Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawieni... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Club de entretenimiento para adultos

Escrito por la empresa

Najtańsze premium w internecie!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 4% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Porażka

Porażka. Zapłacone kodu nie ma. Brak jakiej kolejek odpowiedzi. Banda oszustów. Nie polecam zakupów u nich!!!!!

23 de junio de 2025

Brak kodu i kontaktu!

[Zamówienie 11546] (2 czerwca 2025)
Najpierw nie wysyłali przez ponad dziesięć dni a potem przysłali konto, które okazało się... darmowe. Darmowe konto za 45.99 zł. UOKIK i pozew zbiorowy zorganizuję. Nie odpuszczę.

PS. Napisaliście: "Wyślemy do Pana wiadomość z dalszymi krokami." Nic takiego się nie stało. Brak maila!

2 de junio de 2025
Logotipo de kodypremium.pl

Respuesta de kodypremium.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam przykro, że napotkał Pan problemy podczas korzystania z zakupionej usługi. Wyślemy do Pana wiadomość z dalszymi krokami.

Pozdrawiamy,
Zespół KodyPremium

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam, kilka kont i na kilku nie działający Disney, co chwilę z innego konta logowanie i ponowne wpisywanie kodów, problem ze zwrotem pieniędzy.

8 de junio de 2025

Oszuści !!!!!

Nie warto korzystać z tego sklepu . Zawsze po zakupie byl problem . Konto na Youtube nie działa a Spotify po kilku dniach rząda weryfikacji i tez jest dezaktywowane. Kontakt ze sklepem kodypremium.pl praktycznie nie istnieje w przypadku reklamacji. ODRADZAM !!!!

24 de mayo de 2025

Oszuści!!!

Oszuści!!!
Zakupiony Spotify PREMIUM na 2 lata przestał działać po miesiącu. Zero kontaktu - sprawa zgłoszona.

1 de mayo de 2025

Oszuści.

Oszuści.
Kupiłem Youtube premium na 3 miesiące. Dostałem kod oraz instrukcje jego wpisania, niestety kod okazał się nieprawidłowy. Zgłosiłem reklamację ale żadnej odpowiedzi, brak kontaktu

11 de mayo de 2025

Zignorowano reklamację

Kupiłem kod do Youtube Premium.
Niestety, nie działa.

Napisałem reklamację i zero odzewu. Nie polecam- czuję się naciągnięty.

Tak, sprawdziłem- kod kupiony w serwisie kodypremium.pl, a nie innym.

5 de mayo de 2025

Kupiłam Spotify

Kupiłam Spotify, miało działać 6 miesięcy, działało miesiąc, nie ma odpowiedzi ze strony sprzedającego.

1 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kodypremium albo polskie-kody to…

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci.
Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. Nie tego się spodziewałem ale lepsze to niż nic. Jednak konto też nie działało a dokładniej chaslo do niego. 40zl w błoto. lepiej było to zgubić, mniejsza złość by była

27 de abril de 2025
Logotipo de kodypremium.pl

Respuesta de kodypremium.pl

Szanowni Państwo, nie sprzedaliśmy żadnego kodu game pass w ciagu ostatniego tygodnia.
Myślę, że pora sprawdzać gdzie się kupuje, ponieważ nie jesteśmy powiązani z żadnymi z tych oszustów.

Pozdrawiamy,
Zespół KodyPremium

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.