Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi stod med hovedet i postkassen, da hunden kaster op i stof sofa d.22.12.25. Vi finder kvalitet rens kl. 19:30, som stiller med en medarbejder dagen efter. På trods af det var jul lige rundt om... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positiv oplevelse både ved samtale med en kvindelig medarbejder ,og en behagelig afhentning af tæppet ved Tomas. Dog ikke helt tilfreds,da der stadig var nogle pletter.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

kominaktionen var lidt svært i begyndelsen, dette skylles formentlig ikke Kvalitet Rens men andre ???årsager, ellers en god oplevelse og en ren sofa

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de tapicería
  2. Servicio de limpieza completa de automóviles
  3. Servicio de limpieza de alfombras
  4. Servicios de limpieza

Sobre Kvalitet Rens

Escrito por la empresa

Hos Kvalitet Rens er vi specialister i rens af polstrede møbler, tæpper, madrasser og bilsæder.

Vores koncept er, at vi altid kommer hjem til dig.

Foto af sofa

Familievirksomheden er beliggende lidt syd for Ribe, men vi renser i hele Jylland og på Fyn. Vi henvender os både til private, foreninger, erhvervsdrivende og institutioner, som har behov for at få ”genoplivet” deres medtaget møbler.

Vi fjerner genstridige pletter, ubehagelige lugtgener, katte/hundehår og andet snavs, skidt, bakterier der måtte være, så du er sikret et helt rent og lækkert nyduftende resultat.

Find os på Facebook ”Kvalitet Rens”, hvor du altid kan læse mere om os.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for det enorme flotte resultat der…

Tak for det enorme flotte resultat der…
Tak for det enorme flotte resultat der er blevet udført.👌 Er yderst tilfreds med arbejdet som teknikeren udførte. En sofa der i den grad blev som ny. Sofsen fik en dybdegående rens, hvor både støv, pletter mv fra børn og hund blev fjernet. Teknikeren yderst effektiv, venlig og har samtidig ydet en god vejledning omkring vedligeholdelse af ens sofa. Jeg vil til enhver tid benytte mig af kvalitets rens igen. Tusind tak for det veludførte arbejde og vejledning der fulgte med

10 de abril de 2025

Kære Veronica,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det varmer virkelig at høre, at du er så tilfreds med både resultatet og servicen. Vi giver dine rosende ord videre til teknikeren 🙃 som uden tvivl vil blive rigtig glad.

Det betyder meget for os at vide, at sofaen nu føles "som ny" igen, og at du har fået god vejledning med på vejen – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang... og endnu engang tak for dine pæne ord 🙂

Kvalitets Rens

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt blev gennemført som aftalt

Alt blev gennemført som aftalt, hurtigt og præcist
De 6 7er stole fremstå næsten som nye efter behandlingen.
Godt arbejde.

8 de abril de 2025

Kære Sven,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse – og hvor er det skønt at høre, at dine 7’er stole nu står næsten som nye igen ✨

Vi sætter stor pris på dine pæne ord – og på, at du valgte os til opgaven. Det giver et kæmpe smil hos os bag Kvalitets Rens! 😄

Du skal være mere end velkommen en anden gang 🙏

Og hvis du skulle få lyst til at anbefale os til familie, venner eller kolleger, vil det være noget, vi virkelig værdsætter 😊

Kvalitets Rens

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk resultat,smilende og høflig…

Fantastisk resultat,smilende og høflig betjening

1 de abril de 2025

Kære Birgitte,
Tak for din anmeldelse ☺️ Vi er glade for, at du er tilfreds med både resultatet og servicen. Vi ser frem til at kunne yde dig lige så god service en anden gang.

Føler du for at anbefale os til familie, venner og kolleger, så vil vi virkelig værdsætte det..

Venlig hilsen,

Super. Seriøst firma

Super. Seriøst firma, overholdt alle aftaler. Næsten alle pletter forsvandt

2 de marzo de 2025

Hej Gert,
Tusind tak for de ⭐⭐⭐⭐ og de pæne ord!
Det betyder meget for os, at du oplevede os som et seriøst firma, der holder, hvad vi lover.
Vi elsker tilfredse kunder og håber, vi må hjælpe dig igen en anden gang ✨🛋️

De bedste hilsner,

Hurtig service- det spiller Max

Hurtig service- det spiller Max. Kun de bedste anbefalinger herfra - og gode priser.

