Koolen Auto's Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na een hele vriendelijke ontvangst, hebben we onze vraag en aanbod besproken. Uiteindelijk hebben we een BYD Atto 2 daar gekocht. No nonsens, goede service! Kortom voor ons een echte aanrader! Fam.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Via Autoscuout bij Koolen terecht gekomen voor een Volkswagen Tiguan. Op het oog een mooie auto tegen een prijs die aansloot bij prijzen die ik elders tegen kwam. Bij bezoek aan de dealer en de uite... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn goed ontvangen door Rob bij een lekkere kop koffie, Duidelijke informatie gekregen en er werd goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Uiteindelijk een prachtige Toyota Yaris Cross geko... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijke ontvangst en prettige aankoopomstandigheden. Alleen jammer dat ik zelf moest zien, dat naast een klein stipje lakschade bij de deur (die niet weggewerkt was) ook de antenne incompleet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De jarenlange ervaring van ons team in de automobieldistributie en onze internationale contacten met betrouwbare leveranciers, zorgen ervoor dat we ons aanbod nieuwe auto's en occasions zeer scherp in de markt kunnen zetten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een auto geheel naar eigen wens geconfigureerd te bestellen en garanderen daarbij de beste prijs van Nederland. Dit alles binnen strakke en betrouwbare levertermijnen. Een persoonlijke service met een professioneel en gedreven team!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

437 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Van harte aanbevolen!

Zeer goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. De auto werd een paar weken later geleverd dan aanvankelijk was aangegeven. Daarover had ik graag actiever geinformeerd willen worden, maar telkens als ik contact opnam om te informeren naar de status werd ik wel netjes te woord gestaan.

27 de noviembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag onze nieuwe Renault trafic…

Vandaag onze nieuwe Renault trafic opgehaald.
Gekocht door de telefoon op vertrouwen en alles keurig nagekomen en super netjes behandeld en geregeld. Echt een bedrijf om aan te raden.

Ps Stefan bedankt voor de prettige communicatie en alle moeite om de auto toch op tijd klaar te krijgen. Super.
Gr Remco/Linda

7 de noviembre de 2018
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Flinke besparing.

Flinke besparing.
Prettige ontvangst en behandeling. Geduldig.
Auto (nieuw) volgens omschrijving afgeleverd maar wel (veel) later dan in de " advertentie" op de site (ipv 3-4wkn werden het er 10).
Er zat geen onderhoudsboekje/schema bij met gegevens over bv type olie. Telefoontje naar Dhr Haesen en een uurtje later in de mail. Prima service. Onduidelijkheid over de garantieduur: er was sprake van 2jr fabrieksgarantie minus de tijd dat de auto al eerder geregistreerd was, verlenging naar 5jr zoals in nederland aangeboden is niet mogelijk omdat het voertuig niet via de nl importeur is geleverd. Uit het onderhoudsschema blijkt nu dat er 36 mnd garantie opzit ( constructeursgarantie Renault op dit model in alle EU landen) minus enkele weken dat de wagen al in belgie geregistreerd was.
Aflevering is wel kaal: niet in de was gezet ( je kan opteren voor een waxoil behandeling) . Geen gevarendriehoek etc,hesje, reserve fles olie, lampjes, wat ik bij eerdere aankopen gewend was.
Conclusie tevreden en ik zal anderen zeker wijzen op deze mogelijkheid om een scherpe prijs te krijgen.

21 de octubre de 2018

Uitstekend autobedrijf!!

* Prettige ontvangst en omgang met cliënten.
* Correcte, plezierige en open wijze van communicatie.
* Uitstekende service.
* Goed gevoel van vertrouwen, vooral ook door grote deskundigheid van medewerkers.

18 de octubre de 2018

Zeer goed geholpen bij Koolen Auto's

Zeer goed geholpen bij Koolen Auto's. Er werd voldoende de tijd genomen. Je kreeg een eerlijk advies, er werd met je meegedacht. De prijs was ook zeer aantrekkelijk. Overall, een zeer goed gevoel aan overgehouden.

18 de octubre de 2018

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! We waren best wel zenuwachtig omdat we alleen maar via mail en telefoon contact hebben gehad. Geen aanbetaling gedaan, altijd netjes en vakkundig geholpen door het personeel. Auto werd wel later geleverd dan gepland, maar we werden desondanks goed begeleid. Dank!!

8 de octubre de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Prima garage

Prima garage, de communicatie kan echter wel veel beter! Ik heb een nieuwe auto besteld en heb daar +/- 9 maanden op moeten wachten, als klant wil ik daar graag pro actief van op de hoogte gehouden worden. Dat was helaas niet het geval.

5 de octubre de 2018

extra wachttijd bij Koolen auto's

Bij Koolen auto's zijn wij netjes en vriendelijk behandeld.
echter van de afgesproken levertijd kwam niets van uit, belooft was 3 weken het werden er 6.
de autoo is netjes en compleet afgeleverd.

4 de octubre de 2018
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.