Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fem stjerner herfra! Virkelig god kvalitet og hurtig levering. Nem hjemmeside og produkterne blev leveret præcis som beskrevet. Kobcover.dk Kan varmt anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte mit cover hos kobcover.dk, og jeg er intet mindre end imponeret! Produkterne lever op til mine forventninger både i kvalitet og design. Leveringen var lynhurtig, og kundeservicen har været fremr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service, gode produkter nemt at bestille. Første ordre blev væk hos DAO, men kobcover.dk var hurtige til at tilbagebetale. De ville sende ny ordre, men jeg ønskede flere produkter med. Næste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er dybt imponeret over kobcover.dk. Produkterne er af utrolig høj kvalitet, og udvalget er imponerende. Kundeservicen er enestående - hurtig og venlig hjælp er altid inden for rækkevidde. Jeg kan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Find dit næste tilbehør til din mobiltelefon📱, Apple Watch⌚ eller tablet. Hos KobCover finder du et bredt udvalg af mobilcovers, panserglas, opladere, kabler, bilholdere og andet smart tilbehør, der beskytter og opgraderer din enhed. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet, designet til at kombinere funktionalitet, stil og holdbarhed. Uanset om du leder efter et elegant cover, et magnetisk bilholder, en powerbank eller trådløse earbuds, har vi det, du mangler. Derfor skal du handle hos os ✅ 30 dages tilfredshedsgaranti uanset årsag 📦 Hurtig levering inden for 2–5 hverdage 💥 Prisgaranti på alle varer 🚚 Gratis fragt ved køb over 399 kr 🔒 Sikker betaling med MobilePay, kort og Apple Pay 💬 Kundeservice via mail eller livechat – svar inden for få timer, også i weekenden

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Cover til iphone

Fine vare i forhold til pris, ok leverings frist, god kundeservice via mail

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Kobcover

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nul stjerner herfra

Nul stjerner herfra.
Her er en sidste besked fra en pænt inkompetent og meget lidt service mindet person fra Kobcover : Hvis du laver en trustpilot anmeldelse baseret på dette. Vil vi føle os nødsaget til at kontakte din arbejdsplads og omgangskreds så de kan finde ud af hvilken klovn du er.

6 de agosto de 2025

Respuesta de Kobcover

Jan, det har været et cirkus med dig, og du opfører dig som en klovn – derfor bliver du kaldt en klovn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse - alt spillede!

Alt gik som det skulle – nem bestilling, hurtig levering og god kommunikation undervejs. Produktet levede op til forventningerne. Handler gerne her igen!

27 de julio de 2025

Respuesta de Kobcover

Tusind tak for denne skønne anmeldelse. Det gøre os glade!

Alt ok

Alt ok. ++++

23 de julio de 2025

Respuesta de Kobcover

Tusind tak for denne søde anmeldelse. Det gøre os glade!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produktet var billigt, for billigt

Produktet -WC børste med skum børster, der kan skiftes- var billigt, nemt at bestille og kom hurtigt frem. Det går det 2 ⭐️⭐️ til

Selve produktet er noget billigt lo.. skum hovederne falder af 😏- så det var nok derfor det kostede 100 kr. mindre end andre steder og for at sende det retur skal jeg købe en retur seddel.
Ja ja der er mange måder at tjene penge på.

31 de mayo de 2025

Respuesta de Kobcover

Tak for din anmeldelse. Du skal altid huske på prisen når du vurderer kvaliteten.

Du er altid velkommen til at gøre brug af din tilfredsgaranti ved at sende en mail til: kontakt@kobcover.dk.
Vi vil rigtige gerne hjælpe dig.

Super god service 👍

Det startede skidt men Kobcover fik hurtigt løst problemet og jeg fik en perfekt vare 👍👏

7 de mayo de 2025

Respuesta de Kobcover

Tusind tak for denne fine anmeldelse. Det glæder os rigtig meget!

Godt produkt,

Godt produkt,
og meget hurtig levering
Med venlig hilsen Lis

17 de marzo de 2025

Respuesta de Kobcover

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for du har haft en god oplevelse!

Gode priser

Godt produkt, overskuelig webshop at finde rundt på,
Hurtig levering 💪💪

22 de marzo de 2025

Respuesta de Kobcover

Tak Kenneth! Det glæder os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lavede min første bestilling hos…

Lavede min første bestilling hos Kobcover, og jeg er meget glad for hele processen fra bestilling til modtagelse af produktet! Vil helt sikkert bestille igen. Tak!

27 de febrero de 2025

Respuesta de Kobcover

Tak for de 5 stjerner, det er vi utrolige glade for Aurela!

Fin urrem

Fin urrem, dog lidt for stor til mit spinkle håndled. Men kan give den væk, men flot er den

14 de febrero de 2025

Respuesta de Kobcover

Vi er glade for, at du synes, urremmen er flot – det er vi helt enige i! Husk, at vi har en størrelsesguide på vores hjemmeside.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.