kosmetologbehandling.dk Opiniones 164

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner er slet ikke nok! Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!! Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet flere gange hos Vivian Hede, og det har hver gang vaeret en meget positiv oplevelse. Hun leverer altid hurtigt, og pakkerne er omhyggeligt pakket med små prøver, hvilket er en virk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ren terapi at give sig i Vivans kyndige hænder. Hun kan lynhurtig se, hvad lige netop din hud har brug for og så begynder den afslappende rejse. Efter endt rejse har huden med sikkerhed fået n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste behandling, hvor kunden er i centrum. Vivian prøver ikke at sælge hverken behandling eller produkter, der ikke er nødvendige og når msn går derfra, så føler man sig altid smuk og godt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Kosmetisk klinik Vivian Hede på privathospitalet Kollund, hvor der i samarbejde med privathospitalet udføres special-ansigtbehandlinger samt almindelige behandlinger. Samtidig med behandlinger har vi også en webshop med kvalitetsprodukter til hudbehandling, der er videnskabelig dokumenteret. Vores produkter sendes typisk fra dag til dag. Samtidig yder vi også professionel råd og vejledning til produkterne.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Webshoppen fungerer upåklageligt.

Webshoppen fungerer upåklageligt.

17 de junio de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og de pæne ord om min webshop Anne :-) God fornøjelse med produkterne. Du ønskes en god sommer :-)

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Flot indpakning
Lækre rabatter

20 de mayo de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner Fie :-) Du ønskes en dejlig sommer og husk solcreme :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og konkurrence…

Super god service og konkurrence dygtige priser i webshoppen

8 de mayo de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind tak for de 5 stjerner Gitte :-) Du er altid velkommen i min webshop. Du ønskes en god sommer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem handel og hurtig levering

God og hurtig levering. Skal helst sikkert handle der igen☺️ Gode produkter til gode priser

8 de abril de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner Didde og dejligt at høre du er godt tilfreds. Du er altid velkommen i min webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom super hurtigt og der var en sød…

Kom super hurtigt og der var en sød seddel og chokolade med. Super service🩷🩷

30 de marzo de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og dejligt at høre du er glad for servicen :-) Du ønskes en god påske :-)

Super købsoplevelse

Lynhurtig ordrehåndtering.
Der var vedlagt en hilsen, en vareprøve og lidt til den søde tand ;-)
En klar anbefaling herfra!

11 de marzo de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og dejligt at høre, at du er meget tilfreds :-) Du er altid velkommen i min webshop igen.
Nyd det skønne forår :-)

5 stjerner er slet ikke nok

5 stjerner er slet ikke nok!

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!!
Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme (kl 7 om morgenen). Da jeg oprettede ordren, gik der ikke engang 1 minut, hvorefter jeg modtog refusionen på rabatkoden via mobilepay.
Varen blev sendt afsted samme dag som jeg bestilte og er pakket så fint med små prøver, et håndskrevet kort og små chokolader. Virkelig en god og eksklusiv oplevelse. Hvis ikke det var fordi jeg bor over 300 km væk, havde jeg helt sikkert også benyttet mig af behandling på deres klinik.

6 de marzo de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og de meget pæne ord Donia :-) Det er så dejligt at høre, at du er meget godt tilfreds og jeg værdsætter, at du skriver det her på Trustpilot. Du er altid velkommen i min webshop igen.
Du ønskes et dejlig forår og husk solcreme.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Det er nemt at handle på Vivians Webshop. Varene kommer hurtigt, til gode priser, og med personlig hilsen og gode vareprøver. Dejligt. Jeg vil helt sikkert handle hos Vivian igen

21 de enero de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind tak for de 5 stjerner og god fornøjelse med dit produkt og prøver du fik med Helle. Du er altid velkommen i min webshop igen.

Godt udvalg i produkter

Godt udvalg i produkter. God service og hurtig levering. Vil klart handle der igen.

