Ik zou graag een handleiding/manual van Veger Super Powerbank Voor Laptop TANK BOOST 56000mAh Fast Charging - 130W kunnen downloaden
Vooraf had ik extra info gevraagd via WhatsApp maar na vier dagen nog geen reactie. Uiteindelijk toch maar besteld en hopen dat het dadelijk ook gaat werken. Na bestellen werd het wel vlot geleverd.... Ver más
Ik heb bij deze firma oortjes besteld, per abuis hebben ze de verkeerde opgestuurd, ik heb toen direct contact opgenomen. Ze boden direct excuus aan en ze zouden direct de juiste opsturen, en voor het... Ver más
Mijn servertje deed het niet meer, maar ik wist niet waar het precies aan lag; kon voeding via adapter zijn. Nieuwe adapter besteld (snelle levering), maar servertje startte nog steeds niet op. Dus i... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De beste telefoon producten voor de scherpste prijzen! Bestel hier uw opladers, oordopjes, kabels, telefoonhouders en nog veel meer.
Krabbendijkestraat 65, 3086LP, Rotterdam, Holanda
- 0622620282
- info@kwaliteitlader.nl
- kwaliteitlader.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Goede service!
Mijn bestelde headset adapter werkte niet goed na mijn melding kreeg ik per omgaande een nieuwe toegestuurd, deze werkt prima!
goede service
2 laders besteld.
2 laders besteld.
Prima kwaliteit en nette prijs.
1 pastte helaas niet, is naar tevredenheid en vlot opgelost.
Snel en goede kwaliteit
Top en tijdig geleverd
Goede prijs
Goede prijs, duidelijke website en snelle levering.
Ik ben zeer tevreden.
Prima producten snel geleverd
Snelle levering, kabel ziet er kwalitatief goed uit. Te kort in gebruik om daar iets over te kunnen zeggen.
Na eerste pen voor iPad die niet…
Na eerste pen voor iPad die niet voldeed, alle service voor de tweede. die onderweg is! top!
Kreeg de link door in een wensenlijstje…
Kreeg de link door in een wensenlijstje voor Sinterklaas. Zelf zou ik hier nooit bestellen wegens de verzendkosten. Ook hier blijkt weer dat het pakketje door de brievenbus kon, dus waarom verzendkosten?? Niet meer van deze test.
Goeie service
Goeie service ! Was een probleem met een headset! Prima opgelost en snel!
Prima service
Oordopjes met snoer besteld welke wel…
Oordopjes met snoer besteld welke wel werkte op m’n iPhone maar niet met iPad. Ik heb telefonisch contact opgenomen en men vertelde dat dit product niet met iPad werkte. Ik zei dat dit niet op de site vermeld stond. Hierop zei men dat men een en ander zou uitzoeken en terug zou bellen. U raadt het al, niets meer gehoord.
De levering en afhandeling is prima…
De levering en afhandeling is prima verlopen.
Maar het produkt voldoet niet aan mijn verwachtingen.