World Of Fireworks Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Tienda de fuegos artificiales

Escrito por la empresa

Velkommen til World Of Fireworks Vores team består af fyrværkeri-eksperter med mange års erfaring i branchen. Nemlig vores talentfulde hold med mange års erfaring, sammen har vi skabt utallige betagende fyrværkerishows. Vi sælger og importere fyrværkeri i verdensklasse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Her har vi papkassefirmaet World of…

Her har vi papkassefirmaet World of Fireworks som tager numsen på deres kunder og deres medarbejdere.
Jeg har lige set en af deres shows og ja de bliver jo ikke bedre. Det konsul fyrværkeri noget af det som du køber nytårsaften de står og skyder af . Rørene de skyder med gad de heller ikke lige betale mig for .
World of Fireworks er gennemgående et svindelfirmaet. Hold jer langt væk.

Og nu påstår de jeg ikke ved noget om det, jeg har kørt med firmaet og magen til elendighed og dårlig udført fyrværkeri skal man lede længe efter, og jo det er konsum fyrværkeri . Jeg trak mig ud fordi det er det mest elendige samarbejde , og så valgte de til med at stjæle mine ting. Så alt hvad jeg skriver i min er sandt.

Selv mit navn og erfaring bruger de stadigvæk,

Og der findes stadig ytringsfrihed i Danmark når man laver noget 💩 har man ret til at anmelde 💩 for det 💩 det er.

Hvis man kigger på videoerne og på hvad fyrværkeri selv op til nytår og på de videoer, ja så kan man jo udmærket se at det er konsum fyrværkeri på konsum fyrværkeri.

Jeg har været deres Fyrværker, og de bruger stadigvæk mit navn og erfaring på deres hjemmeside selv mine billeder er der,

7 juli fjernede de endelig mit navn , så deres erfaring er kun en mand ,

4 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har været ude at se dem flere…

Jeg har været ude at se dem flere gange, men må indrømme det bliver ikke bedre.

Det tydeligt det er konsumfyrvækeri , mange af de batterier de sælger op til nytår var med den 4, samt så dem i Frederiks også , der virker som om de ikke har styr på fyrværkeriet selv om det noget hr og fru Hansen kan købe. Til nytår .

De er de største svindler , får de negative omtaler klager de til trustpilot .

Fakta jeg har set mange af jeres shows og man kan ikke kalde pro nor det er jeres konsum og det viljer der ser jeres videoer også kunne se .

Og så hedder jeg ikke Kim

4 de julio de 2026
Logotipo de World Of Fireworks

Respuesta de World Of Fireworks

Hej igen igen Kim, fra en af dine mange falske profiler både på Facebook og trustpilot.

Vil du ikke venligst stoppe med at lave falske anmeldelser.

Det giver ikke ret meget mening det her.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde et problem med min…

Jeg havde et problem med min odrebekærftelse som jeg ikke havde modtaget da jeg havde skrevet forkert mail på min odre, de skrev hurtigt tilbage og havde løst problemet. Deres produkter er også vildt fede, anderledes og billige. Kæmpe andbefaling herfra

15 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.