Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe udvalg af sten og krystaller, et rent paradis for samlere! Kvaliteten er i top og til rimelige priser. Hurtig levering og pakket forsvarligt med genbrugs papir. 👌🏻😄 Krystalhulen er bestemt en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitet er virkelig nøgleordet når man skal beskrive krystalhulen! Det er både krystallerne samt servicen som bare er i top, og man kan virkelig mærke at moralen er med, både pris og service mæ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt klart Danmarks bedste krystal butik! Fair priser, gode tilbud, altid kæææmpe udvalg og krystaller i god kvalitet! Jeg har besøgt butikken en enkelt gang, men køber mest over deres Instagram l... Ver más

Información sobre la empresa

1. Practicante de medicina alternativa

Escrito por la empresa

Danmarks Største Krystalparadis KRYSTALHULEN Krystaller og Sten sælges via Hjemmeside, Fysisk butik i Aalborg og Instagram LIVEsalg Største Krystalbutik i Danmark med nyheder hver eneste uge. Alverdens krystaller og sten fra hele verden, uanset om du søger som samler eller for krystallernes energier så har krystalhulen noget lige for dig. Vi arbejder som en intuitiv butik hvor vi ikke altid lader bøgerne fortælle os hvad er rigtigt. Vi mærker selv efter og lader dig mærke selv. I krystalhulen er der plads til ALLE og tonen er venlig og sprudlende nærværende.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig smukke krystaller af høj kvalitet

Jeg har handlet ved Krystalhulen i årevis nu og har altid været super glad for at købe krystaller dér. Udover et kæmpe udvalg er krystallerne også af en virkelig god kvalitet. Hvor man nogle andre steder får mange eller store krystaller for billige penge (kvantitet), der er knap så smukke og som man hurtigt bliver træt af, får man hos Krystalhulen nogle virkelig smukke og lækre krystaller i høj kvalitet. Thomas, der driver Krystalhulen ved utrolig meget om krystaller og han er en super sød sælger ❤️

3 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Krystalhulen er og vil altid være den…

Krystalhulen er og vil altid være den BEDSTE krystal butik! uanset hvad man ønsker, søger eller håber på så har Thomas det 💫 og du kan med garanti altid gå derfra med god energi og et smil på læben, efter den gode service og personlige behandling.

3 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt kundeservice og stort udvalg af smukke krystaller

Krystalhulen har et kæmpe udvalg af krystaller. Butikken ligger i Jylland så jeg har desværre aldrig været inde i selve butikken - men vil rigtig gerne kigge forbi en dag! Men de sælger også via hjemmeside og Instagram. Dette via opslag og Live. Live er mega fedt fordi man bedre kan se og fornemme krystallerne end på billeder. Når der er butiks live kan man “komme med rundt i butikken” og se det man vil. Det er både hyggeligt og fedt at man kan spørge ind til forskellige krystaller man ønsker at se - jeg er fan. Der er altid hurtig levering og man kan gemme sin kurv til slutningen af måneden og få sendt alle sine krystaller sammen så man kan begrænse sin fragt. Kundeservicen er virkelig i top!

21 de marzo de 2024

Absolut wundervoll

Dieses Geschäft ist so unglaublich wundervoll. Es gibt Kristalle, Kristallzubehör, Räucherwerk, Witchstuff, Schmuck und sehr viel andere spirituelle Besonderheiten wie zum Beispiel eine große Auswahl an Orakelkarten.
Der Eigentümer ist total sympathisch, lebensfroh und macht die Atmosphäre ganz besonders.

20 de marzo de 2024

Upåklagelig oplevelse 👍

Super smukke produkter, eksemplarisk kunde service og effektiv og hurtigt levering! 👌

Jeg købte 4 vare via butikkens instagram side -
krystalhulendk. Nogle af varerne jeg ønskede at købe var fra ældre opslag, hvilket sælger gjorde mig opmærksom på de ikke ville garanteret de stadig havde men at de ville gøre hvad de kunne for at finde dem, hvilket de gjorde 🙏
Og jeg fik sendt videoer med fremvisning af flere eksemplarer af en krystal jeg ønskede så jeg kunne vælge lige præcis den der havde den ønskede nuance og det skær jeg ledte efter.

Krystalhulen er helt klart et sted jeg handler igen og varmt vil anbefale andre🌟

12 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk krystal univers og smyk…

Fantastisk krystal univers og smyk butik. Levende og magisk oplevelse hver gang. Thomas som er butik ejer er fantastisk energisk, sprudlenede, hjælpsom og lige ud af posen. Elsker hans ligefremhed, man kan altid være sikker på, at han giver sin ærlig mening og virkelig går op i sit erhverv.

