Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år. Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

12/3 modtog jeg en såkaldt Mysterybox med 6 fl. for 599,- kr. Omtalen hos Kobaj var at det var et supergodt tilbud til meget lavere priser end dagsprisen. Et opslag på Kobajs hjemmeside viste dog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfälle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska är ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de logística

Escrito por la empresa

Køb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du køber ind direkte hos vinbonden i fællesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gøres hele verden til en let tilgængelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjælper vi vinbønder med at sælge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importører og det efterfølgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus købe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sørger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkøbte varer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nem og enkel koncept

Nemt og overskuelig koncept , har ordret mange gange og altid oplevet sublim service og levering til lovet tidspunkt.
Kan absolut snbefales

27 de mayo de 2025

Utilfredsstillende oplevelse

Utilfredsstillende oplevelse. Ingen svar på flere e-mails som opfølgning på vin jeg ikke har fået som jeg bestilte til vinfestival for omkring 2 måneder siden.
P.S. jeg er “fast” kunde hos Kobaj da jeg godt kan lide konceptet men det er nok sidste gang med så lang leveringstid og ingen svar

26 de mayo de 2025

Kære Frederik

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og undskyld, at du overhovedet har haft grund til at skrive den her anmeldelse.

Vi beklager meget den lange leveringstid på dit køb fra vinfestivalen. Der har desværre været ekstraordinære forsinkelser på flere af de vine, der blev bestilt i forbindelse med festivalen, og det er vi oprigtigt kede af. Vi regner dog med snart at være helt i mål med alle festivalordrer og håber, at din vin er lige om hjørnet.

Vi er også kede af at høre, at du ikke har fået svar på dine henvendelser – det er naturligvis ikke godt nok, og vi ser nærmere på, hvad der er gået galt.

Du skal vide, at vi sætter stor pris på din loyalitet som kunde og på din støtte til Kobaj-konceptet. Vi håber virkelig, at vi kan rette op på denne oplevelse og genvinde din tillid.

Team Kobaj

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ødelagt vin, ingen levering og intet svar

I bedste fald en meget amatøragtig virksomhed - i værste fald svindel…!

Bestilte vin i forbindelse med vinsmagning afholdt af Kobaj.
På dagen (4. maj) hvor leveringen skal ske får jeg en SMS fra fragtfirmaet om at pakken er gået i stykker og at Kobaj vil kontakte mig med mere info.
Jeg hører derefter intet fra Kobaj og har efterfølgende sendt tre mails de seneste tre uger, uden at få svar på en eneste af dem.
Som kunde står jeg tilbage med info om, at vinen er gået i stykker, men uden svar fra virksomheden på, hvordan om om de har tænkt sig at sende ny vin eller refundere mine penge.
Uacceptabelt….

4 de mayo de 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den meget uheldige oplevelse, du har haft.

Det er på ingen måde det niveau af service, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration. Når vin går i stykker under fragten, skal du naturligvis have besked og en løsning hurtigst muligt – i form af en ny forsendelse.

Vi er i gang med at undersøge, hvad der er gået galt i kommunikationen, og vi sørger for at få din sag håndteret med det samme. Du vil høre fra os meget snart, så vi kan få løst problemet.

Endnu en gang tak fordi du gør os opmærksom på situationen – og undskyld for den manglende respons.

Team kobaj

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er meget frustrerende at i ikke…

Det er meget frustrerende at i ikke svarer mails, har sendt en mail til jer for over en uge siden og ingen svar, selvom i lover svar inden for 1 til 3 hverdage.

21 de mayo de 2025

Hej Claus,

Tak for din besked – og undskyld den manglende respons.

Vi forstår fuldt ud din frustration, især når vi ikke lever op til vores egne løfter om svartid. Det er langt fra godt nok, og vi beklager, at du har siddet og ventet uden svar. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen af vores kunder.

Vi følger op på din henvendelse med det samme og sørger for, at du får den hjælp, du har brug for.

Tak fordi du gør os opmærksom på det – og tak for din tålmodighed.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bliver bekymret når jeg læser…

Jeg bliver bekymret når jeg læser herinde. Kobaj venligst svar på mine mails.

Update 16.5. Så kom der hul igennem. Håber det er pga travlhed.

11 de mayo de 2025

Hej Dorte,

Tak for din besked – og ikke mindst for din tålmodighed.

Vi beklager meget, hvis vores svartid har givet anledning til bekymring. Det er bestemt ikke meningen, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende at vente på svar. Vi har haft ekstraordinært travlt, hvilket desværre har påvirket svartiderne – men vi arbejder hårdt på at komme ajour og sikre bedre respons fremover.

Vi er glade for, at der nu er hul igennem, og vi sørger selvfølgelig for at følge din sag helt til dørs.

Ingen svar og ingen vin.

Ingen svar og ingen vin.
Jeg bestilte en mystery kasse d. 18 april.
Her snart en måned efter er pengene trukket, men jeg har ikke set skyggen af vin.
Jeg har prøvet og skrive 2 gange, begge uden svar.
Det er heller ikke muligt at ringe til dem.
Så ja, det virker til, at jeg har blevet snydt.

18 de abril de 2025

Hej Rene,

Tak for din anmeldelse – og vi beklager oprigtigt, at du har haft denne oplevelse.

Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, at du hverken har modtaget din mystery kasse eller fået svar på dine henvendelser. Det lever på ingen måde op til vores standarder, og vi forstår godt, at det kan føles som om du er blevet snydt – det er du ikke, og vi tager din sag meget seriøst.

