Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super toffe webshop en veel producten voor oude en nieuw scooters! Eén van alle pakjes die ik tegelijk had besteld was verloren netjes en zonder gedoe gelijk de optie gekregen opnieuw verzonden w... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede service snelheid prijs maar post nl zorgt ervoor dat ik toch 2x nadenk voor ik volgende keer zou bestellen helaas. Na 5x uitstellen van de levering bij pakketpunt zoude ze het ineens thuis afgel... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik was Kparts al een paar keer online tegengekomen. Toen ik op zoek was naar een nieuwe helm, viel mijn keuze op hen omdat het aanbod zeer uitgebreid is en de prijzen tot de scherpste behoren. Ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is mijn vaste bedrijf waar ik letterlijk elk onderdeel van mijn scooters en of brommers bestel Letterlijk al mijn producten worden goed ingepakt en netjes optijd bezorgd De klante... Ver más

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,9

Todas las opiniones

117 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service

Slechte service. Beloven op de site 24 uurs levering naar pakket afhaalpunt, maar dat is niet het geval. Gooien het op vertraging door post.nl. levering is gewoon standaard 2 dagen. Dit is dwaling en niet netjes.

24 uurs levering was de reden hier iets te bestellen. Kijk daarom gerust verder! Er zijn zeker aanbieders die goedkoper zijn en wel goede service hebben.

Ik zal hier niet snel weer iets bestellen!

4 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komt leveringsafspraken 2/4x niet na

Komt leveringsafspraken 2/4x niet na. (Voor 19:00 besteld morgen in huis, wordt niet gehonereerd. Daarnaast een bepaald artikel besteld en vervolgens een compleet ander artikel op de orderbevestiging. Na het melden van de problemen wordt ik niet geloofd en moet ik maar overnieuw bestellen. Jammer… circa 25€ aan verzendkosten betaald afgelopen 4 bestellingen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helm review Kparts.

Ik heb mijn helm besteld en die werd al de volgende dag in België geleverd. Dat was een zeer aangename verrassing.
Helaas bleek de helm mij niet goed te passen, waardoor ik hem moest retourneren. Daar zit voor mij wel een klein minpunt. De retourkosten zijn vrij hoog, waardoor het prijsvoordeel ten opzichte van andere winkels grotendeels verdwijnt.
Nu is het nog afwachten hoe snel het aankoopbedrag op mijn rekening wordt teruggestort.
Ondanks de hoge retourkosten was mijn ervaring positief. De ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering maken dat ik hier in de toekomst zeker opnieuw zou bestellen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

2x een zadelhoes besteld met…

2x een zadelhoes besteld met omschrijving dat deze past op de gilera runner. beide hoezen passen niet. terug sturen is op eigen kosten dus een klachten mail gestuurd maar tot nu toe nog steeds geen antwoord. klantenservice gebeld maar die zegt dat het echt via de mail moet. dus tot nu toe nog niet goed opgelost.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie helm snel geleverd

Mooie helm snel geleverd. Maar klepje die ik apart bij moest bestellen past niet goed. Gebeld met Kparts telefoniste maar al snel bleek dat ze mij niet kan helpen. Stuur maar een mail was haar antwoord.

30 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima webshop met goed assortiment

Mijn bestelling van 3 (!!) Kenda K333 3.00 x 10 werd snel en vakkundig (uit)geleverd. Zelf één van de banden 50J (besteld waren de 42J) ALTIJD goed natuurlijk. Als 'nieuw' verpakt. Verder geen 'poespas' bij bestellen of levering.

29 de julio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.