Kwsseuren Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

veel te lang geduurd terwijl 2 weken werd beloofd werd het 5 weken!!! daarna accu geleverd gekregen met slechte connector!! viel hele tijd uit onder het fietsen! accu terug ter reparatie /... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr freundliche und kompetente Mitarbeiter. War mit einem nicht mehr funktiontüchtigen Niu Akku vorstellig. Nicht nur das Akkupak, sondern auch die Steuerplatine wurden ersetzt. Der Akku ist wied... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Taller de reparación eléctrica

Escrito por la empresa

KWS Seuren is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en testen van fietsaccu’s, scooteraccu’s en andere lithium-ion batterijen. Wij geloven dat een accu niet direct vervangen hoeft te worden wanneer deze minder presteert of uitvalt. In veel gevallen is reparatie of revisie mogelijk – duurzaam én voordeliger dan een nieuwe accu kopen. Wij werken dagelijks aan accu’s van onder andere Bosch, Shimano, Sparta, Gazelle, Bafang, Specialized, Stromer, Qwic en vele andere merken. Elke accu die bij ons binnenkomt ondergaat eerst een uitgebreide begintest. Hierbij controleren wij het cellenpakket, de elektronica (BMS), laadpoort, zekeringen en communicatie met de fiets. Op basis daarvan adviseren wij eerlijk of reparatie, revisie of vervanging de beste oplossing is. Wat ons onderscheidt is onze technische kennis en eigen ontwikkeling. Voor specifieke accutypes ontwerpen wij zelf printplaten en elektronische oplossingen wanneer originele onderdelen niet meer leverbaar zijn. Zo maken wij revisie mogelijk waar anderen afhaken. Naast kwaliteit staat transparante communicatie centraal. Klanten ontvangen duidelijke informatie over kosten, mogelijkheden en doorlooptijden. Indien reparatie niet mogelijk blijkt, zoeken we samen naar een passende oplossing. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze werkwijze. Door accu’s te reviseren verlengen we de levensduur aanzienlijk en besparen we grondstoffen en CO₂-uitstoot ten opzichte van productie van nieuwe batterijen. KWS Seuren werkt voor particulieren, fietsenmakers en zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Heeft uw fietsaccu problemen met laden, capaciteit of communicatie met de fiets? Dan helpen wij u graag met een eerlijk technisch advies.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 64% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

98 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Belachelijke slechte service

veel te lang geduurd terwijl 2 weken werd beloofd werd het 5 weken!!!

daarna accu geleverd gekregen met slechte connector!!
viel hele tijd uit onder het fietsen!

accu terug ter reparatie / garantie

dik maand weg geweest excuus was we hebben het druk ja bedankt

meest slechte service ooit

4 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

In mijn Flyer volblutt zit een NKY…

In mijn Flyer volblutt zit een NKY 455B2 accu van8 8Ah/46,8 V 412 Wh. Een flinke jongen dus. Na telefonisch kontakt gehad te hebben werd gezegd dat deze van nieuwe cellen voorzien kon worden en evt ook nog een hogere capaciteit voorzien worden. Netjes € 485,00 betaald en de accu werd opgehaald. Na 5 weken gebeld hoe de stand van zaken was. Zitten op onderdelen te wachten. ????? Ik mag aannemen dat jullie die op voorraad hebben. Nee, de print plaat is stuk. En nu??? Wachten tot er een langs komt??? Hoe lang gaat dit duren 1 tot???? Deze accu is nergens meer leverbaar dus kleine kans. Weer 3 weken gewacht en besloot er van af te zien. Kreeg lege houder terug en € 89 00 onderzoek kosten. Rest werd netjes terug gestort. Zo'n professionele bedrijf moet dit toch weten het staat nb op hun site. Dus wees gewaarschuwd gr. Ton van Wijk

30 de julio de 2026
Logotipo de Kwsseuren

Respuesta de Kwsseuren

Beste Ton,

Jammer dat het traject zo is verlopen.

