koffietcacao Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima content, werkwijze was iets opvallend. Bij opzeggen kreeg ik 48 later felicitaties en mails dat mijn abonnement was verlengd. Niet zo spannend maar wel apart. Direct reactie om deze instelling a... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tijdschrift vanaf nr. 1 ontvangen. Goed dat er een vernieuwing is geweest. Inhoud nog steeds erg aantrekkelijk. Wat ik niet goed gerege vind is de overgang van de abonnementservice. Wij hebben nog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd interessant om te lezen. Staat vol met goed geschreven onderzoeken, recensies, opiniestukken en artikelen over koffie, thee en cacao. Zelf ben ik het meest geïnteresseerd in koffie en dit produ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Editor
  2. Empresa de medios de comunicación

Escrito por la empresa

koffieTcacao (KTC) is hét digitale platform voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van specialty coffee, thee en cacao. Sinds 2012 informeren, inspireren en amuseren we liefhebbers via onze website (met exclusieve members-sectie), nieuwsbrief, online shop en sociale media. Elke maand brengen we je diepgaande reportages, interviews met gevestigde namen én nieuw talent, handige reviews, tutorials en de nieuwste gear. We reizen naar oorsprong, duiken in cultuur en volgen de levendige scene op de voet. Dagelijks vind je op koffietcacao.com en onze socials de laatste trends, nieuws en achtergronden. Via onze nieuwsbrief mis je bovendien nooit meer de belangrijkste ontwikkelingen, aankomende events of speciale acties. KTC is digital only – altijd en overal beschikbaar, rechtstreeks op jouw scherm.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik haal tips uit het blad voor leuke…

Ik haal tips uit het blad voor leuke adresjes om naar toe te gaan binnen Nederland en voor de toekomst in het buitenland.
Verder veel leuke andere info is zeer welkom.

Respuesta de koffietcacao

Bedankt voor de complimenten. We zijn blij om te horen dat je via ons de leuke adresjes weet te vinden. Geniet van alle koffie, thee en cacao momenten, in binnen- of buitenland!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind KTC een interessant tijdschrift

Ik vind KTC een interessant tijdschrift, als je een koffie- en/of thee- en/of chocoholic bent.
Ik ben chocoladeverslaafd en houd ook van thee en mijn man is een liefhebber van koffie, thee en chocolade. Voor ons is dit dus een geweldig boekje.
Er staan goed tips in en webshops waar je heerlijke aankopen kunt doen. Het enige nadeel is dat sommige webshops voor de groothandel zijn en dat wij daar niets kunnen bestellen.
Spijtig dat er geen wedstrijd meer in het tijdschrift staat.
Buiten die 2 puntjes hebben we alleen maar lovende woorden.

Respuesta de koffietcacao

"Een geweldig boekje." Wow, dit vinden we fantastisch. Over de groothandel webshops en het missen van de wedstrijd, die 2 puntjes staat genoteerd! Dankjewel nogmaals voor de lovende woorden.

Ook voor de vakman

Goede magazine
Met eerlijke commentaar
Over de koffie en chocolade
Zeker een goed vakblad

Respuesta de koffietcacao

Wat ontzettend goed om te horen! Dankjewel Edouard, voor de fijne woorden.

Altijd een feestje

Altijd een feestje als de nieuwe koffieTCacao weer op de deurmat valt!! Het brengt mij en Loulé (Algarve, Portugal) de laatste nieuwtjes en inspiratie in de koffie wereld, heerlijk moment voor mezelf🙏🤩

Respuesta de koffietcacao

Ilona, wat een feestje om dit te lezen. Hier zijn we erg blij mee. Dankjewel!

Prima magazine!

In alle opzichten een prima magazine over koffie enzo!

Respuesta de koffietcacao

Dankjewel Eugene, voor je compliment!

Interessant tijdschrift

Heel leuk tijdschrift met telkens weer nieuwe informatie - vooral de stedentrip vind ik erg leuk! Als barista leer ik er telkens toch weer iets van.

Respuesta de koffietcacao

Nou Myrthe, de stedentrips zullen we zeker blijven doen. Goed om te horen dat je er zoveel van opsteekt als barista. Dank, dank, dank.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het beste tijdschrift voor koffie, thee en cacao

Er is eigenlijk maar één goed tijdschrift voor koffie, thee en cacao en dat is koffieTcacao. Het tijdschrift geeft veel goede informatie over koffie thee en cacao. Ik kom uit de koffiebranche en ik weet hierdoor dat ze altijd de beste vakmensen vragen om artikelen te schrijven. Zo ben je altijd zeker van de nieuwste en beste informatie.

Respuesta de koffietcacao

Wow Bert, dankjewel voor je positieve verhaal! Wij worden er helemaal stil van. Je maakt onze dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Go to magazine rond koffie,thee en cacao

Toonaangevende magazine met (h)eerlijke reviews, informatie en zelfs recepten. Kortom het go to magazine als je meer wilt weten rond koffie, thee en cacao.

21 de septiembre de 2022

Respuesta de koffietcacao

Wat een compliment. Dankjewel voor je review!

Top informatie

Voor iedereen in de familie zit er wel wat bij, wat in de smaak valt👍👍👍👍👍

26 de septiembre de 2022

Respuesta de koffietcacao

Dat het bij de hele familie in de smaak valt, wat ontzettend leuk! Dankjewel voor je lieve woorden.

8 consejos para escribir buenas reseñas.