige " vi er ligeglade med jer", vi gør som det passer os. Vores vinklub stopper også hos Kobaj...vi mangler bare lige de sidste flasker, bestilt d. 3 april...fra Italien, som jo ligger vildt langt væk....9. juli 2025, der kommer stadig ingen vin fra dem, og ingen info om leveringsdato. Begynder så småt at tænke, at dette firma er gået i scam mode...?

17 de junio de 2025

Kære Peter

Tak fordi du deler din ærlige feedback – og for de mange år, du har været kunde hos os. Det betyder meget, og det gør det endnu mere ærgerligt, at du nu føler dig skuffet over både service og oplevelse.

Du har fuldstændig ret i, at vi ikke har været skarpe nok – på svartider. Vi har i perioder været under massivt pres og har desværre ikke formået at følge ordentligt med. Det beklager vi oprigtigt.

I forhold til priserne til messen: Vi ville ønske, vi kunne forhandle fantastiske rabatter med samtlige vinbønder, men med over 50 deltagende producenter er det desværre ikke muligt i praksis. Mange har egne begrænsninger, små lagre og faste priser – og vores rolle er at samle og præsentere deres vine, ikke at presse dem. Når nogle af dem efterfølgende vælger at sætte prisen ned i kortere perioder, kan det give et forkert indtryk af, at vi ikke værdsætter vores kunder– men det er på ingen måde intentionen.

Vi kan forsikre dig om at din bestilte vin er på vej og vi beklager ventetiden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kobaj har svært med svar på mail og moms faktura

Kobaj er en god ide.
Deres vin OK og ingen telefon nummer, og ingen tilsending af faktura, til trods for 3 rykkere. Svært ved angive moms på faktura. Kobaj eget sted, lukket dør uden åbningstider. Dog åbnede de langt om længe der jeg skulle hente vin. Fik faktura på stedet for de sidste 2 køb - "det brugte de ikke og havde fået nyt system etc". 3-4 medarbejdere som absolut ikke havde travlt. Som erfaren vin køber begynder flaskerne af klirre af - ja hvad skal man sige!?

13 de junio de 2025

Respuesta de KOBAJ.com

Tak for din ærlige feedback – og for din tålmodighed.

På det sidste tid har vi haft så travlt, at vi ikke har kunnet følge med i samme tempo. Det har desværre ført til forsinkelser – både i faktureringen og i vores kundeservice – og det beklager vi dybt.

Heldigvis har vi nu fået styr på situationen: Vi har udvidet teamet for at sikre, lignende problemer ikke opstår igen. Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi tager dine oplevelser meget alvorligt.

Har du stadig spørgsmål eller mangler du noget, er du meget velkommen til at skrive til os på info@kobaj.com – vi svarer nu hurtigt og effektivt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Surt show at opsige abonnement

Har siden midten af marts gentagne gange forsøgt at opsige mit abonnement på en månedlig kasse vin.
Jeg har ikke fået nogensomhelst respons og betalingen for kassen trækkes fremdeles en gang i måneden hvorefter jeg modtager kassen.
Jeg har nu, efter samråd med min bank, spærret mit betalingskort for at få stoppet leveringen fra Kobaj. Nu kan jeg så bruge et par aftener på at flytte alle de andre betalingsaftaler der var tilknyttet kortet, over på et andet kort. Øv, øv, og atter øv!

11 de junio de 2025

Kære Henning

Jeg beklager virkelig din oplevelse.

Jeg får lukket dit abonnement med det samme!

Jeg kan desværre ikke se nogen mail fra dig i vores indbakke, vær sikker på at du skriver til - info@kobaj.com

Hvis der er noget som helst jeg kan hjælpe dig med, så send os en mail.

Sløjt

Bestilte to kasser vin (samme producent på smagning i april). Start maj fik jeg den ene kasse. Har skrevet flere gange til Kobaj men det er som at skrive ud i intetheden. Intet svar og umuligt at ringe.

6 de junio de 2025

Kære Martin

Tak for din feedback.

Vi beklager meget de lange ventetider, samt vores manglende kommunikation.

