Banner for Labareau

Labareau Opiniones 354

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel snelle levering en uitstekende contact met de klantenservice. Ik vind het ook een heel slimme idee, dat je een monster mag kiezen zo leer je ook andere producten kennen en voorkomt de retourneri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had van mijn vriendin een paar proefmonsters gekregen. Natuurlijk na aanleiding van alle social media reclame was ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en was ik het gaan gebruiken nou ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik hou van de AHA-peel, die geeft mijn huid zo’n gezonde glow. Ik gebruikte sinds vorige zomer al “Glow getter” en elke keer dat ik deze aanheb, spreken mensen mij aan over mijn glow. Recent gebruik i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In korte tijd heb ik diverse producten aangeschaft om een wissel te maken van mijn andere (lees ‘vorige’) favoriete merk. Wát een verschil…. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Van een schilferende huid... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Acerca de Labareau

Escrito por la empresa

LABAREAU was founded by Lindsay van der Looij, the Netherlands’ most acclaimed and celebrated esthetician, to offer the world the most exclusive, most powerful anti-aging skin care products.

With over 20 years of experience in the field of skincare, Lindsay decided to join forces with a highly respected team of scientists and biochemists to offer LABAREAU the best of both worlds: the power of real-life experience, backed by science. LABAREAU stands for quality and luxury: highly concentrated ingredients, a deeply volumizing effect, and a uniquely formulated technology.

The LABAREAU products are formulated with high-quality, medical-grade ingredients at greater concentrations to offer professional-strength skincare. Our products are potent enough to penetrate and correct issues within the deepest layers of the skin. Clinically proven to treat specific anti-aging concerns and tested in the laboratory to guarantee effectiveness.

LABAREAU is your skin’s best kept secret, driven by SAXZ-12®️ technology. This unique technology is formulated with the most powerful, highly concentrated ingredients to rejuvenate the skin and stimulate the skin’s very own anti-aging capacities. Powered by clinically proven results, extensive research, and innovation.

All your skin needs.

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Waardeloos

Waardeloos , 150 euro voor een half gevuld tubetje .
Ik kreeg daarna een nieuwe kit na mijn klachten helaas weer half gevuld ik ga hier geen 150 euro voor betalen !!!
Ik stuur alles retour

21 de agosto de 2025

Hi Kimm,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de verpakking van onze kits. De tubes bevatten daadwerkelijk de aangegeven 15 ml product. De verpakking zelf heeft een inhoud van 25 ml, waardoor er lucht in de tube zit en het lijkt alsof deze niet volledig gevuld is. We begrijpen dat dit de indruk kan wekken dat er minder in zit, en dat is uiteraard niet de beleving die wij onze klanten willen geven.

We vinden het vervelend dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd en respecteren uw keuze om de producten retour te sturen. Zodra wij uw retour hebben ontvangen, zorgen wij uiteraard voor een volledige terugbetaling.

Uw feedback nemen wij serieus en wij gebruiken dit om onze verpakkingen en communicatie verder te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en geweldige producten

Snelle levering en geweldige producten. Dit is de eerste crème waarvan ik echt zie dat het wat doet.

18 de agosto de 2025

Hi Elle,

Dankjewel voor je review! Wat goed om te horen dat er direct resultaat is te zien.

Heerlijke producten

Geweldige crèmes, snelle levering alleen jammer dat dit door het slechte dhl wordt verzorgd want een pakje in de brievenbus doen t.w.v. 100 euro en ik het niet in mijn brievenbus heb ontvangen vindt ik schandalig (onderzoek vindt nu plaats door dhl) 🙏

24 de julio de 2025

Hi Sylvia,

Dankjewel voor het schrijven van een review! Helaas hebben we niet altijd grip op de bezorgservice maar we doen er alles aan om ook dat zo goed mogelijk te laten verlopen. Geniet van de producten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am really amazed by the results. They are products worth buying. My skin has improved noticeably and I am very happy. But I hope there are some discounts like other companies so that we can always buy. Thank you.

