Consulta las opiniones de los clientes
Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er meget tilfreds med mit seneste køb. Super effektiv sælger, som holdt kort snor i forløbet også da han havde fri - holdt det på sporet (lån tagning etc.). På under 2 dage var heste traileren b... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Concesionario de remolques utilitarios
- Distribuidor de remolques a caballo
- Concesionario de remolques terrestres
- Servicio de alquiler de remolques
- Concesionario de automóviles usados
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.
Información de contacto
Stenbro Allé 1-3, 6650, Brørup, Dinamarca
- mail@kongeaa.dk
- kongeaa.dk
Ha contestado el 57% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Reserveret = købt
Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen og spurgte om vi kunne handle lidt. Det var sælgeren ikke meget for og da jeg kom op på kontoret fik jeg besked om at jeg allerede havde købt vognen i telefonen dagen forinden. De havde lavet slutseddel og jeg manglede bare at betale. Det kunne jeg ikke forstå, da jeg fik spørgsmål dagen inden i telefonen om jeg ville reservere vognen og ikke noget om slutseddel eller lignende. Så pas på! Når I reserverer noget så har I godkendt og handlet!
Jeg købte en trailer i går i dette…
Jeg købte en trailer i går i dette fantastiske trailercenter. Alt var meget professionelt og hurtigt. En særlig tak til manageren Sven 👍

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S
Super flot service fra jer
Super flot service fra jer , jeg kan kun varmt anbefale jer.

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S
At i ringede tilbage da post nord ikke…
At i ringede tilbage da post nord ikke havde hentet pakken, meget fint service.

Fin og hurtig betjening
Fin og hurtig betjening. 20 minutter efter ankomst kørte vi afsted med vores nye trailer.
De bedste anbefalinger herfra.

Der er en god service
Der er en god service, behagelige sælger og alt fungerer.

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S
Største svindler firma der findes i den…
Største svindler firma der findes i den kategori, Den trailer jeg lejet blev stjålet og de prøvet at give mig skylden for det og bag efter sendt de mig en regning på 5000 kr i selvrisiko som IKKE Var nævnt i lejebetingelserne. så løgn på løgn. og falske anmeldelser

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S
Super god og meget hurtig service.

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Kom for at købe en hobby trailer, hvilket er deres absolutte billigste produkt, men blev vejledt kompetent og professionelt af Bent, der hjalp med alle faser incl. tilkobling til bilen, da det volte lidt problemer.

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S
Altid god service og masser af…
Altid god service og masser af valgmuligheder.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.