Heerlijke Italiaanse koffie met een volle, lekkere smaak. Ook de service is top: snel, vriendelijk en goed geregeld. Wij zijn erg tevreden en bestellen hier zeker weer!
La empresa ha respondido
Heerlijke koffiebonen met een volle, rijke smaak en een fijne geur. De koffie is lekker gebalanceerd en heeft een mooie afdronk. Zeker een aanrader voor koffieliefhebbers! ☕️
La empresa ha respondido
Zeer tevreden over mijn bestelling. De bestelling werd netjes verpakt en goed optijd geleverd. Topkwaliteit koffie!
Updated my original review as I got a refund after posting it. Still, I should have been helped earlier and without such measures. Original review: "I ordered a replacement part for my bialetti french... Ver más
La empresa ha respondido
KoffieKoning.nl is een Nederlandse webwinkel voor koffie en alles wat daarbij hoort. Vanuit Harderwijk leveren wij aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit Italiaanse koffiebonen, gemalen koffie, koffiecups en E.S.E.-espressopads, met bijzondere aandacht voor authentieke Siciliaanse koffie van Miscela d’Oro. Daarnaast bieden wij koffiemachines, koffiemolens, barista-accessoires, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen en reserveonderdelen voor bekende merken zoals De’Longhi, Philips, Saeco, Siemens, Bosch en Krups. Ook vindt u bij ons koffieservies en praktische keukenartikelen. Sinds 15 augustus 2026 staat KoffieKoning onder een nieuwe eigenaar en bedrijfsleiding. Onze processen voor voorraadbeheer, verzending, bereikbaarheid en klantenservice worden sindsdien opnieuw ingericht en aangescherpt. Wij streven naar betrouwbare levering, duidelijke communicatie en persoonlijke service. Vragen en problemen willen wij zorgvuldig en tijdig oplossen. Eerlijke beoordelingen zijn voor ons zeer waardevol: ze helpen ons de dienstverlening voortdurend te verbeteren en geven toekomstige klanten een duidelijk beeld van KoffieKoning.nl en onze manier van werken.
Zeppelinstraat 14A, 3846CL, Harderwijk, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
De prijs was zo laag dat ik het eerst niet helemaal vertrouwde maar een goede score op trustpilot trok mij over de streep. En inderdaad een stuk goedoper dan elders en ook nog een snelle service... hoe is het mogelijk!
Sneller bezorgd dan vooraf aangegeven. En via klantenservice werd ik spoedig geholpen bij het uitzoeken naar het juiste onderdeel. Complimenten!
Bestelling zou zaterdag worden geleverd, het is nu maandag en ik heb nog steeds niets ontvangen

Respuesta de KoffieKoning
Goede koffie! Duidelijke site met veel keuze in koffies en handige materialen voor koffie en keuken.
Afhandeling en bezorging vlot en adequaat.
Dit bedrijf heeft werkelijk alles betreft koffie en rekent schappelijke prijzen. Of het nou om koffie gaat, machines of losse onderdelen. Alles. Verder snel verzonden. Geen poespas. Echt tof!
Alles prima geregeld. Snel geleverd, compleet en netjes. Aflevertermijn van een uur is heel fijn! Het was ook mooi binnen die tijd geleverd.
Bestelling ontvangen waarbij de verpakking van een deel van van de bestelling beschadigd was.
Hierover gecommuniceerd met de klantenservice van koffiekoning.nl die supersnel en adequaat reageerden.
Verzending duurde even.. geen bericht van klantenservice. Verder prima aangekomen en verpakt.

Respuesta de KoffieKoning
Onderdeel snel gevonden op de website en heel snel geleverd. Apparaat werkt weer als een tierelier.
snel geleverd onderdeel en nette correspondentie om mij op de hoogte te houden.
Zeer goede originele kwaliteit. Ga zo door!
Onderdeel voor koffiemachine besteld en betaald. Vervolgens niets meer gehoord. Op mails en berichten via website wordt niet gereageerd. Oplichters!!!

Respuesta de KoffieKoning
Besteld en zeer snel geleverd zoals afgesproken, een goed bedrijf die nakomt wat hij/zij zegt en ze hebben ook heerlijke koffiebonen echt een aanrader !!!