La Pipe Opiniones 139

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10!!!! Ondertussen zijn al mijn lievelings sieraden van La Pipe en de collectie wordt steeds groter :)) Ze zijn mooi, verkleuren niet en altijd mega snel geleverd! Ook is de klanten service 1... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige sieraden en geweldige service!!! Helaas was 1 van mijn oorbellen kapot gegaan, ik kreeg binnen 2 uur reactie op mijn mailtje en had 2 dagen later een nieuw paar in huis! Ik ben heeel erg te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste pakketje niet geleverd door DHL, gelijk super lief geholpen waardoor er nu twee mooie kettinkjes om m’n nek hangen 😊

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bij La Pipe streven we naar een eenvoudig doel: het aanbieden van mooie stainless steel sieraden voor iedereen. Onze toewijding aan kwaliteit staat centraal in alles wat we doen.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Top product en service

Helaas een van de zes oorbelletjes ontvangen met een sluiting die defect was. Meteen de volgende dag nieuwe opgestuurd gekregen. Erg tevreden met het product en de service!

3 de abril de 2026

De beste

Ik heb een super mooie ring gekocht oprecht prachtig snelle levering ze verdient gewoon een goede review

30 de marzo de 2026

Super tevreden!

Al meermaals bij La Pipe besteld en altijd mega tevreden: hele mooie, unieke sierraden van goede kwaliteit. Ook een super goede klantenservice, één oorbel was helaas gebroken aangekomen en binnen 2 dagen lag er een nieuw paar op de mat, ik ga hier zeker vaker bestelellen!

25 de marzo de 2026

Fantastisch!

Ik heb hier meerdere sieraden al langere tijd van en alles is nog steeds super super mooi! Fantastische kwaliteit en klantenservice. Ik heb 2 paar oorbellen en beiden dragen super fijn! Zowel een fijne sluiting als licht aan je oor!
Ook altijd lieve, snelle en duidelijke antwoorden vanuit de klantenservice! Niks minder waard dan 5 sterren!

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega snelle en fijne service

Helaas was een van de for life kettinkjes kapot gegaan tijdens het hardlopen binnen de garantieweken, en na één keer mailen meteen een nieuwe opgestuurd gekregen! Heel fijn contact en snelle reactie via mail! Heeel erg bedankt voor de goede service!! Hopelijk een blijvend succes dit merk ✨💛

10 de marzo de 2026

Super service!

Topservice! Na een probleem met de bezorging werd er meteen een nieuw exemplaar opgestuurd. Super opgelost en mijn vriendin is er blij mee.

5 de marzo de 2026

Mega goeie service

Mega goeie service! Ik had een probleempje met een set oorbellen. Maar er er werden gelijk nieuwe naar mij opgestuurd! Fijne en snelle communicatie en hele leuke sieraden! Zeker een aanrader!

5 de marzo de 2026

La pipe #1 fan!!!

ik hou zo erg veel van la pipe, en ik ben niet overdreven mijn vriendinnen zeggen altijd als iemand vraagt waar mijn sieraden van zijn “van die ene winkel la pipe! daar zijn bijna al haar sieraden van” en ik moet echt zeggen dat dit zulke leuke en unieke sieraden zijn en ze gaan ook hartstikke lang mee en het bestellen is geen gedoe en het bezorgen ook niet het is ook allemaal stainless steel dus ik hoef me niet zorgen te maken over of ik het af moet doen in de douche

26 de febrero de 2026

Top service

Top kwaliteit! De armband is nogsteeds super mooi. Van een oorbel was een staafje afgebroken en nadat gemeld te hebben heb ik meteen een nieuwe ontvangen, top service!

26 de febrero de 2026

Top klantenservice!!

Echt een super goede klantenservice!!! Hele snelle reacties, en ze helpt je heel goed verder als er iets is met je sieraden!💙💙

10 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.