Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med mit seneste køb. Super effektiv sælger, som holdt kort snor i forløbet også da han havde fri - holdt det på sporet (lån tagning etc.). På under 2 dage var heste traileren b... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de remolques utilitarios
  2. Distribuidor de remolques a caballo
  3. Concesionario de remolques terrestres
  4. Servicio de alquiler de remolques
  5. Concesionario de automóviles usados

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Reserveret = købt

Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen og spurgte om vi kunne handle lidt. Det var sælgeren ikke meget for og da jeg kom op på kontoret fik jeg besked om at jeg allerede havde købt vognen i telefonen dagen forinden. De havde lavet slutseddel og jeg manglede bare at betale. Det kunne jeg ikke forstå, da jeg fik spørgsmål dagen inden i telefonen om jeg ville reservere vognen og ikke noget om slutseddel eller lignende. Så pas på! Når I reserverer noget så har I godkendt og handlet!

30 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en trailer i går i dette…

Jeg købte en trailer i går i dette fantastiske trailercenter. Alt var meget professionelt og hurtigt. En særlig tak til manageren Sven 👍

4 de marzo de 2026

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S

Tak for den flotte anmeldelse, Vadym!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at handlen gik hurtigt og professionelt. Jeg giver selvfølgelig din ros videre til Svenn – det vil han helt sikkert sætte pris på 👍

Vi håber, du får rigtig god glæde af din nye trailer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, godt indpakket så ingen transportskade.

30 de enero de 2026

Hej Jan
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse ⭐
Det er skønt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen kom sikkert frem uden transportskader.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Skole kamerat

Hurtig og god behandling

30 de enero de 2026

Hej Michael
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god behandling – det er præcis den service, vi stræber efter hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flot service fra jer

Super flot service fra jer , jeg kan kun varmt anbefale jer.

Hej Jens
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord 🌟
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os – god service og rådgivning er noget, vi prioriterer højt hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os videre. Du er altid velkommen igen.

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord.
Det glæder os, at du har oplevet både god service og kompetent rådgivning hos os.

Fornuftig pris

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S

Tak for de 5 stjerner og din anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplever vores priser som fornuftige – det er vigtigt for os at levere god kvalitet til den rette pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At i ringede tilbage da post nord ikke…

At i ringede tilbage da post nord ikke havde hentet pakken, meget fint service.

Hej Kim
Tak for den flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig opfølgning og god service – netop den personlige rådgivning lægger vi stor vægt på.
Du er altid velkommen hos os, hvis vi igen kan hjælpe med trailer, reservedele eller rådgivning.

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening. 20 minutter efter ankomst kørte vi afsted med vores nye trailer.
De bedste anbefalinger herfra.

Hej Klaus
Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os, at I oplevede hurtig betjening og kunne køre afsted med jeres nye trailer efter kun 20 minutter.
Med eget nummerpladekontor og Danmarks største udvalg af trailere – over 3.000 nye og brugte på lager – kan vi ofte levere ekstra hurtig service fra ankomst til afgang.
Du er altid velkommen igen, hvis vi kan hjælpe med trailer, tilbehør eller rådgivning.

Stort udvalg

Stort udvalg

Hej Karin
Tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os, at du oplevede vores store udvalg. Vi har samlet både trailere, udstyr og reservedele ét sted, så det er nemt at finde en løsning – uanset behov.
Du er altid velkommen igen, hvis vi kan hjælpe med rådgivning, trailer eller tilbehør.

Der er en god service

Der er en god service, behagelige sælger og alt fungerer.

Hej Kim
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er godt at høre, at du oplevede en gnidningsfri proces med god rådgivning og en behagelig betjening hele vejen igennem.
Skulle du få brug for hjælp igen – uanset om det gælder trailer, tilbehør eller reservedele – står vi klar.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Største svindler firma der findes i den…

Største svindler firma der findes i den kategori, Den trailer jeg lejet blev stjålet og de prøvet at give mig skylden for det og bag efter sendt de mig en regning på 5000 kr i selvrisiko som IKKE Var nævnt i lejebetingelserne. så løgn på løgn. og falske anmeldelser

18 de diciembre de 2024

Hurtig og god betjening.

Hurtig og god betjening.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Kongeaa Trailercenter A/S

Tak for din flotte anmeldelse Julie.
Dejligt at høre, at du har oplevet hurtig og god betjening hos os – det betyder meget for hele teamet.
Du er altid velkommen hos Kongeaa Trailercenter igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og meget hurtig service.

7 de noviembre de 2025

Hej Lilli
Tusind tak for de flotte ord! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – hurtig og ordentlig service er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Du er altid velkommen forbi igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God hjælp efter Fejllevering

30 de octubre de 2025

Hej J. Nielsen
Tusind tak for din anmeldelse. Vi beklager den uheldige fejllevering – det er naturligvis ikke sådan, det skal være.

Til gengæld er vi rigtig glade for at høre, at du fik den hjælp og opfølgning, du havde brug for bagefter.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen – det hjælper os med hele tiden at blive bedre.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Kom for at købe en hobby trailer, hvilket er deres absolutte billigste produkt, men blev vejledt kompetent og professionelt af Bent, der hjalp med alle faser incl. tilkobling til bilen, da det volte lidt problemer.

4 de noviembre de 2025

Hej Jan

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for at dele din oplevelse! Det glæder os at høre, at du fik god og kompetent vejledning af Bent, og at alt endte godt, selvom tilkoblingen drillede lidt.

Vi sætter stor pris på din tillid til os og håber, du får mange gode ture med din nye trailer.

God og effektiv service

30 de octubre de 2025

Hej Jesper
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du oplevede god og effektiv service – sådan skal det være, når man handler trailer hos os.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lyn hurtig levering👍👍

Hej Thomas
Tak for de 5 stjerner og din anmeldelse 🙌

Vi sætter stor pris på din feedback – og dejligt at høre, at leveringen var lynhurtig! Vi gør altid vores bedste for at sende samme dag 🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god service og masser af…

Altid god service og masser af valgmuligheder.

Hej Andrei

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Det glæder os, at du oplever god service og sætter pris på vores store udvalg – det betyder meget for os.

God service.👍

God service.😊👍

Hej Preben
Tusind tak for din fine anmeldelse og de positive ord – det glæder os rigtig meget at høre! 🤗

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig hos os igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.