9 de enero de 2026

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og de pæne ord Marlene :-) God fornøjelse med produktet.
Kærlig hilsen Vivian og GODT NYTÅR

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og skarpe priser

Super service og skarpe priser. Fik den fineste lækre dagcreme med i pakken. Hurtig levering

2 de enero de 2026

Tusind tak for de 5 stjerner Tina og dejligt at høre du er tilfreds 😍
Godt nytår. 🥳🎉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønne prøver og små gaver

Jeg får hurtigt svar fra Vivian Hede, hvis jeg har spørgsmål, og varen bliver leveret hurtigt. Jeg har fået mange skønne prøver, og små gaver gennem tiden♥️

17 de diciembre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind. TAK for de 5 stjerner og de pæne ord Anna 😍 du er altid velkommen i min webshop. Du ønskes en god jul og et godt og sundt nytår ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid ren forkælelse og nærvær

Altid ren forkælelse og nærvær, v/Vivians behandlinger. Når der handles produkter på website, følger der chokolade, vareprøve og en personlig hilsen med. Det er overskud, så man føler sig betydningsfuld, som kunde ❤️☺️👏🏻

18 de diciembre de 2025

Tusind TAK for de 5 stjerner og pæne ord Joan😍
Rigtig god fornøjelse med produkterne.
Du ønskes en god jul og et godt og sundt nytår 🥳

Virkelig god service

Handler tit på webshoppen. Altid virkelig god service og hurtig levering.

Anbefaler.

4 de diciembre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK kære Charlotte for de 5 stjerner og dejligt at høre, at du er tilfreds. Du er altid velkommen i min webshop.
God søndag :-)
Kh Vivian

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske tilbud, og smukt pakket

Har bestilt nogle varer til et super godt tilbud. Og så fint pakket ind, og med en lille overraskelse. Super dejlig oplevelse.

27 de noviembre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner Anni :-) Rigtig god fornøjelse med dine produkter. Du er altid velkommen i min webshop.

meget god service 😀

virkelig et fornemt og kanon sted at handle , ejeren tager sig tid til at svare på mails og endda rådgive i hvilke produkter der er gode og effektive i sin weekend/ferie , dette er virkelig god service man husker og gør man vender tilbage 😀

2 de noviembre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og de pæne ord :-) Du er altid velkommen til at skrive til mig, når du har spørgsmål. Rigtig god fornøjelse med dine produkter :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min vare kom dagen efter min bestilling…

Min vare kom dagen efter min bestilling med en vareprøve i og en venlig hilsen.
Det er bare top!

12 de octubre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og de pæne ord Christina :-) Rigtig god fornøjelse med produktet og nyd det skønne efterår :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firma med stil og troværdighed.

Jeg vil helt sikkert fremover handle her.
Meget fin hjemmeside. Modtog ligeså en fin og personlig pakke. Tak. Ser frem til mit næste køb.

1 de octubre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner kære Susan og god fornøjelse med produktet :-)
Du ønskes et dejlig efterår og du er altid velkommen i shoppen igen :-)

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, og jeg modtog den smukkeste pakke – endda med ekstra lækkerier vedlagt. En virkelig dejlig oplevelse 🙏🏼🥰

20 de septiembre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner Tina :-) og rigtig god fornøjelse med produkterne. Du er altid velkommen i min webshop igen. Du ønskes et dejligt efterår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og mange gode…

Hurtig ekspedition og mange gode produkter på siden - jeg vender helt sikkert tilbage hos Vivian😊

14 de septiembre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og de pæne ord Nina :-) Dejligt at høre du er godt tilfreds og du er altid velkommen i min webshop igen. Du ønskes et dejligt efterår.

Super hurtig levering

Super hurtig levering , lækre produkter og ekstra vareprøver- samt håndskrevet hilsen fra Vivian . Varmeste anbefaling ♥️

10 de septiembre de 2025

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for de 5 stjerner og de pæne ord Lene :-) Rigtig god fornøjelse med produkterne og du er altid velkommen i min webshop igen :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.