Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Club de entretenimiento para adultos

Escrito por la empresa

Najtańsze premium w internecie!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 4% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dałabym zero gwiazdek

Dałabym zero gwiazdek, ale się nie da. Zwykli oszuści. 2 listopada kupiłam dostęp do YouTube na 3 miesiące. 29 złotych po prostu ukradli! Dostałam kod, który był nieprawidłowy. Od soboty żadnej informacji zwrotnej, wysłałam kilka wiadomości mail. Ostrzegam przed tymi oszustami.

2 de noviembre de 2024

Oszustwo - gamepas

Oszustwo. Zamiast kodu gamepass podają dane do logowania na konto gdzie jest dodanych ponad 20 urządzeń i wywala co kilka sekund z gry. Brak odzewu na maile.

4 de noviembre de 2024

Respuesta de kodypremium.pl

Niestety autor opinii nie potrafi odnaleźć właściwej podstrony, która go oszukała tj. E-KODYPREMIUM.PL - Temat znany od dłuższego czasu. KODYPREMIUM od ponad czterech lat swojej krystalicznej działalności jest atakowane przez swoja NIE UCZCIWĄ KONKURENCJĘ, która stosuje łudzące podobne nazwy by wprowadzić klientów w błąd i ich oszukać. Nie wysłać kodów bądź wysłać nie działające.

Wzywamy do usunięcia nie prawdziwej opinii, która została tutaj zamieszczona, ponieważ NIE DOTYCZY ONA KODYPREMIUM!!!

Konto na siłę

Dostajemy na siłę konto później już nie ma jak się skontaktować z sprzedawca ma w dupie bo sprzedał nie odpisuje jeszcze poczekam trochę ale chyba będzie trzeba iść na policję bo to siły nie ma żeby się dopisać do gościa nie wierzcie w sklep e-kodypremium.pl i nie przelecieć się jak ja czy inni ludzie masę problemów i tyle

3 de noviembre de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam, wykupiłam dostęp do Spotify , nie dostałam żadnego kodu , na wiadomości e-mail nikt nie odpowiada . To jest kolejny raz jak ta firma mnie oszukała ! Zwykli naciągacze!

3 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zakup xbox game pass ultimate

Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawienia konta xbox jako główne na konsoli (której nie posiadam, zakupiłem na PC). Po zalogowaniu okazało się, że subskrypcja jest ważna jeszcze 4 tygodnie. Odradzam korzystania z tej strony.

1 de noviembre de 2024

Dzień dobry,
Wysłaliśmy do Pana wiadomość poprzez serwis Trustpilot. Prosimy o udzielenie odpowiedzi. Pomoże nam to odnaleźć Pana zamówienie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kupiłem kod do Tidal i otrzymałem

kupiłem kod do Tidal i otrzymałem. Korzystałem z promocji na rok. Wcześniej też kupiłem youtube. Nie mam zastrzeżeń!

7 de octubre de 2024

moge polecić

moge polecić. Korzystałam z promocji tidal. Konto otrzymałam. Zakup w przystępnej cenie 🤩

18 de octubre de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

UWAGA OSZUŚCI !!!!!!Firma oszukuje…
UWAGA OSZUŚCI !!!!!!Firma oszukuje klientów poprzez przekazanie kodu klientowi niby na rok lecz kod wygasa po 3 miesiącach gdzie po złożeniu reklamacji nie ma odzewu i klient pozostaje że zwykłym kontem zamiast PREMIUM .
NIE POLECAM !!!!

28 de septiembre de 2024

stała klientka

stała klientka, polecam you tube oraz Spotify. Reszty nie miałem jeszcze okazji zakupić i testować.

10 de octubre de 2024

super serwis

super serwis, fajna oferta usług jak spotify i tidal. Ja zdecydowanie wybrałem Tidal. Kiedyś miałem u firmy kupiony Spotify na miesiąc i było super

9 de septiembre de 2024

Ja polecam

Ja polecam, czytałem opinie moich poprzedników i albo spotyka mnie szczęście, że w przypadku moich zamówień nie wystąpiły problemy, albo coś jest nie tak.

Jedyne co powiem po sobie. Współpraca z serwisem kodypremium jest dla mnie UDANA ;)

30 de septiembre de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Przyłanczam się do opini że to wielkie…

Przyłanczam się do opini że to wielkie OSZUSTWO. Kupiłem u nich kod do yutube premium za 18 zł. Kod wadliwy.Zgłaszałem problem kilku krotnie.Bez jakiejkolwiek reakcji.Stanowczo odradzam i ostrzegam.Takie działania powinny być karane ! a strona dawno zamknięta.APBWO

12 de septiembre de 2024

Potwierdzam negatywne opinie

Potwierdzam negatywne opinie. Przysłany kod YT nie działa. Drugi zakupiony produkt w ogóle nie został dostarczony. Wszystkie kanały kontaktu takie jak mail i formularz kontaktowy bez odzewu. Porażka, a właściwie to już nosi znamiona oszustwa. Zdecydowanie nie polecam.

20 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.