Det var virkelig god kommunikation på ordren på mail, både en hyggelig hilsen fra medarbejderne hos Pitaya, samt rigtig god information ang. selve ordren. 😊 Da vi skulle have byttet en blazer, som v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
En meget forstående medarbejder der satte "skub" i tingene, da jeg sagde jeg havde brug for hurtig ekspedition af min ombytning så jeg kunne have mine bukser inden weekenden. Og bukserne nåede frem. A... Ver más
Min datter har mange talt om Pitaya og da jeg så at de havde den taske jeg gik og sukkede efter, så prøvede jeg lykken. Jeg var så “dum” at bestille min taske i påskeferien, så leveringen blev forsink... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Pitaya 🤍 Alt vores tøj er på lager i Danmark og vi har 1-2 dages levering på alle vores produkter. Har du spørgsmål til os? Så sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig alle hverdage. Knus Ida
Información de contacto
Stokagervej 29, 8240, Risskov, Dinamarca
- 30208272
- kundeservice@pitaya.dk
- pitaya.dk
Ha contestado el 29% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse! Jeg startede med et par nora pants, og efter nogle dage bestilte jeg mit andet par. Det er 100% mine ynglings bukser, som jeg skal have i mange flere farver! Pitaya er en kæmpe anbefaling fra mig!
Der var rigtig hurtig levering hvilket…
Der var rigtig hurtig levering hvilket var rigtig lækkert.
Dog var det den forkerte vare som var blevet sendt, dette er også sket for min veninde, hvor så efter at varen som jeg havde købt så var blevet udsolgt så jeg ku ikke engang modtage den rigtige vare.
Syntes det er for dårligt at man ikke engang kan pakke de rigtige vare, når der står hvad man skal pakke…
Nora petit sidder bare godt og har den…
Nora petit sidder bare godt og har den rette længde.
Købte en overgangsjakke, i Haderslev, fornyligt. Den sidder også bare godt.
Super god min pakke 📦 kom vildt hurtigt…
Super god min pakke 📦 kom vildt hurtigt og produktet var som forventet
Virkelig god oplevelse og god service.
Virkelig god oplevelse og god service.
Skete en fejl i min order, men de var virkelig søde til at returnere det og svarer hurtigt når man skriver til dem
Købte bukser
Købte bukser - model Nora. Super fine bukser. Og de blev sendt rigtig hurtigt. Så det var mega fedt.
Fantastisk pasform og kvalitet
Fantastisk pasform og kvalitet.
Størrelsen var lige i skabet og farven levede fuldstændig op til billederne.
Leveringen og info omkring leveringen var i top klasse.
Dårlig pasform..
Dårlig pasform..
Deres størrelser på bukserne er forskellige i forhold til farverne jeg har et par sorte Nora bukser i ekstra ekstra small som passer perfekt køber man dem i andre farver som jeg har gjort er de for små får en ekstra small er meget store bruger ekstra small normalt
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice
Fantastiske bukser kæmpe anbefaling her fra
Det er nogle rigtig fine ting
Det er nogle rigtig fine ting man. Kan købe og de er simpelthen så søde nede i Butikken
God oplevelse
God oplevelse, købte af en fejl forkerte bukser, men var intet problem at bytte dem
Meget fin taske 👜 Hurtig levering 📦
Meget fin taske 👜 Hurtig levering 📦
Lever op til forventningerne
Varerne jeg bestilte levede helt op til beskrivelsen på hjemmesiden.
Det ankom hurtigt efter bestilling.
Virkelig lækker butik med venligt…
Virkelig lækker butik med venligt personale og lækkert udvalg af tøj
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.