kosmetologbehandling.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner er slet ikke nok! Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne webshop!! Jeg havde problemer med en rabatkode som ikke virkede, men skrev til kundeservice og fik svar med det samme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet flere gange hos Vivian Hede, og det har hver gang vaeret en meget positiv oplevelse. Hun leverer altid hurtigt, og pakkerne er omhyggeligt pakket med små prøver, hvilket er en virk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste behandling, hvor kunden er i centrum. Vivian prøver ikke at sælge hverken behandling eller produkter, der ikke er nødvendige og når msn går derfra, så føler man sig altid smuk og godt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Kosmetisk klinik Vivian Hede på privathospitalet Kollund, hvor der i samarbejde med privathospitalet udføres special-ansigtbehandlinger samt almindelige behandlinger. Samtidig med behandlinger har vi også en webshop med kvalitetsprodukter til hudbehandling, der er videnskabelig dokumenteret. Vores produkter sendes typisk fra dag til dag. Samtidig yder vi også professionel råd og vejledning til produkterne.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vivian udfører den bedste og mest…

Vivian udfører den bedste og mest profesionelle japansk liftning og ansigtsbehandlinger i dejlig rolige og afslappende omgivelser 🙏🏻🎶💙
Med den smukkeste udsigt 🌞
Jeg kan kun give Vivian mine bedste anbefalinger - min hud elsker hendes behandlinger 🫶🏻
Køre gerne over 40 km for denne behandling 🌹
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 de febrero de 2023

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for den fine anmeldelse Helle :-) Det er jeg glad og taknemmelig for at høre. Glæder mig til vi ses næste gang :-)

Den smukkeste udsigt

Den smukkeste udsigt, kan nydes fra en lækker elektrisk briks alt i mens man får den skønneste behandling af sødeste Vivian. Efter en meget professionel behandling bliver der serveret chokolade og lækker kold hyldeblomst læskedrik.
Skulle man mangle en lækker gave eller bare nogle af klinikkens skønne produkter kan disse med fordel bestilles på klinikkens professionelle hjemmeside, som er meget men af finde rundt på.

7 de marzo de 2023

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for din fine anmeldelse Karina :-) Det er jeg glad for at høre. Glæder mig til vi ses næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ren terapi at give sig i Vivans…

Det er ren terapi at give sig i Vivans kyndige hænder. Hun kan lynhurtig se, hvad lige netop din hud har brug for og så begynder den afslappende rejse. Efter endt rejse har huden med sikkerhed fået ny glød og friskhed. Skønt!
Jeg kan på det varmeste anbefale Vivian og hendes professionelle tilgang til ens hud. Derudover har jeg også haft stor glæde af hendes webshop til bestilling af produkter. Hurtigt og effektivt, og alligevel pakket og sendt med så meget personlighed, som gør det lidt mere hyggeligt at bestille hos Vivian, end nogen andre steder.

14 de febrero de 2023

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tusind TAK for din flotte anmeldelse Kirsten og dejligt at høre, at du er mere end tilfreds. Altid en fornøjelse at have dig på min briks og at yde dig og din hud en god service :-)

Fem store stjerner

Jeg har været kunde hos Vivian de sidste 5 år og jeg er fan. Vivian's behandlinger gør underværker for min hud. Hun er dybt professionel og et skønt omsorgsfuld menneske. Jeg kan på det allervarmeste anbefale hende.

2 de marzo de 2023

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Kære Sanne og tak for din fine anmeldelse :-) Det er jeg glad for at høre, at du er tilfreds og mere til. Glæder mig til vi ses igen :-)

Verdens bedste behandlinger

Alle Vivians behandlinger kan anbefales. Alt hvad hun kan er fantastisk. Jeg er kommet hos hende i mange år og kunne ikke drømme om at gå andre steder hen. Kyndig vejledning og super lækre produkter :-)

23 de febrero de 2023

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tak mette for de fine ord og
anmeldelse :-) Det er altid en fornøjelse at have dig på briksen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Gode produkter til gode priser. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Kan klart anbefales. Handler der helt sikkert igen.

19 de enero de 2023

Respuesta de kosmetologbehandling.dk

Tak for den fine anmeldelse og dejligt at høre du har været tilfreds
med servicen :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.