Tak fordi du gør os opmærksom på problemet, så vi kan få rettet op.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen kontakt til og fra Kobaj

Deltog i samkøb 4960 med afhentning den 25/4. halvdelen af varene var ikke hjemme. Fik besked om at jeg senest ugen efter ville modtage besked om hvornår resten ville blive eftersendt. Har endnu ikke hørt noget fra Kobaj. Det er ikke muligt at ringe til virksomheden. Har forsøgt at skrive til dem 2 gange. Der står på deres hjemmeside at de svarer inden for 1-3 dage!!!
Jeg har tidligere deltaget i flere samkøb, men det her er for ringe. Dårlig behandling af trofaste kunder

24 de abril de 2025

Hej Gert,

Tak for din anmeldelse – og vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse i forbindelse med samkøb 4960.

Vi vil gerne starte med at beklage den følelse, du står tilbage med. Som en trofast kunde hos KOBAJ skal du selvfølgelig kunne forvente både klare informationer og hurtig respons – og det er tydeligt, at du ikke har oplevet det denne gang.

Vi har dog sendt dig en opfølgende mail den 2. maj med præcis den information, vi havde lovet i sms’en. Her forklarede vi, hvilke vine der manglede, og hvornår vi forventede levering. Ifølge vores system er mailen desværre ikke blevet åbnet – og det ærgrer os, for informationen var sendt rettidigt.

Derudover fik du svar på din henvendelse den 7. maj med en konkret leveringsopdatering, og vinen er siden blevet sendt og leveret.

Når det er sagt, forstår vi godt, at oplevelsen har været frustrerende – særligt når man som dig har gjort sig umage for at følge op og få svar. Vi arbejder løbende på at forbedre vores svartider og informationsflow, så vi i fremtiden undgår lignende situationer.

Vi håber, at du trods alt bliver glad for vinen – og vi sætter stor pris på den tid og tillid, du har lagt hos os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Afventer en bestilling bestilt på…

Afventer en bestilling bestilt på vinmesse for 4 uger siden, er betalt men intet hørt. Kan ikke komme i kontakt med dem kun på mail og den svarer de ikke. Må jeg får det jeg har købt?

1 de mayo de 2025

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse – og undskyld for de problemer, du har oplevet med din ordre.

Vi har kigget på sagen og kan se, at e-mailadressen på din bestilling desværre blev skrevet forkert, da den var svær at tyde. Dette betød, at vores ordrebekræftelse ikke blev sendt til dig som forventet. Vi forstår godt, at det har skabt frustration.

Vi fik rettet fejlen i fællesskab med dig, og vi er glade for, at alt nu er blevet opklaret, og du har fået den nødvendige information om din bestilling.

Skulle der opstå noget andet, du har spørgsmål til, er du altid velkommen til at kontakte os.
Og hvis du mener, at sagen nu er løst tilfredsstillende, vil vi sætte stor pris på, hvis du opdaterer din anmeldelse.

👨 Benjamin
💻 KOBAJ Kundeservice

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Afholdt vinsmagning

Tilbage melding på netop afholdte vinsmagning i tunnel fabrikken må være at intet fungeret for jer, alle rødvine var iskolde, der var ikke vand i de store beholder, der var intet brød, men nogle kiks som kun holdt i 20 minutter derefter intet, i forhold til den afholdte vinsmag i Hellerup hvor alt fungeret var det her en virkelig ringe vinsmagning

5 de abril de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at vinsmagningen i Tunnelfabrikken ikke levede op til dine forventninger. Det skal naturligvis være en god og gennemført oplevelse at deltage i en vinsmagning hos os – både når det gælder vinene og de praktiske rammer omkring smagningen.

Vi tager din feedback alvorligt og har allerede delt den med vores eventteam, så vi kan lære af de ting, der ikke fungerede – herunder temperatur på vinene, adgang til vand og snacks. Det er klart, at det skal være i orden hele vejen igennem.

Vi er glade for, at du tidligere har haft en god oplevelse til vores vinsmagning i Hellerup – det er den standard, vi altid stræber efter at leve op til, og det er ærgerligt, at det denne gang ikke lykkedes.

Tak igen fordi du gav dig tid til at skrive – og vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen til en mere vellykket oplevelse næste gang.

👨 Benjamin
💻 KOBAJ Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suveränt kundtjänst som alltid svarar…

Suveränt kundtjänst som alltid svarar snabb och ger toppservice.
Ibland blir det fel och dom rättar till det direkt på bästa sätt , fler borde ta efter deras kundtjänst . Sen skall sägas att det sällan blir fel. Vinet som Kobaj säljer håller riktig hög kvalite.

27 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode vine og godt koncept

Har modtaget mange rigtig gode vine gennem Kobaj. De er også behagelige at kommunikere med, og hjælpsomme. Har lige fået hjælp vedr. et problem med bestilling af billetter til den kommende vinfestival.

6 de febrero de 2025

Imponerende

Imponerende - intet mindre. Super vine , også mange lidt ukendte druer, til meget fair priser, fantastisk kundeservice - kan virkelig anbefale at købe hos Kobaj,

17 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt udvalg og fint koncept

Godt udvalg og fint koncept. Altid god service. Jeg trækker en stjerne p.g.a. sløv logistik med leveringen denne gang efter ankomsten af vinene til DK.

Tænker det bliver 5 stjerner næste gang, da jeg er i gang med at bestille næste runde :-)

10 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.