Flott butikk med fantastisk god service. Uansett hvor seint på dagen man bestiller, er orderen klar for "klikk-og-hent" nesten før man rekker å trykke på "bestill". Kan virkelig anbefales og gir st... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alltid like fornøyd med å handle hos dere både med utvalg, service og er like overrasket over den raske leveringen deres hver gang jeg bestiller 🤩⭐️ Eneste kjedelige var at ungen på 6år savnet sukk... Ver más
Kreativshop har alt man trenger når man syr. De leverer også raskt. Handler bare der når jeg trenger noe til syrommet mitt. Ikke nødvendig å se andre steder, for de har gode priser og veldig fin over... Ver más
Kreativshop har det beste utvalget av folie og alle kule ting til å lage trykk på klær, og også den beste kundeservicen🥰
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hobbybutikk med vinyl, sublimeringsprintere, kuttemaskiner og varmepresser. Merkevarer som Cricut, Silhouette, Brother, Epson.
Información de contacto
Pettervegen 2, 6050, Valderøya, Noruega
- 950 26 089
- info@kreativshop.no
- kreativshop.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kreativshop er den beste foliebutikken!
Anbefaler kreativshop til alle
Fantastisk service, rask behandling og alltid like fornøyd med produktene!
Anbefaler kreativshop til alle
Meget godt pakket og produktet var som…
Meget godt pakket og produktet var som forventet. Rask levert.
Godt utvalg og raskt levert.
Kjapt og bra levert
Alltid kjapp levering og god kvalitet
Eksepsjonell god service
Eksepsjonell god service, gode priser. god kvalitet, og trivelige ansatte!
Hyggelig og hjelpsom samtale i forkant…
Hyggelig og hjelpsom samtale i forkant av handelen, lett å finne frem på nettsiden og rask levering.
Rask levering og varen svarte til…
Rask levering og varen svarte til forventningen.
Når det omsider
Når det omsider, for min del etter å ha kjøpt ei brukt Janome, kommer flyttesalg på 30% til og med på sytråd ja da slo jeg til. Satt og leita med liten skjerm for å kjøpe ulike farger Gütermann for å kunne iverksette syprosjekter uten å måtte betale ca 55 kr pr stk tråd før tilbudet gikk ut. For bare å få epost noen dager etter om at nå er salget på 40%..Lykke til med flyttinga, skulle ønske jeg visste at dette var et pågående salg med større prosent etterhvert da vi må snu litt på kronene. Ellers glad for at dere finnes i nærheten og savnet en " fraktmulighet" å hente i butikk/ adresse?

Respuesta de Kreativshop.no
Alltid rask og god service
Alltid rask og god service, og produkter som helt klart står til forventningene. Tydelig kommunikasjon fra butikken både i deres Facebook-gruppe, men også på nettsiden.
Blir glad av å komme inn i butikken
Blir glad av å komme inn i butikken, hyggelig å hjelpsom betjening! Rask leveranse når en handler på nett.
Gode produkter til gode priser!
Gode produkter til gode priser!
Rask levering
Alltid fornøyd etter en handel.
Raskt og riktig.😃
Varene kom raskt
Varene kom raskt. Litt tungvindt at man må hente varene i boks på en annen kant av byen. Det jeg bestilte hadde fått plass i en brevkonvolutt.
Kreativshop leverer
Som alltid leverer dere lynkjapt og problemfritt. Fra Ålesund til Hommelvik på ca 1 døgn. Og varmepressen er fantastisk.
Rask levering
Oversiktlig nettside, godt utvalg og rask levering hver gang. Det er spesielt rask levering som er viktig for meg når jeg jobber med prosjekter.
Rask og god service😀
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.