6 de febrero de 2025

Kære Rikke,
Tak for din fine anmeldelse 💚

Det glæder os at høre, at vores service spillede max ved dig... den oplevelse skal alle kunder opleve! For os er det hvertfald dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en dag behovet opstår... skulle du være så "heldig" at opleve en beskidt sofa hos en ven, kollega eller familie, så vil vi tage imod din anbefaling med kyshånd 😉

Bedste hilsner,
Thomas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj kvalitet, effektiv og god kommunikation

Har fået renset en sofa og et uldtæppe, og kan kun give ros for hele processen. Nem og hurtig kommunikation, et rigtig flot resultat, god kommunikation hele vejen igennem - og ikke mindst nemme betalingsløsninger. Vores sofa og tæppe ser ud som nyt igen! Tusind tak for denne gang

25 de noviembre de 2024

Kære Rikke,
Vi siger tak for de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Vi lever af vores dybdegående kvalitets rens og derfor betyder det os meget for os at høre kundernes meninger om os og vores arbejde.

Tak for du benyttede os. Vi håber du vil vende tilbage til os igen, hvis nyt behov skulle opstå 🙏

Thomas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

kominaktionen var lidt svært i…

6 de agosto de 2024

Hej Oluf,

Mange tak for de 4 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️ og fordi du gav dig tid til at give os feedback.

Det betyder meget for os at kunderne får en god oplevelse, og er supertilfredse med vores rens. Det er det vi lever af… 🙌

Vi er selvfølgelig kede af, hvis du har følt at kommunikationen til os har været lidt svær i begyndelsen og vi vil selvfølgelig gerne høre mere om din oplevelse. Hvis du føler for at uddybe det mere, så send os gerne en mail til info@kvalitet-rens.dk.

Skulle du os føle for at anbefale os til en arbejdskollega, familiemedlem eller ven, så vil vi blive enormt glade😊

De bedste sommerhilsner

Helt fint

De kom til tiden og gjorde deres arbejde perfekt - prisen ok - vi bruger dem gerne en anden gang

7 de junio de 2024

Hej Bo,

Tak for den flotte anmeldelse! og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er super glade for at høre om din oplevelse.

Husk at anbefal os til venner og familie, hvis du synes deres møbler, madras eller måske tæppe er en smule snavset 😉 ..og trænger til en rensning 🙌

Du ønskes en skøn sommer 🌞 og håber vi må komme forbi dig igen engang i fremtiden.

Bh.

Hurtig og effektiv firma

Fik min lyse sofa renset af Kvalitet Rens og det med et rigtig flot resultat. De ankom til aftalt tid og tilsendte tilbud på rens af sofaen blev overholdt.
Vil helt sikkert bruge Kvalitet Rens igen hvis der bliver behov for det.

4 de junio de 2024

Respuesta de Kvalitet Rens

Mange tak for de fine ord, vi er glade for i har haft en god oplevelse med vores service. Venlig hilsen kvalitet Rens

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for det flotte resultat

Jeg er meget taknemlig for det arbejde teknikeren udførte. To sofa og en lænestol fik en dybdegående rens, hvor støv, pletter af kaffe, chokolade og udefinerbare pletter blev effektiv fjernet og stå nu som næsten ny. Teknikeren var enorm effektiv og venlig. Havde jeg vist før, hvor godt resultatet ville være, havde jeg valgt denne form form rensning før og i fremtiden vil jeg benytte mig af kvalitetsrens. Tak for det flotte arbejde.

24 de mayo de 2024

Hej Dagmar,

Tusind tak for de flotte ord i din meget fine anmeldelse. Vi i Kvalitet Rens elsker at kunne skabe gode kundeoplevelser og vi er glad for du er super tilfreds med resultatet. At den nu står som næsten ny, kan jo ikke være et bedre resultat for os at levere til kunden 😊🙃

Jeg vil give rosen videre til vores tekniker, som var ude ved dig 🥰

Vi håber meget på at få fornøjelsen af at rense for dig igen i fremtiden.

De bedste sommerhilsner

Super oplevelse

Super oplevelse - kompetent behandling af sofa - sød og venlig medarbejder (Christina) - lugt af katte-urin pist væk - i mellemtiden har den dog besørget i sofaen igen, men så ved jeg, hvor hjælpen er...:-)

23 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.