Hans live er anderledes, fra alle de konterveselle kedelige lives på Instagram. Der er liv, sjæl og tiltider skør humor. 🤣🤣🙏💜

8 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hyggeligt at komme i butikken

Altid hyggeligt at komme i butikken. Køber alle mine krystaller her, og jeg får altid den bedste hjælp — selv når der er travlt ude bagved. God til at fortælle om de forskellige krystaller.

29 de febrero de 2024

Danmark's bedste krystal butik

Det er altid en kæmpe fornøjelse at besøge Krystalhulen. Der er et kæmpe udvalg af fantastiske krystaller i super kvalitet - der er noget for alle. Rigtig god kundeservice, venlig betjening og hyggelig atmosfære. Desuden ser vi også ofte med på Instagram live salg, om vi har penge til at købe noget eller ej, simpelthen bare fordi det er så sjovt og hyggeligt at se med, når ejeren viser alle de skønne krystaller frem.

3 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danmarks bedste krystal butik !

Danmarks bedste krystal butik !! Jeg følger troligt med hver Tirsdag når Thomas holder krystal live og altid med et flot opsat bord og masser af viden om de krystaller Thomas har i sin butik og dem han har med på sit live bord jeg har købt en masse krystaller hos Thomas og kvaliteten er i top og priserne er gode! Jeg er vild med at Krystal hulen har et udvalg af mange andre ting, har feks købt en flot hylde formet som en Buddha, har købt bøger om krystaller og Buddha figurer - Thomas er lige frem og ærlig når man skriver til ham og er bare mega hjælpsom hvis man lige har brug for hjælp eller en ombytning! Jeg giver mine bedste anbefalinger til krystal hulen, en skøn butik og en enormt arrangeret butiksejer!!!

27 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super venlig service med et smil…

Altid super venlig service med et smil og en frisk bemærkning :)

Har handlet flere gang online. Har jeg været i tvivl er der gerne ekstra service med en lille video af den vare jeg evt var i tvivl om.

Varerne sendes hurtigt, er godt pakket ind og helt som ventet i kvalitet.

Klar anbefaling her fra.

28 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke en sted jeg skal tilbage til

Ejeren er mega flabet både i virkeligheden og på hans livestreams, og bare uprofessionel generelt

Hvis man er i tvivl kan man se hans fra fra den 27-02-24 kig fra 1 time og 13 min af ca og et par minutter frem...

Der kan man jo se hvilken person han er, og dette kommer fra en person som bare så det på live

27 de febrero de 2024
Logotipo de Krystalhulen.dk

Respuesta de Krystalhulen.dk

Halløj.. Ja jeg er Flabet både i virkeligheden OG på mine lives.. Meget endda..
Men Uprofessionel DET er jeg ikke. Det kan godt være dit samfundsmæssige syn på hvordan man tiltaler og yder kundepleje ikke er det samme som mit. Men det betyder ikke jeg er uprofessionel.
Jeg er udemærket klar over hvilken situation du hentyder til.. Men er DU klar over forhistorien der ligger bag min reaktion?
Jeg er et menneske og ikke en maskine, så jeg reagerer på måden man behandler mig. Og JA jeg har ikke noget filter så du får mig derfor som jeg er.

Super god kvalitet

Det er god kvalitet han har.
Er vild med hans butik live, at han siger tingene lige ud, at han sender varerne i kasser han har i forvejen .

2 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig flot butik og rigtig god service.

Rigtig flot butik, med alt hvad hjertet begærer af flotte krystaller. Ved bestilling på nettet, får man Varene inden for 1-2 dage. Det kalder jeg super service. Og han ved alt om krystaller. Det er fantastisk med så stor viden omkring krystaller

24 de agosto de 2023

Elsker krystal hulen!

Jeg gider egentlig ikke sige andet, end at der INTET er at sætte en finger på 👌🏽✨ kører gerne 1,5-2 timer for at komme i butikken flere gange, opdager altid noget nyt hver gang jeg er der og sidder troligt limet til skærmen til lives, hvis ikke jeg jobber. Har købt mig fattig allerede, men alt ved krystal hulen tiltrækker!

2 de septiembre de 2023

Det dejligste sted

Thomas er uden tvivl det mest nærværende mennneske i krystal verden, han hjælper dig med at mærke hvilken en der høre til hos dig. Krystalhulen er det hyggeligste sted i det danske land, det er en dags rejse værd. Energien og kvaliteten er uden sammenligning

30 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.