Banner for Labareau

Labareau Opiniones 354

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel snelle levering en uitstekende contact met de klantenservice. Ik vind het ook een heel slimme idee, dat je een monster mag kiezen zo leer je ook andere producten kennen en voorkomt de retourneri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had van mijn vriendin een paar proefmonsters gekregen. Natuurlijk na aanleiding van alle social media reclame was ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en was ik het gaan gebruiken nou ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik hou van de AHA-peel, die geeft mijn huid zo’n gezonde glow. Ik gebruikte sinds vorige zomer al “Glow getter” en elke keer dat ik deze aanheb, spreken mensen mij aan over mijn glow. Recent gebruik i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In korte tijd heb ik diverse producten aangeschaft om een wissel te maken van mijn andere (lees ‘vorige’) favoriete merk. Wát een verschil…. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Van een schilferende huid... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Acerca de Labareau

Escrito por la empresa

LABAREAU was founded by Lindsay van der Looij, the Netherlands’ most acclaimed and celebrated esthetician, to offer the world the most exclusive, most powerful anti-aging skin care products.

With over 20 years of experience in the field of skincare, Lindsay decided to join forces with a highly respected team of scientists and biochemists to offer LABAREAU the best of both worlds: the power of real-life experience, backed by science. LABAREAU stands for quality and luxury: highly concentrated ingredients, a deeply volumizing effect, and a uniquely formulated technology.

The LABAREAU products are formulated with high-quality, medical-grade ingredients at greater concentrations to offer professional-strength skincare. Our products are potent enough to penetrate and correct issues within the deepest layers of the skin. Clinically proven to treat specific anti-aging concerns and tested in the laboratory to guarantee effectiveness.

LABAREAU is your skin’s best kept secret, driven by SAXZ-12®️ technology. This unique technology is formulated with the most powerful, highly concentrated ingredients to rejuvenate the skin and stimulate the skin’s very own anti-aging capacities. Powered by clinically proven results, extensive research, and innovation.

All your skin needs.

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De producten van Labareau zijn zo fijn

De producten van Labareau zijn zo fijn en het bestellen via de webshop gaat altijd goed. Snelle levering. Ik ben fan!

Respuesta de Labareau

Dankjewel voor het schrijven van een review! Fijn om te horen dat de producten zo fijn zijn en het ook nog eens snel geleverd is. Liefs, Lisa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn huid voelde bijna direct strakker…

Mijn huid voelde bijna direct strakker en had ook meer kleur en een mooie glans!

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Monique, dankjewel het schrijven van een review. Zo leuk om te horen dat de resultaten niet alleen voelbaar zijn maar ook zichtbaar! Liefs, Lisa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al paar jaar ben ik een zeer tevreden…

Al paar jaar ben ik een zeer tevreden klant. En wanneer er iets mis gaat met de verzending helpen ze direct mee. Ik beveel iedereen Labareau aan 🍀💚

Respuesta de Labareau

Hi Nadine, wat leuk om te horen dat je al een paar jaar een zeer tevreden klant bent! Dit is een heel groot compliment. Dankjewel! Liefs, Lisa

Ongelofelijk goed product

Dit bedrijf levert een ongelofelijk goed product! Ik geloofde nooit in de onderscheidende werking van duurdere crèmes. Tot ik bij een netwerkbijeenkomst bij Bloy in Eindhoven een proefpakket van Labareau kreeg. Wat ziet mijn huid er goed uit. Krijg alleen maar complimenten. Zelfs een rood vlekje in mijn gezicht is bijna helemaal weg. Wauw! Wat ben ik blij met de crèmes.

Respuesta de Labareau

Hi Lisette, wat ontzettend leuk om te horen! Dit zijn de reacties waar we het voor doen. Dankjewel voor deze lieve woorden. Liefs, Lisa

Mooie duidelijke website

Snelle levering mooie producten en zelf proefjes mogen uitzoeken.

6 de agosto de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Petra, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de producten en het zelf uitzoeken van de samples. Dankjewel voor je review! Liefs, Lisa

Super fijne producten

Respuesta de Labareau

Hi Kim, dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de producten zo goed bevallen. Liefs, Lisa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten die doen wat ze…

Mooie producten die doen wat ze beloven. Zelf erg fan van The Rich Cream, de Tonic en de AHA Peel. De combinatie is geweldig.

Respuesta de Labareau

HI Marloes, dankjewel voor je review! Wij zijn het hier helemaal mee eens, dit is een gouden combinatie om met minimale producten toch een maximaal resultaat te behalen. Liefs, Lisa

Prachtig product

Prachtig product, met direct resultaat. Makkelijk bestellen en snelle levering.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Shirien, dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je direct resultaat krijgt met onze producten. Liefs, Lisa

Fijne skincare

Fijne skincare! Doet echt wat ze beloven! En een fantastische glow!!

