Super lækkert med film af hvordan det…
Super lækkert med film af hvordan det ser ud.
Og at det efterfølgende er præcis sådan.
Og så var det så fedt med levering dagen før.
Krudtshop.dk er en dansk online fyrværkeributik, der specialiserer sig i at levere kvalitetsfyrværkeri til både privat og erhverv. Med et bredt sortiment af alt fra klassiske raketter, batterier og fontæner til børnevenlige sortimenter tilbyder vi noget for enhver smag og enhver anledning. Vores mål er at gøre det nemt, trygt og overskueligt at handle fyrværkeri online, uden at gå på kompromis med sikkerhed eller service. Med over 500 forskellige varer fordelt på festartikler, fyrværkeri og pynt har vi alt, hvad du behøver for at skabe uforglemmelige øjeblikke Hos Krudtshop.dk lægger vi vægt på kvalitet og sikkerhed. Alle vores produkter er godkendt efter gældende danske og europæiske regler, og vi samarbejder med pålidelige leverandører, som leverer produkter i topklasse. Vi ønsker, at vores kunder kan fejre nytåret eller andre begivenheder med flotte og sikre effekter, der skaber uforglemmelige oplevelser. Vi tilbyder fleksibel levering, hvor kunder i hele Danmark kan få deres bestilling bragt direkte til døren. Krudtshop.dk leverer til Sjælland, Lolland og Falster den 27. og 29. december samt til Jylland og Fyn den 28. og 30. december. På den måde sikrer vi, at vores kunder modtager deres fyrværkeri lige op til højsæsonen, uden stress og jag. Kundeservice er en vigtig del af vores virksomhed. Vi står altid klar med vejledning om både valg af fyrværkeri og sikker brug. Vores ambition er at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når det gælder fyrværkeri. Med krudtshop.dk får du en nem, sikker og festlig oplevelse – leveret lige til døren.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super lækkert med film af hvordan det ser ud.
Og at det efterfølgende er præcis sådan.
Og så var det så fedt med levering dagen før.
Det var nemt at bestille og leveringen var yderst behagelig og kundevenlig. Det var en god oplevelse at bestille fyrværkeri online og helt sikkert ikke sidste gang.
Kan varmt anbefale krudtshop. God kvalitet og god betjening
God værdi for pengene og rigtig pænt fyrværkeri. God kvalitet.
Levering gik som den skulle🙌
Kan anbefales.
Jeg må bare sige, at KrudtShop.dk er noget af det mest imponerende, jeg længe har oplevet. Det hele var bare en kæmpe wow-oplevelse fra start til slut. Hjemmesiden er overskuelig og nem at finde rundt på, og udvalget er enormt – man får lyst til at prøve det hele! Det føles, som om de virkelig har tænkt over detaljerne, så man ikke sidder tilbage med spørgsmål, men bare får præcis den følelse, man leder efter, når man handler med krudt og festartikler. (Der var dog lige et par fejl på hjemmesiden, men det er klart når det er første dag, hjemmesiden har været oppe at køre)
Jeg er virkelig imponeret og kan kun sige, at KrudtShop.dk får mine allervarmeste anbefalinger. Hvis du leder efter et sted, der kan levere en oplevelse, hvor alt bare spiller, så er det her stedet. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen og igen.