Tijdens de werkzaamheden bleek dat niet alleen het cellenpakket aandacht nodig had, maar dat ook de printplaat defect was. Voor dit type accu zijn deze printplaten helaas niet meer nieuw leverbaar. U heeft toen aangegeven dat u wilde wachten tot er mogelijk een geschikt onderdeel beschikbaar kwam.

Omdat dit uiteindelijk te lang duurde, heeft u besloten de reparatie stop te zetten. Wij hebben daarop de behuizing, lader en sleutel retour gestuurd en het betaalde bedrag, met aftrek van de onderzoekskosten, teruggestort.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker omdat een nieuwe accu voor dit model nauwelijks verkrijgbaar is. Helaas konden wij in dit geval geen werkende en betrouwbare oplossing leveren.

KWS Seuren

Sehr zu empfehlen !

Es war prima. Wir haben ewig gesucht, wer uns mit unserem Elektroroller helfen kann. Die Kollegen bei KWS Seuren waren super nett. Wir haben die Batterie vorbei gebracht, sie wurde geprüft und schneller als erwartet repariert:)

20 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Reparatie was prima maar duurde erg lang

Reparatie was prima maar wat duurde het lang. De accu was eerst niet aangekomen. Bleek zoek geraakt. Zouden een vervangende laten repareren en toesturen. Na 7 weken komt hij aan en warempel is het wel onze eigen accu! Omdat ik al zo vaak met ze gebeld/gemaild had heb ik maar niet meer gevraagd hoe dit nou kon.

13 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Eerlijk duurt het langst

Op website stond dat de batterij revisie 10 dagen zou duren. Besteldatum 4 /6 Ophalen ging super snel. Batterij 11 juni bij jullie. Je kan volgen hoever ze in de doorloop tijd zitten. Vanaf 50 % geen vooruitgang. Gebeld dat ik die batterij nodig had om een fietsvakantie te doen. Ze gingen ze voorrang geven.zelfde dag naar 60%. Daarna weer geen beweging. Terug gebeld. Zelfde verhaal 70%. Daarna weer geen beweging. Mail gestuurd en geen antwoord gekregen. Vakantie geannuleerd 😡. Telefoon gesprek dat ik mijn 2 fietsvakantie deze keer 5 dagen Duitsland niet wou missen. Op donderdag 9/07 aangemeld bij transmission . Op maandag morgen nog geen batterij hoewel dag van mijn vertrek. Weer gebeld en in de late namiddag 12/7 is ze dan toch toegekomen. Dat zijn dus 20 werkdagen.Als jullie dit eerlijk moesten aangeven hebben had ik gewoon een nieuwe gekocht.

13 de julio de 2026

Volgende keer weer

Volgende keer weer, ook al hoop ik dat een reparatie lang op zich laat wachten. Ze hebben mijn Flyer fietsaccu een tweede leven gegeven nadat ik hem lang had verwaarloosd.

7 de julio de 2026

Super,Erg tevreden

Erg tevreden over kontakt, van het op de hoogte houden van de status en het repareren van de fietsaccu/ batterij...
Het ophalen en terug brengen van de fietsaccu/ batterij ging ook volgens afspraak ...op en top

9 de julio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima ervaring, maar enkele kanttekeningen.

Op zich een prima ervaring en we hebben een werkende accu. De verwerkingstijd is echter wel vele malen hoger dan de aangegeven 10 dagen. Hou ongeveer rekening met 1,5 maand. Daarnaast werken bepaalde functionaliteiten niet mee goed. Kan de accu niet meer uit zetten en de oplader geeft geen indicatie meer aan wanneer de accu vol is, voordat we de accu opstuurden was dit wel het geval.

25 de junio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Accu updaten.

Accu updaten.
Beloofd; binnen 14 dagen fietst U weer.
Helaas doet de accu er al bijna 14 dagenover om bij Kwsseures te komen!
Bijna 7 weken later eindelijk weer fietsen.

8 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.