Kristian Maersk & Co ApS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine allerbedste anbefalinger jeg købte CBD 64,5% CBDV 9,7% TtHCV 2,3% 5-6 Fuld spektrum co2 udvundet. Mit smerte univers er kommet ned på 2 jeg tager ingen andre smerte stillende, jeg er ikke så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I midt februar i år -2026- fik jeg konstateret tarmkræft, hvorefter jeg fandt frem til Kristian Mærsk og hans produkter. I fire uger op til operation tog jeg dagligt, flere forskellige CBD produkter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var stærkt plaget af smerter på grund af slidgigt og jeg har også leddegigt. Desperat som jeg var, ringede jeg til Kristian, som lyttede til mit problem og rådgav i brugen af hans produkter. Køb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For ca 8 år siden var jeg lammet af angst, jeg fik gennem Facebook kontakt til Kristian og blev introduceret for CBD olie, jeg bestilte min første flaske med 3% cbd og en startplan, jeg havde mellem 3... Ver más

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

108 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kristian Maersk

Har handlet hos dig i nogle år og har altid fået en fantastisk god behandling,du er der hvis man har brug for dig og er venlig,rar samt forstående,vejleder i den bedste retning og med resultat,varerne kommer som aftalt,der er intet at sætte en finger på.
Mvh en meget tilfreds kunde som fortsætter
med at være det.
Trunte Larsen.

27 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde brug for og Kristian ringede mig…

Havde brug for og Kristian ringede mig op. Fik en lang snak, masser af hjælp og info - som han fulgte op på det senere.
Service ud over det sædvanlige.
Er sand ildsjæl, der kun vil det bedste for sine medmennesker ❤️

27 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sted at handle, på alle planer.

Har handlet hos Kristian Maersk gennem mange år. Har altid været oven ud tilfreds med de varer jeg har købt. Man får altid en god og effektiv behandling. Kristian er en særdeles fantastisk person, på flere planer og er altid klar til at svare på noget man har brug for at få mere råd omkring. Kan stærk anbefale firmaet og produkterne.

26 de enero de 2022

Jeg anbefaler alle at anmelde service hos Kristian Maersk.com

Jeg anbefaler alle at anmelde service og produkter fra Kristian Maersk.
Han leverer varer i høj kvalitet , er meget venlig og serviceminded ,og fair , pålidelig og hjælpsom. Foruden har han stor viden omkring den videnskabelige tresearch af produkterne. - Selv købte jeg cannabis mod en ryglidelse. Jeg kunne bl.a. ikke løfte mine ben, strakte ,liggende på gulvet mere end 20 gr. ("De 5 Tibetaner") Til min store overraskelse røg mine ben ca. op til 80 gr. allerede efter den første
indtagelse , desuden forsvandt mit gigtbesvær gradvist helt- Kristian giver også kyndig rådgivning udfra sin lægevidenskabelige kompetence.-Virker et produkt ikke som lovet, refunderer han uden murren beløbet. Det har jeg selv oplevet ved andet køb hos ham. - Jeg anbefaler hans firma varmt.
Sven Sonnenberg

26 de enero de 2022

Ville give 10 stjerner. Kunde siden 17' og anbefaler til alle

Har købt hos Kristian siden 2017 og har aldrig været skuffet. Den hurtigste levering (typisk 2 dage) og altid utrolig god service.

Hvis man er i tvivl om, hvilket produkt man skal købe, så giver Kristian den bedste rådgivning der findes på markedet.

Jeg ville give 10 stjerner, hvis det var muligt, da han har reddet mit og fleres liv. Tak, af hjertet tak!

Anbefales til ALLE!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hej jeg har sclerose og da det jo ikke…

hej jeg har sclerose og da det jo ikke er til og komme i nærheden af og få hjælp andre steder har jeg virkelig haft gode resultater med var herfra, bestiller MEGET gerne derfra igen, god sevice ig gode råd hvis mange spørg på hjemmesiden

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gennem flere år handlet hos…

Jeg har gennem flere år handlet hos Kristian Maersk, forskellige steder på nettet. Jeg har altid modtaget mine leveranser. og har altid været godt tilfreds med produkterne. Han er meget hjælpsom, hvis der er noget man ikke forstår.

Super firma

Super firma
Varerne kommer hurtigt og er i top.
Altid hurtig svar og flinke mennesker der behandler ordren.
Kan varmt anbefales

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kristian is the sweetest and most…

Kristian is the sweetest and most helpful people. His products are the best and actually work. He has helped both my mother and me. Could not dream of buying my products anywhere other than here.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og bedre kvalitet kan…

God kundeservice og bedre kvalitet kan man ik finde andre steder, dejlige produkter til både madlavning, sygdom og plejeprodukter, 10 ud af 10 herfra for servicen er i top kunne ikke ønske mig et bedre sted, det har hjulpet mig meget med at holde stemmer ude af hovedet er evig taknemlig 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.