Jeg kan forsikre dig om at din vin er på vej og vil blive sendt til dig så hurtigt som muligt.

Samtidig arbejder vi hårdt på at svare på alle mails, så du kan forvente hurtige svar på dine mails fremover.

Opsigelse af vinabonnement

Hej Kobaj!
Nu har jeg 2 gange skrevet til Jer for at opsige mit månedlige vinabonnement hos Jer uden at få bekræftelse på opsigelsen.

En gang i april måned og senest den 20. maj 2025

Grunden til opsigelsen er at vi synes at vinleveringerne har været af svingende karakter, samt at der har været lovet en flaske champagne i hver månedlige levering. I en enkelt levering har der ikke været den lovede champagne.

En enkelt gang har der været en vin som har været aldeles udrikkelig

På trods af opsigelsen er der ligenu en abonnementspakke på vej til os som vi faktisk ikke havde ønsket.

Jeg har også forsøgt at ringe til Jer, men I har valgt ikke at yde kundeservice pr telefon, hvilket er utilfredstillende især fordi I ikke svarer på de mails jeg har sendt til Jer

Jeg vil godt bede om en bekræftelse på at vores abonnement skal stoppe med det samme

Niels Borg-Østerlin

5 de junio de 2025

Kære Niels

Tak for din feedback!

Vi beklager meget vores manglende kommunikation over mail.

Vi forstår din frustration over abonnementet, hvilket vi selvfølgelig vil forsøge at forbedre os på.

Jeg kan bekræfte at dit abonnement er blevet annulleret og ikke vil blive fornyet automatiskt

Kobaj.com

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I forbindelse med vinfestivalen 4-5…

I forbindelse med vinfestivalen 4-5 april, bestilte og betalte vi for 18 flasker vin, vi har dog kun modtaget de 9 flasker, de resterende 9 flasker mangler vi.
Ingen efterfølgende ordrestatus, ingen svar til ved henvendelse og vi er derefter efterladt helt uden viden, om hvorvidt de resterende flasker nogensinde dukker op. Kan derfor kun anbefale IKKE at købe ved KOBAJ eller deltage i fremtidige vinfestivaler de måtte arrangere.

5 de abril de 2025

Respuesta de KOBAJ.com

Tak for din ærlige feedback – og din tålmodighed.

De seneste måneder har vi haft så meget succes, at vi ganske enkelt ikke kunne følge med. Det har desværre betydet forsinkelser i både levering og kundeservice – og det beklager vi oprigtigt.

Vi har nu ansat flere medarbejdere, fået styr på fakturasystemet og sikret, at det samme ikke sker igen. Vi forstår frustrationen, og vi tager dine oplevelser meget alvorligt.

Hvis du fortsat mangler noget, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på info@kobaj.com – her svarer vi nu hurtigt.

Uacceptabel service – Undgå Kobaj.com

Jeg lagde en bestilling hos Kobaj.com efter en vinsmagning i begyndelsen af april. Nu er det slutningen af maj, og oplevelsen har været fuldstændig uacceptabel.

Kun halvdelen af min ordre er blevet leveret — og det endda forsinket. Den resterende del af ordren mangler stadig, uden nogen form for opdatering, undskyldning eller forklaring. Den lovede leveringstid er for længst overskredet, og Kobaj.com har ikke taget nogen som helst initiativ til at kommunikere eller løse problemet.

Det er ekstremt uprofessionelt og respektløst over for betalende kunder.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at handle hos Kobaj.com. Den manglende pålidelighed, gennemsigtighed og kundeservice gør, at jeg aldrig vil bestille hos dem igen.

31 de mayo de 2025

Kære Serge

Tak for din feedback!

Vi beklager meget vores manglende kommunikation og de lange leveringstider

Vinen bliver bestilt verdenen over, så når der sker forsinkelser kan de virkelig mærkes.

Vi arbejder hårdt på at forbedre vores kundeservice og kundeoplevelse

Vi håber du havde en god Kobajhagen og nyder den vin du fik købt!

Kobaj.com

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.