KoopJouwVignet.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had per ongeluk een motor-vignet gekocht in plaats van een auto-vignet, daarna heb ik alsnog een auto-vignet gekocht en daarom was er twee keer betaald voor het zelfde kenteken. Ik heb dat via... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik had een vignet gekocht en afgerekend. Daarna bedacht ik dat ik er 1 voor oostenrijk vergeten was dus nog eens door het proces. Afgerekend. Zelf niet goed opgeket maar het eerste vignet is er weer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snel handelen en bevestiging terug . Dag voor vertrek spoed aanvraag gedaan voor 20:00. 24 uur later het document per Franse mail binnen en sticker word opgestuurd Alles eenvoudig in te vu... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Om een sticker of ticket te bestellen op deze site ging heel goed, wij werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zal zeker in de toekomst hier weer terugkomen om weer zaken te doen. Dus a... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Sector de equipos para fletes

Escrito por la empresa

Bij KoopJouwVignet.nl vraag je eenvoudig en snel een vignet aan voor jouw autoreis door Europa! We bieden vignetten aan voor o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. Bestel je voor 22:00 uur? Dan is je vignet dezelfde dag nog geldig! Bij KoopJouwVignet.nl profiteer je van Nederlandse service, tal van betaalmethoden en een eenvoudige aanvraagprocedure. Zo kan jij zorgeloos op reis.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

33 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top geregeld!

Eerst ontving ik geen vignet,waarschijnlijk in de spam. Na een mailtje super netjes opgelost. Gelukkig binnen nu! Waarvoor dank!

8 de octubre de 2023

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Dianne. Fijn dat ons team het probleem netjes heeft kunnen oplossen. Dit proberen wij altijd na te streven!

super selle service!

6 de septiembre de 2023

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Abel. Fijn dat je onze service als snel hebt ervaren. Dit proberen wij altijd na te streven!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

duurde even voor we bevestiging hadden…

duurde even voor we bevestiging hadden dat de aankoop het vignet gelukt was. Ook kregen we de mogelijkheid om een app te maken van de aanbieder. De handleiding was echter alleen in de Engelse taal en daardoor lastig te activeren.

2 de septiembre de 2023

Veel te laat gekregen

Gekocht met spoed. Ik stond langs de grens te wachten voordat ik verder kom rijden. Zou hem binnen een uur moeten krijgen. Na een uur nog steeds niet binnen en ben verder gaan rijden. Ik heb dus alsnog ergens een nieuwe moeten aanschaffen. Na 2 uur kreeg ik hem maar toen was ik het land al weer uit. Wel jammer van je geld dan..

28 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Beste Esmee, ik zie inderdaad dat mijn collega ongeveer 30 minuten te laat was met het verstrekken van het vignet binnen het uur. Vervelend dat je hierdoor wat vertraging opgelopen hebt. Echter was het vignet toen wel actief waardoor je in ieder geval geen boete op de mat krijgt. In het geval van niet leveren binnen 1 uur stortten wij altijd het spoedbedrag terug. Dit wordt voor je in orde gemaakt. Excuses voor het ongemak en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn!

Slechte ervaring

Ronduit: slecht ! Bij spoedbestelling (voor Tsjechië) levering na anderhalve week ! Noodgedwongen andere site: levering binnen één uur. Gereclameerd maar aanvankelijk geen antwoord. Uiteindelijke antwoord inhoudelijk ondermaats. € 5,- teruggekregen voor het onderdeel 'spoed'; € 26,- toegelegd voor een wanprestatie.

Naschrift: 'KoopJouwVignet' heeft n.a.v. bovenstaande gereageerd. Klacht geaccepteerd, volledig bedrag teruggestort. Prima.

24 de julio de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Beste, heeft u een ordernummer voor ons dan kan ik het controleren en gaan we ons best doen om tot de beste mogelijke oplossing te komen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb 74,10€ betaald voor een vignet…order 13384 voertuig hoger dan 1.30 periode 1 maand

Heb 71€ betaald voor een vignet Slovenië sturen een vignet van 16 € via e-mail met een geldigheid van een paar dagen .
Na een mail gestuurd te hebben met betaling bevestiging heb ik geen reactie meer op gehad.

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Beste, Ik heb uw ordernummer even gecontroleerd en zie dat uw startdatum in oktober is. Dat betekent dat uw order nog niet aangevraagd kan worden. Dat kan namelijk pas 25 dagen van tevoren. Ik zie dat mijn collega uw order daarom in de wacht gezet heeft. Er zou dan ook automatisch een e-mail gestuurd moeten worden. Maar uit uw reactie begrijp ik dat dat niet is gebeurd. Op het moment dat de order in behandeling kan genomen worden dan wordt dit direct gedaan! We willen u dan ook vragen om uw review up te daten. We begrijpen de eventuele verwarring en zullen hier aan werken in de toekomst.

snelheid en eenvoudig

snel en eenvoudig

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Ellen. Fijn dat je onze service als snel en eenvoudig hebt ervaren. Dit proberen wij altijd na te streven!

Vignet hongarije

Te laat de bevestiging gekregen en aan de grens een vignet gekocht. Na contact het betaalde bedrag netjes terug gestord

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Giel. Fijn dat ons team het probleem heeft kunnen oplossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onderweg geregeld makkelijk en snel het…

Onderweg geregeld makkelijk en snel het vignet binnen

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Freerk. Fijn dat je onze service als makkelijk en snel hebt ervaren. Dit proberen wij altijd na te streven!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Aan de grens kan prima

Aan de grens kan ook goed en is goedkoper. Wel in de rij bij benzinepomp.

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Roel. Aan de grens kopen kan inderdaad ook nog. Wij zijn er voor diegene die het alvast van te voren wil regelen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk en geen wachttijd voor het…

Makkelijk en geen wachttijd voor het koket bij benzine station

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Irma. Fijn dat je onze service als makkelijk en snel hebt ervaren. Dit proberen wij altijd na te streven!

Snel en Gemakkelijk

Gemakkelijk en snel te regelen online! Nu nog afwachten of het ook daadwerkelijk functioneert.

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Edwin. Fijn dat je onze service als snel en gemakkelijk hebt ervaren. Dit proberen wij altijd na te streven!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Belangrijk dat het ad-hoc geregeld…

Belangrijk dat het ad-hoc geregeld wordt
Zeker wanneer je al onderweg bent en het vergeten bent vooraf te boeken

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review Cees. Fijn dat het onderweg nog te regelen was. Wij streven er altijd naar om het vignet dezelfde dag voor je aan te vragen en met spoed binnen 1 uur.

snel en duidelijk

27 de mayo de 2023

Respuesta de KoopJouwVignet.nl

Bedankt voor jouw review AHM Boks. Fijn dat je onze service als snel en duidelijk hebt ervaren. Dit proberen wij altijd na te streven!

8 consejos para escribir buenas reseñas.