25 de julio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Hasna, thank you so much for the kind words! We are always happy to hear that our clients are happy with the results and products. Keep an eye our newsletter we have so now and then promotions. Best, Lisa

Heerlijke frisse spray

Heerlijke frisse spray, met een mooie glow

14 de julio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Cindy, The Glow Getter is ook een van onze favorieten zeker deze zomer! Fijn om te horen dat hij voor jou ook zo bevalt en dankjewel voor je review! Liefs, Lisa

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De eerste zending is wel betaald maar…

De eerste zending is wel betaald maar niet aangekomen

14 de julio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Rianne, dankjewel voor je feedback. Je hebt helemaal gelijk dat het bij de eerste bestelling is misgegaan met de verzending, onze excuses daarvoor. Volgens de track & trace zijn beide pakketten inmiddels bezorgd. Zou je kunnen bevestigen of je alles goed hebt ontvangen?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik heb de Glow setter gekocht

ik heb de Glow setter gekocht , het lukt even niet om het pompje goed te gebruiken moest erg hard drukken met 2 handen maar na een mailtje van jullie zeiden jullie je moet de pomp de eerste keer hard in drukken tot je click hoort. En nu gebruik ik de glow setter na mijn makeup en wat een complimeten krijg ik dus het is niet alleen goed voor je gezicht ook voor je gemoedrust als iedereen zegt dat je er zo mooi uit ziet. De 2 e fles net gekocht bij de Bijenkorf,

2 de julio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Karin, wat super om te horen dat The Glow Getter zo goed bevalt! Het is inderdaad de eerste keer even wat harder indrukken om de verzegeling los te krijgen maar daarna moet hij als een mooie nevel sprayen. Ook heel leuk om te horen dat andere direct complimenten geven. Dankjewel voor de review! Liefs, Lisa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind producten van Labareu echt…een aanrader

Ik vind producten van Labareu echt fantastisch! Ik gebruik ze sinds ze kwamen op de markt. Normaal naar 1 jaar gebruik van producten moet ik wisselen naar andere merken ; ik zie geen resultaat meer en producten doen nic meer voor mijn huid. Lanareu doet wat moet en ik vind mijn huid mooi en stralend uitzien.
Ga zo door 👌

Respuesta de Labareau

Hi Evy, wat goed om te horen dat je al zo lang fan bent van Labareau en nog belangrijker dat je nog steeds resultaat ziet ondanks dat je de producten al een langere tijd gebruikt! Dankjewel voor je review hier zijn wij meer dan trots op! Liefs, Lisa

Beter dan Botox!

Mijn huid ziet er zo gezond uit! Beter dan Botox en een stuk verantwoorder.
Alleen jammer van de verpakking. Ook voor mij een minpuntje en het doet af aan de beleving.

Respuesta de Labareau

Hi Yvette, dankjewel voor je feedback! Wat goed om te horen dat je huid er zo gezond uit ziet en het beter vindt dan botox. Om toch de vijf sterren te mogen behalen zijn we heel benieuwd naar wat we kunnen verbeteren aan de verpakking zodat we ook hier op kunnen scoren. Zou je de feedback willen mailen naar info@labareau.com? Liefs, Lisa

The volume

The volume is voor mij een perfect product! Een kleine negatieve reactie is dat bij het laatste in de flacon nog te veel blijft zitten wat er niet meer uit te krijgen is! Zo zonde!

Respuesta de Labareau

Hi Joyce, dankjewel voor je review! The Volume is ook een geliefd product bij vele. In het verleden hadden we inderdaad last van dat niet alles goed uit de flacon kwam bij The Volume inmiddels is dit probleem verholpen doordat de verpakkingen nu airless zijn zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft en al het product uit de flacon komt. Mocht je dit blijven ervaren bij de nieuwe verpakking mag je hem kosteloos naar ons opsturen zodat wij kunnen kijken waar het mis gaat. Liefs, Lisa

Producten werken!

