Sklo prišlo poriadne zabalené
Sklo prišlo poriadne zabalené, dodanie bolo rýchle. Super.
O spoločnosti Krbove sklo na mieru Krbove-sklo.eu na je špecializovaný internetový obchod zameraný na vysoko kvalitné sklá do krbov a kachlí, vyrábané presne podľa požadovaných rozmerov. Naším cieľom je ponúknuť zákazníkom jednoduché, rýchle a spoľahlivé riešenie pre výmenu krbových skiel – individuálne vyrobených podľa zadaných parametrov. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v oblasti žiaruvzdorných skiel (od roku 2009) dodávame presne narezané sklá, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a bezpečnosti. Pracujeme s vysoko kvalitným nemeckým sklom ROBAX, ktoré je známe svojou mimoriadnou odolnosťou voči vysokým teplotám a dlhou životnosťou. Naše produkty sa vyznačujú vynikajúcim spracovaním a spoľahlivosťou. Klademe pritom veľký dôraz na starostlivý výber materiálov aj precíznu výrobu. Náš online konfigurátor vám umožní objednať si krbové sklo na mieru pohodlne a jednoducho, a to v niekoľkých krokoch. Či už potrebujete obdĺžnikový, okrúhly tvar alebo sklo s individuálnymi výrezmi, vyrobíme ho presne podľa vašich požiadaviek. Okrem kvality produktov je pre nás kľúčový aj zákaznícky servis. Sprevádzame vás od výberu až po doručenie a sme vám kedykoľvek k dispozícii pre vaše otázky. Rýchle dodacie lehoty, transparentné procesy a bezpečné balenie sú pre nás samozrejmosťou. Množstvo spokojných zákazníkov na Slovensku už dôveruje našim riešeniam. Naším cieľom je ponúknuť vám nielen produkt, ale dlhodobo spoľahlivé riešenie pre váš krb.
76001, Zlín, República Checa
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sklo prišlo poriadne zabalené, dodanie bolo rýchle. Super.
Rýchlosť vybavenia objednávky,dobra cena skla, perfektne zabalenie skla až ma prekvapila doslednost zabalenie...veľká spokojnosť, a kvalitu skla overím až vo vykurovacej sezóne...dúfam, že všetko bude ok...ďakujem VAM..

Velká spokojnosť...rýchlo... kvalitné... ďakujem

Respuesta de Krbove sklo na mieru
rýchle vybavenie objednávky, dostatočná komunikácia. Mal som obavy či zásielka dorazí nerozbitá, ale bola zabalená tak dôkladne, že k tomu v podstate nemohlo dôjsť ani pri nešetrnej manipulácii.

Respuesta de Krbove sklo na mieru
Sklo prislo pekne zabalene a uplne v poriadku. Na vyber rozne hrubky a moznosti. Sluzi dodnes ako ma.

Respuesta de Krbove sklo na mieru
Všetko prebehlo v poriadku celý nákup a zo sklom som zatiaľ spokojný
Uvidíme ako dlho vydrží.

Respuesta de Krbove sklo na mieru
Fire glass was made very good and was delivered in safety case. Instalation was without problems and assigned dimensions was very accuracy.

Respuesta de Krbove sklo na mieru
Kvalitné krbové sklo, vydržalo bez problémov.

Sklo prišlo v poriadku kvalita výborná rýchle doručenie 10/10

Respuesta de Krbove sklo na mieru
Predovšetkým mali by byť klasické miery nie v milimetroch. Čiže moje sklo sa použiť nedalo na účely ktoré malo.

Dodanie rýchle
Rozmer presne odrezany
Kvalitné odvedená práca
Ďakujem

Respuesta de Krbove sklo na mieru
Dve sezóny a je v poriadku. Asi toľko.

Respuesta de Krbove sklo na mieru
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.