Respuesta de Labareau

Hi Dianne, zo leuk dat je zo blij bent met de producten van Labareau! Heel leuk om te horen dat je vindt dat ze echt doen wat we beloven. Dankjewel! Liefs, Lisa

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Workshop

Ik heb t product aangeschaft na een work shop in een beautysalon
Deze was helder en ik had vertrouwen in de wrkzaamheid

Respuesta de Labareau

Beste Irmgard, dankjewel voor het schrijven van de review! Leuk om te horen dat je met Labareau kennis hebt kunnen maken via een van onze retailers. We zijn benieuwd wat u van het product vindt. Liefs, Lisa

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen verbetering

Ik gebruik al enige tijd volume, rich cream en aha peeling. De crèmes en peeling zijn hydraterend voor je huid en je huid voelt zachtjes aan met een glow. De beschrijving per product belooft veel, wat het helaas niet waarmaakt namelijk geen zichtbare verzachting van diepe lijnen, vermindering van kraaienpootjes, herstel van natuurlijke stevigheid, vernieuwde jeugdige veerkracht en vermindering van ouderdomsvlekjes. Ik had goede hoop, maar na maanden smeren zie ik helaas geen enkele huidsverbetering.

Respuesta de Labareau

Hi Marjorie, dank voor het schrijven van een review! Jammer om te horen dat u nog niet de passende producten heeft gevonden. Mocht u ervoor openstaan zou ik graag samen willen kijken naar een persoonlijk plan om zo te kijken naar een goede routine met producten die aansluiten. U mag een mailtje sturen naar info@labareau.com zodat we er naar kunnen kijken. Liefs, Lisa

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het product is fantastisch.

Het product is fantastisch.
De levertijd duurt te lang. 10 a 14 dagen.
Gaat bij andere organisaties veel vlugger.
Laatste bestelling 30 ml day crème
Ipv de aanbieding bij ongeveer € 148.- een tubetje van 15 ml, kreeg ik 2 monster tubetjes van 5 ml.

Respuesta de Labareau

Beste Ina, dank voor het schrijven van de review! Fijn om te horen dat de producten zo goed bevallen. We zijn er ons bewust van dat het helaas al een paar keer is mis gegaan met de levertijd. Dit omdat het bestelproces automatisch is en er geen controle is op adresgegevens. Maar we nemen de feedback mee om zo ons ook op dit vlak 'fantastisch' te zijn. Ik zal de missende 15ml tube naar u nasturen zodat u deze alsnog in goede orde ontvangt. Liefs, Lisa

Producten zijn snel binnen

Producten zijn snel binnen

Respuesta de Labareau

Hi Silvia, fijn om te horen dat je producten zo snel geleverd zijn! We zijn ook erg benieuwd wat je van de producten zelf vindt :) Liefs, Lisa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn pakket was niet geleverd door DHL

Mijn pakket was niet geleverd door DHL, toen ik dit aangaf bij Labareau hebben zonder enige twijfel mij gelijk een nieuwe crème toegestuurd. Wat een goed bedrijf en product. Ik blijf zeker bestellen :)

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Sonya, fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen! Helaas hebben we niet altijd grip op DHL dat ze het in goede orde bezorgen ook al streven we daar natuurlijk wel altijd naar. Dankjewel voor je review en uiteraard je bestelling! En goed om te horen dat je blij bent met het product :) Liefs, Lisa

Probeerpakket

Fijne actie om zo kennis te maken met labareau ben pas 1 week bezig maar ik zie goed dat de cremes verschil maken met mijn huid dus we smeren nog een aantal weken door en kan dan kijken als we een grote fayverpakking gaan kopen maar dat denk ik wel ik ga maar weer sparen en hopen op een november actie 🥰 blackfriday!!!!

26 de agosto de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Ronny, wat ontzettend leuk om te horen dat er direct al resultaat is te zien na zelfs een week gebruik. Via onze nieuwsbrief worden de acties bekend gemaakt dus houd die goed in gaten. Liefs, Lisa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag besteld is morgen in huis

Vandaag besteld is morgen in huis. Heel erg fijn!!

Respuesta de Labareau

Hi Marjanne, dank voor het schrijven van de review! Fijn om te horen dat de producten snel binnen zijn gekomen in huis. Geniet van de producten! Liefs, Lisa

Valorada con 4 estrellas sobre 5

The Night Formula is een prima product!

Prima product voor het gezicht.
Als het product op is, zie je duidelijk dat mn gezicht minder glad en stevig is. Het is jammer dat de producten best duur zijn. Ik gebruik The Night Formula 30 ml en doe daar bijna 3 maanden mee.

Respuesta de Labareau

Beste mevr. C, dank voor het schrijven van de review! Fijn om te horen dat er meteen zichtbaar verschil is als er niet meer gesmeerd kan worden met The Night Formula. Houd onze nieuwsbrieven in de gaten, zo nu en dan hebben we een leuke actie. Liefs, Lisa

snelle levering

Respuesta de Labareau

Hi Carla, dank voor het schrijven van de review! Goed om te horen dat het snel is geleverd. Geniet van de producten! Liefs, Lisa

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.