Ik zou graag een handleiding/manual van Veger Super Powerbank Voor Laptop TANK BOOST 56000mAh Fast Charging - 130W kunnen downloaden
Vooraf had ik extra info gevraagd via WhatsApp maar na vier dagen nog geen reactie. Uiteindelijk toch maar besteld en hopen dat het dadelijk ook gaat werken. Na bestellen werd het wel vlot geleverd.... Ver más
Ik heb bij deze firma oortjes besteld, per abuis hebben ze de verkeerde opgestuurd, ik heb toen direct contact opgenomen. Ze boden direct excuus aan en ze zouden direct de juiste opsturen, en voor het... Ver más
Mijn servertje deed het niet meer, maar ik wist niet waar het precies aan lag; kon voeding via adapter zijn. Nieuwe adapter besteld (snelle levering), maar servertje startte nog steeds niet op. Dus i... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De beste telefoon producten voor de scherpste prijzen! Bestel hier uw opladers, oordopjes, kabels, telefoonhouders en nog veel meer.
Krabbendijkestraat 65, 3086LP, Rotterdam, Holanda
- 0622620282
- info@kwaliteitlader.nl
- kwaliteitlader.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Slechte late levering
Ik had 2 paar oortjes besteld
Ik had 2 paar oortjes besteld, omdat mijn vorige oortjes van deze site al aardig snel kapot waren gegaan. vandaag heb ik de 1e paar gebruikt maar 1 van de oortjes was al kapot. Vind het erg jammer
Snelle service
Levering duurde iets langer dan verwacht, maar Koningsdag zat er ook tussen. Bij aankomst bleek de levering niet compleet, maar dit is meteen dezelfde dag opgestuurd en had ik de volgende dag binnen. Snel antwoord via de mail.
Snelle service
Het is keurig op tijd geleverd
Het is keurig op tijd geleverd.
En super netjes verpakt.
Volgende keer bestel ik daar weer
Prima service
Koptelefoontje was kapot toen ik het uitpakte. Na een belletje naar de leverancier werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd er zonder gedoe gelijk een nieuw koptelefoontje opgestuurd. Prima service!
Totaal geen negatieve opmerkingen
Bekabelde oortjes besteld
Bekabelde oortjes besteld. Werken helaas alleen op Bluetooth. De kabel heeft dus 0 toegevoegde waarde. Slecht product.

Respuesta de KwaliteitLader.nl
Hebt een product besteld
Goede website. Gezien mijn ervaring zou ik ze wel aan raden.
Top en snel geleverd
Had verkeerd artikel gekregen na…
Had verkeerd artikel gekregen na telefoontje is er direkt de goede gestuurd, mocht het niet bestelde houden . Ook zonder dat laatste zeer tevreden over snelle ongecompliceerde bestelling
Product was malfunctioning but the…
Product was malfunctioning but the customer service really worked well. Got answered within 24h and they fixed the problem.
Netjes en snel
Redelijke oordoppen mogen ontvangen van…
Redelijke oordoppen mogen ontvangen van KwaliteitLader. Helaas een klein defectje, oordoppen werken nog wel. Gelijk het volledige aankoopbedrag mogen ontvangen!
Prima lader en snel 👍
Snelle levering voor een goede prijs
Snel geleverd prima week later al kapot…
Snel geleverd prima week later al kapot snoertje bij telefoon zeer kwetsbaar
Heb hem teruggestuurd omdat het niet de…
Heb hem teruggestuurd omdat het niet de goede was, ik had heel snel mijn geld terug ontvangen prima gegaan