Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Den bedste sushi

Den bedste sushi, altid friske råvarer og rigtig god service.
Både afdelingen i Charlottelund og Gentofte smager altid 10/10. Kæmpe anbefaling!

26 de abril de 2026

ALDRIG IGEN! DÅRLIG SERVICE OG DÅRLIG MAD

ALDRIG IGEN!! Verdens dårligste service og så blev man råbt op i ansigtet fordi lidt kritik GENTOFTE.
Vi var 11 mennesker fordelt på to borde. Det var den værste madoplevelse nogen sinde. Vi var der 16.30 og fik først vores mad en time senere. Små fad kom med 15-20 min mellemrum så man nåede at blive mæt allerede efter kort tid.
Maden var ISKOLD, som om den lige var kommet ud af køleskabet. Jeg konfronterede personalet og en medarbejder kom mega sur ned, stillede så helt op af mig og råbte mig i ansigtet at sushien skal være kold og alt muligt andet. Hvor hun herefter går over til andre borde og spørger kunder om sushien skal være kold eller varm.
De bruger 5-10 minutter på at diskutere med os om at det jo tager tid at skære sushien så derfor når den at blive kold.
Kl 18, altså en halvanden time senere kommer nogle sticks, som vi bestilte lige da vi kom. Alt i alt MEGA dårlig service. Dårlig og kold mad. Vi kommer ALDRIG igen!

17 de enero de 2026

Aldrig igen

Aldrig igen – totalt kaos og respektløs service

Vores oplevelse hos Koii Sushi i Gentofte var uden tvivl en af de dårligste restaurantoplevelser, vi har haft. Maden var slet ikke god nok til at retfærdiggøre ventetiden – og ventetiden var helt absurd.

Vi sad ved to forskellige borde, men fik vores mad med over én times mellemrum. Det ene bord var færdigt med at spise, før det andet overhovedet fik serveret deres mad. Det ødelagde hele oplevelsen fuldstændigt og viser en total mangel på overblik og professionalisme fra køkkenets side.

Når maden endelig kommer, er den skuffende, middelmådig og bestemt ikke ventetiden værd. Sushi skal være frisk, præcis og serveres samlet – ikke drypvist og uden nogen form for koordination.

Ingen ordentlig undskyldning, ingen løsning, ingen ansvarstagen. Bare dårlig planlægning og ligegyldighed over for gæsterne.

Hvis I ikke kan håndtere travlhed eller flere borde samtidig, burde I ærligt talt ikke tage imod dem.
Kæmpe skuffelse – kan på ingen måde anbefales.

31 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var virkelig lækkert og virkelig…

Det var virkelig lækkert og virkelig god service! Vi fik vores mad forholdsvis hurtigt og det var helt frisk. Udover det så var servicen virkelig god, vores tjener var virkelig sød og var klar til at hjælpe når der var behov. De tilbød også halal soya, så det var helt perfekt. Jeg kan klart anbefale Koii i Gentofte! Så hyggelig en restaurant!

10 de diciembre de 2025

Rå kylling

Det var den dårligste service jeg nogle sinde har fået. Jeg bestilte 2 stykker friture stegt kylling og fik 12. Kyllingen var rå og helt uspiselig. Min ven bestilte 4 stykker shusi og fik dem + 16 andre. Og de krævede 120 kr i betaling for det rå kylling vi ikke spiste. :(
SÅ gav de også 39 kr for et glas vand + at sushi (Hvis man kan kalde det det) adlibitum til 288 kr. Den værste resturant jeg nogle sinde har været på. GÅ ALDRIG HER HEN! Hvis der var en minus skala havde Koii fået - 1.000.000

26 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig service

Maden er ok, men servicen på take away var desværre helt uacceptabel. Jeg bestilte online, hvor ordren blev bekræftet, og afhentningstidspunktet fastsat til kl. 19:05. Da jeg ankom, fik jeg at vide, at de havde “glemt” at sende bestillingen til køkkenet, fordi de havde haft travlt. Resultatet blev, at jeg måtte sidde og vente yderligere 30 minutter på maden. Det fremstår både uprofessionelt og amatøragtigt.

12 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt sushi og god service

Vi har ledt efter en godt sushi restaurant efter vi flyttede til København. Det fandt vi endelig - for wow hvor er der meget dårligt i København.
Mega god sushi og god kvalitet

15 de mayo de 2025

Kom aldrig her

Kom aldrig her. Risene var overkogt og var som risengrød. Servicen var elendig og var ventede på vores mad i 1 time og 30 min. KOM ALDIG HER

1 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Take Away fra Smakkegårdsvej for første…

Take Away fra Smakkegårdsvej for første og sidste gang.
Samtlige Thaisteder i kommunen gør det bedre.
Normalt er det heller ikke et plus, når et sted tilbyder både sushi, thai, Vietnamesisk, Japansk og Kinesisk mad - det var det heller ikke her.
Thairetten havde en mærkelig og ikke rar bismag af (stegeos?), hvordan er det muligt? Den måtte vi smide ud.
Sushien var absolut intetsigende og med halvlunkne ris.
Deres dumplings var lige akkurat spiselige, men kastet ned i take away æsken ovenpå sovsebægeret, så det lignede en uappetitlig rodet masse.
Hvis det her skal lykkedes for jer, så gå efter den madretning, som I er bedst til og drop alt det andet. Pt mangler der jo kun smørrebrød og hakkebøf for at fuldende roderiet :(

16 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koii,havde lækker sushi og alt i alt…

Koii,havde lækker sushi og alt i alt lækker mad,men en beskidt restaurant med mega støv på lamperne over bordene, og fedtede lysestager på bordene,totalt ulækkert toilet ,føj , måske godt at man ikke kan se ind i køkkenet, dårlig stil,

11 de julio de 2024

Maden var fin

Maden var fin, men servicen var elendig de gad ikke at tag mod en bestilling min ven vil have som han fik til sidst selvom han havde afbestil den. Hvor efter han vælger at gå ud, vælger vi resterende at blive og spise. Som jeg sagde var maden fin men de pige tjener der arbejdet der de var meget provokerende hvor hun vælger at smide vores desserter på bordet hvor vi vælger st efter lade desserterne som de er derfor for de en stjerne synes ikke de fortjener nogle stjerner med sådan en betjening.

24 de mayo de 2024

Vanvittig lækker mad

Fantastik restaurant med ekstremt lækker mad. Hvis man ikke kender til deres koncept, med bestilling af mad på deres tablet, så er det faktisk meget enkelt.

1 de abril de 2024

Vores favorit sushi

Rigtig lækker sushi af høj standard. Enorm god service af meget venligt personale ved hvert besøg. Vores stam sushi restaurant som får de varmeste anbefalinger.

6 de junio de 2023

Elendig service

Maden er fin - men den fuldstændig elendige service overskygger alt. Vi blev ikke taget imod eller introduceret til hvordan man bestiller maden. Tjeneren var meget uhøflig da vi pænt prøvede at spørge hvor vores desserter blev af efter 40 min.
Dette var desværre sidste besøg.

5 de abril de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God mad, ikke så meget service

Maden var rigtig god og smagte godt. Selve servicen var ikke rigtig eksisterende. Vi blev ikke rigtig budt velkommen, det var et barn der tog imod os, og han havde svært ved at forklarer os hvordan bestilling af mad fungerede. Det var også ham der kom med mad til os, hvilke vi havde det mærkeligt med fordi han var et barn. Ellers en god oplevelse, alt sushi, bao bao mm var super lækkert :-)

3 de febrero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.