Producten werken!
Ik heb een stralende teint en glow.

Respuesta de Labareau

Hi Jeroen, dankjewel voor je review! Wat goed om te horen dat je zo blij bent met de producten en ook echt resultaat ziet. Hier doen we het voor! Liefs, Lisa

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Blij met de producten van Labareau

Blij met de producten van Labareau. Ik vond de verpakking van het pakket wel tegenvallen. Meestal als je bij een duurdere winkel iets besteld zit het sjieker verpakt.

Respuesta de Labareau

Hi Tamara, dankjewel voor de review! Goed om te horen dat je zo blij bent met de producten. We nemen uiteraard je feedback mee over de verpakking waar in het wordt verzonden zodat ook hierop 5 sterren kunnen scoren. Liefs, Lisa

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed en professioneel geholpen

17 de julio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi IAM, dankjewel voor je review! Goed om te horen dat je professioneel bent geholpen. Dat vinden wij namelijk minstens zo belangrijk en uiteraard dat je blij bent met de producten. Liefs, Lisa

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top voor huid, ogen niet zo blij

Huid krijgt prachtige glow maar ogen prikken als een gek. (Ja natuurlijk doe ik mijn ogen dicht)

Respuesta de Labareau

Hi Gabrielle, dankjewel voor je review! Ik vermoed dat je het hier hebt over The Glow Getter. Het is belangrijk dat je het product goed schudt voor gebruik (bi-phase product) en dat je het op armlengte afstand nevelt over je gezicht. Hopelijk gaat dat beter zo! Liefs, Lisa

2 jaar Labareau

Ik gebruik Labareau nu ongeveer 2 jaar en het heeft een hele andere dimensie aan mijn gezicht gegeven. Mijn gezicht heeft minder bruine en rode plekken, heeft een mooie glow en minder fijne lijntjes. Veel mensen vragen me wat ik met mijn gezicht gedaan heb, alsof ik iedere week bij de schoonheidsspecialiste zit. Ik beveel Labareau aan, aan iedereen die haar huid lief heeft.

Respuesta de Labareau

Hi Yvonne, dankjewel voor deze super review! Hier zijn we altijd heel erg blij mee om te horen dat niet alleen wij in de producten geloven en verschil zien maar ook onze klanten. Liefs, Lisa

Gewoon top heel blij mee

Gewoon top heel blij mee

30 de junio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Ans, dankjewel voor je leuke review! Leuk om te horen dat je er zo blij mee bent. Liefs, Lisa

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind het een hele lekkere lijn…

Ik vind het een hele lekkere lijn eigenlijk alles ik vind alleen vervelend dat de proefmonsters die je erbij krijgt om te proberen altijd leeg zijn

17 de junio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Antonia, dankjewel voor je feedback. Mocht het zo zijn dat een sample (of een ander product) niet goed is geleverd laat het ons vooral weten via info@labareau.com dan kunnen we het direct voor je oplossen. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat er tijdens de productie iets niet helemaal goed is gegaan. Liefs, Lisa

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verheugde mij heel erg op mijn…

Verheugde mij heel erg op mijn bestelling en nu al twee keer zou het verstuurd zijn maar nog steeds niets ontvangen en wel betaald
Zal vast aan vervoerder liggen maar product niet gehad en wel betaald

24 de junio de 2025

Respuesta de Labareau

Hi Ursula, dankjewel voor je eerlijke feedback. Helaas hebben we niet altijd in de hand wat onze bezorgservice levert. We hebben uiteraard wel een melding gedaan dat het niet is gelukt met het bezorgen. Maar gelukkig heb je de producten inmiddels mogen ontvangen en ben je er alsnog blij mee. Liefs, Lisa

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.