Flott butikk med fantastisk god service. Uansett hvor seint på dagen man bestiller, er orderen klar for "klikk-og-hent" nesten før man rekker å trykke på "bestill". Kan virkelig anbefales og gir st... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alltid like fornøyd med å handle hos dere både med utvalg, service og er like overrasket over den raske leveringen deres hver gang jeg bestiller 🤩⭐️ Eneste kjedelige var at ungen på 6år savnet sukk... Ver más
Kreativshop har alt man trenger når man syr. De leverer også raskt. Handler bare der når jeg trenger noe til syrommet mitt. Ikke nødvendig å se andre steder, for de har gode priser og veldig fin over... Ver más
Kreativshop har det beste utvalget av folie og alle kule ting til å lage trykk på klær, og også den beste kundeservicen🥰
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hobbybutikk med vinyl, sublimeringsprintere, kuttemaskiner og varmepresser. Merkevarer som Cricut, Silhouette, Brother, Epson.
Información de contacto
Pettervegen 2, 6050, Valderøya, Noruega
- 950 26 089
- info@kreativshop.no
- kreativshop.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Raske svar og rask levering
Super nettbutikk❤️
Alltid god service, rask levering og mange gode produkter som kan være vanskelig å få tak i andre steder i Norge.
Fordi det går fort
Fordi det går fort. Dere sender alltid en hilsen med. Å jeg heter IKKE Ann Findahl. Jeg heter Tove Mette Skaug.
Kjapp levering
Super god kundeservice, kjapp levering. Svarer på spørsmål iløpet av kort tid.
Kundeservice i verdensklasse
Kundeservice i verdensklasse. Raske svar og veldig raskt å få varene. De strekker seg langt for å levere på alle plan. Veldig fornøyd hver gang.
Superrask service og kundebehandling
Den beste nettbutikken
Den beste nettbutikken, god kvalitet på produktene og vet ikke om andre som leverer varer like raskt 😊
Får alltid hjelp og de sender kjapt
Får alltid hjelp og de sender kjapt. Kvalitet på produktene.
Enkelt kjøp og rask levering
De tok kontakt for å dobbeltsjekke at bestillingen var korrekt. Gode priser og rask levering.
Flott nettside
Flott nettside, utrolig hjelpsomme når jeg har spørsmål. Kjappe til å sende.
La experiencia Trustpilot