5 stjerner er slet ikke nok! Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!! Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har handlet flere gange hos Vivian Hede, og det har hver gang vaeret en meget positiv oplevelse. Hun leverer altid hurtigt, og pakkerne er omhyggeligt pakket med små prøver, hvilket er en virk... Ver más
La empresa ha respondido
Det er ren terapi at give sig i Vivans kyndige hænder. Hun kan lynhurtig se, hvad lige netop din hud har brug for og så begynder den afslappende rejse. Efter endt rejse har huden med sikkerhed fået n... Ver más
La empresa ha respondido
Altid den bedste behandling, hvor kunden er i centrum. Vivian prøver ikke at sælge hverken behandling eller produkter, der ikke er nødvendige og når msn går derfra, så føler man sig altid smuk og godt... Ver más
La empresa ha respondido
Kosmetisk klinik Vivian Hede på privathospitalet Kollund, hvor der i samarbejde med privathospitalet udføres special-ansigtbehandlinger samt almindelige behandlinger. Samtidig med behandlinger har vi også en webshop med kvalitetsprodukter til hudbehandling, der er videnskabelig dokumenteret. Vores produkter sendes typisk fra dag til dag. Samtidig yder vi også professionel råd og vejledning til produkterne.
Bredsdorffvej 10, 6340, Kruså, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Som altid en god service og pakket med kærlighed

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
God pris og hurtig levering!
Sød personlig besked. Jeg vil være helt tryg ved at handle her!

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Flot hjemmeside med alle de bedste produkter, hurtig levering og flot indpakning - med en lille ekstra gave og håndskrevet kort fra indehaver selv. Super oplevelse og en stor anbefaling værd.

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Bestilt vare på webshoppen som kom ganske hurtigt. Og men en bonus gave, skønt.

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Super nem handel og altid en glæde at modtage pakken med bestillingen vedlagt en personlig hilsen fra Vivian. Fair priser og hurtig levering✔️

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
oplevelse. Hun leverer altid hurtigt, og pakkerne er omhyggeligt pakket med små prøver, hvilket er en virkelig fin og personlig detalje. Det er tydeligt, at hun gør sig umage og sætter kundeservice højt. Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne – og mere til. Vivian er bestemt værd at handle hos, og jeg kan varmt anbefale hende til andre!

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Super tilfreds med produktet og med leveringen af det. Det kom lynhurtigt og prisen på min creme var endda lavere end andre steder 🥳. Bedste anbefalinger herfra 😊.

Fantastisk service & lynhurtig levering

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Meget hurtig levering, en personlig hilsen med en vareprøve og chokolade, mine bedste anbefalinger

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Hurtig levering. Billige varer og god service. Handler gerne her igen og anbefaler jer til andre.

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Det var rigtig hyggeligt og få en pakke fra jer.
Der var både chokolade og prøver på andre produkter mange tak for det

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Mega god service. Fik leveret varerne til døren med ekstra prøver👍

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Meget tilfreds endnu engang. God pris. hurtig forsendelse, håndskrevet takkebrev, prøve og chokolade med i pakken. Jeg handler så absolut hos Vivian Hede igen ✨

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Altid hurtig service og så er vivian altid super sød til at give prøver og chokolade med i forsendelsen. Altid en fornøjelse

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Nemt og hurtigt at bestille, samt prøver og en fin personlig hilsen i pakken. Mulighed for at få rådgivning inden bestilling. Bestiller gerne igen.

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Jeg havde kun bestilt én vare og sendt en forespørgsel, men jeg fik en helt fantastisk personlig respons fra Vivian. Hun tog sig tid til at give mig grundige råd og vejledning – ikke bare standard svar, men virkelig gennemtænkte anbefalinger, som passede til mine behov.
Det er tydeligt, at hun brænder for sit arbejde og for at hjælpe sine kunder. Jeg følte mig taget seriøst og godt behandlet, selvom det blot var en lille henvendelse. Den form for nærvær og engagement er sjældent, og det fortjener virkelig anerkendelse.
Hvis du leder efter en skønhedsklinik med passion og personlig service, kan jeg varmt anbefale Vivian Hedes kosmetiske klinik.

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Bestilling i webshop gik problemfrit. Hurtig levering, og skønt med en lille gave.

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
5 stjerner service og oplevelse!!!

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Jeg bestiller hudplejeprodukter hos Vivian, får altid en god og kompetent betjening og en sød hilsen med i pakken ☺️ Tilmed er priserne rigtig gode og levering hurtig.

Varerne fra Vivian Hede, kosmetisk klinik,
kommer altid hurtigt efter bestilling, efterfulgt af en sød hilsen, samt en lille prøve på creme o.l.

Respuesta de kosmetologbehandling.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.