Når man handler i Korsør Hvidevarecenters webshop, føles det som at handle med din lokale fagprofessionelle. Du får lynhurtigt svar fra Phillip, når du sender en mail eller taler i telefon med ham. Ha... Ver más
La empresa ha respondido
Har brugt butikken ifm. opgradering til ny Siemens kogeplade med integreret emhætte. Når nu manualen er dårlig og aldeles utilstrækkelig, så er det guld værd at man kan få kvalificeret hjælp. De... Ver más
La empresa ha respondido
Først så bad om hjælp til reservedele - de undersøgte det lyn hurtig, og fordi de var så behjælpelige med det valgte jeg at købe en køkkenmaskine hos dem. Her fik jeg den bedste service jeg kan forest... Ver más
Vi er et lokalt firma beliggende i Korsør, der har fokus på at levere den bedst mulige service til alle vores kunder.
Brogade 1-3, 4220, Korsør, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Varerne blev leveret inden for få dage.

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Rigtig god service når man ringer til dem, og super hurtig levering . Fik mine varer dagen efter bestilling . Ikke sidste gang jeg bruger Korsør Hvidevarecenter 👍

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Der var ikke så meget slinger i valsen. Hurtig levering, og alt var som det skulle være!💪

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Jeg søgte rundt på nettet efter en bestemt gryde jeg ville købe. Fandt den gryde jeg ville havde - fandt den flere steder på nettet men til meget forskellige priser - men Korsør Hvidevarecenter var en af de billigste og derfor blev gryden købt der. Jeg bestilte den den ene dag og fik den til afhentning den næste dag i pakkeshoppen. :-)

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Hurtig og sikker betjening og til den rigtige pris

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Købte et stort Gram køleskab via hjemmesiden. Butikken kontaktede mig straks telefonisk, og takkede for handlen. De orienterede mig om, at skabet ville blive transporteret til Bornholm snarest.. Skabet kom to hverdage senere, i super stand. Det blir' vist ikke meget bedre. Klar anbefaling herfra.

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Bestilte en varer online. Desværre var den ikke på lager, selvom hjemmesiden oplyste det. Korsør Hvidevarecenter ringede hurtigt og tilbød en anden og bedre varer i stedet for. Den blev hurtigt leveret i en god indpakning.

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Bestilte 3 bittesmå pakker Melita kaffefilter, til ialt m fragt 60,-kr, alligevel var det fint pakket og kom efter hurtig bekræftelse på mail i pakkeboks 2 dage efter bestilling.
Sådan! Det er da bare dejligt!

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Købet skal bruges til julegave..men fik super hurtig levering 👌❤️

Respuesta de Korsor Hvidevarecenter
Rigtige gode priser. Hjemmesiden let at finde rundt på. Nemt at bestille og betale. Ikke sidste gang jeg besøger hjemmesiden