La Pipe Opiniones 139

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10!!!! Ondertussen zijn al mijn lievelings sieraden van La Pipe en de collectie wordt steeds groter :)) Ze zijn mooi, verkleuren niet en altijd mega snel geleverd! Ook is de klanten service 1... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste pakketje niet geleverd door DHL, gelijk super lief geholpen waardoor er nu twee mooie kettinkjes om m’n nek hangen 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb hier meerdere sieraden al langere tijd van en alles is nog steeds super super mooi! Fantastische kwaliteit en klantenservice. Ik heb 2 paar oorbellen en beiden dragen super fijn! Zowel een fij... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bij La Pipe streven we naar een eenvoudig doel: het aanbieden van mooie stainless steel sieraden voor iedereen. Onze toewijding aan kwaliteit staat centraal in alles wat we doen.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

10/10!!!!

10/10!!!!

Ze zijn mooi, verkleuren niet en altijd mega snel geleverd! Ook is de klanten service 10/10 wanneer er ooit iets is! Couldn’t recommend more

3 de junio de 2026

Fijn geholpen

22 de mayo de 2026

super service

3 kettinkjes totaal besteld, na een weekje dragen was de forlife ketting stuk gegaan :( mailtje naar klantenservice gestuurd en binnen 15 min kreeg ik een nieuwe opgestuurd!!
Super mooie sieraden en heel fijn contact met klantenservice <3

16 de mayo de 2026

10/10

Prachtige sieraden en geweldige service!!! Helaas was 1 van mijn oorbellen kapot gegaan, ik kreeg binnen 2 uur reactie op mijn mailtje en had 2 dagen later een nieuw paar in huis! Ik ben heeel erg te spreken over de geweldige designs én de kwaliteit dus ik zal zeker opnieuw bestellen!

13 de mayo de 2026

Hele fijne sieraden

Hele fijne sieraden! Als er iets mis is, krijg je snel reactie en helpen ze je met een fijne oplossing. Echt topservice. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden om je sieraden te kopen. Veel liefs!

14 de mayo de 2026

Aanrader! :)

Aantal producten besteld en mega blij mee! Ook super goed geholpen door de customer service toen we een mailtje met een vraag over een van de kettinkjes hadden gestuurd! Aanrader :)

10 de mayo de 2026

Hele goede ervaring!

Fijne site, mooie sieraden en snelle levering! Had prachtige oorbellen besteld en waren twee dagen later al binnen. Ze dragen heel fijn, zijn niet te zwaar en materiaal is van stainless steel, dus verkleurd niet. Ik ben fan!

8 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slap spul

Ik had de oorbellen met muntjes besteld, de 1ste keer dat ik ze in wil doen breekt gelijk het stokje wat door je oor moet af. Mega slechte kwaliteit ik heb het letterlijk niet 1x kunnen dragen.

7 de mayo de 2026
Logotipo de La Pipe

Respuesta de La Pipe

Hi Aniek, wat jammer dat je oorbellen zo snel zijn stuk gegaan. Ik heb je gister na deze review meteen gemaild, zodat we samen een oplossing kunnen zoeken :) Los het graag met je op, liefs Anna

Goede eerste ervaring

Ik heb voor het eerst besteld bij La Pipe en ik ben echt ontzettend blij dat ik dat heb gedaan. Snelle verzending en goede kwaliteit. Ook vond ik dat de sieraden leuk (en goed) waren verpakt. Mijn oorbellen kwamen met twee bedrukte zakjes en een sticker. Dat laat gewoon zien dat ze bij La Pipe om het bedrijf en hun klanten geven. Het is duidelijk dat ze met zorg omgaan met je bestelling.

Ik zal zeker nog een keer bij La Pipe bestellen.

5 de mayo de 2026

Helemaal top!

Super lieve verkoper en mijn bestelling was er mega snel. Een van de oorbelletjes bleef uitvallen doordat hij niet goed sloot en ze heeft mij binnen een aantal uur een nieuwe set opgestuurd. Super fijn!

1 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega blij met mijn oorbellen

Mega blij met mijn oorbellen, precies wat ik zocht!! Zo fijn dat het stainless steel is. Ook al een pre-order gedaan van de martini toren ketting

20 de abril de 2026

Delulu-ketting

Ik heb de delulu-ketting besteld. Echter zat er een knoopje in die er ik er gewoon niet uit kreeg. Contact opnemen is normaal gesproken heel veel gedoe, maar er werd gelijk gereageerd en heb een nieuwe mogen ontvangen. Heel blij met deze service!!

22 de abril de 2026

10/10

Ik heb al meerdere keren bij La pipe besteld en ben nogsteeds zooo tevreden met de sieraden. De kwaliteit is top, het design is top en de service is megaaaaa. 10/10

3 de mayo de 2026

Top oorbellen

Zocht al langer xl hoops en deze zijn perfect, ik ben er mega blij mee!!
Snel geleverd + goede kwaliteit :)

29 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben echt super blij met de ketting…

Ik ben echt super blij met de ketting die ik bij La Pipe heb besteld! De kwaliteit is top en het design is precies wat ik zocht. Daarnaast wil ik ook even de klantenservice benadrukken: die is echt heel fijn. Ze reageren snel, denken goed mee en zorgen ervoor dat je je als klant gewaardeerd voelt. Al met al een hele positieve ervaring – ik ga hier zeker vaker bestellen!

24 de abril de 2026

Review la pipe …

Nadat mijn ‘boyfriend’ kettinkje kapot was gegaan, heb ik gelijk een nieuwe ontvangen van Anna. Ze reageerde dezelfde dag nog, dus top service!

14 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.