Consulta las opiniones de los clientes
Donderdag 9 april kwam Denzell, de energie prestatie adviseur voor het verzorgen van een energielabel en NEN meting. Hij was netjes op tijd en gaf netjes uitleg over wat ik kon verwachten en wat... Ver más
Ha contestado el 37% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Zeer tevreden
Na een rigoureus onderzoek heb ik heel prettig contact gehad met Denzel. Hij dacht met me mee en wist me de benodigde informatie te geven. In overleg met hem is het gelukt om het energielabel zo waarheidsgetrouw mogelijk vast te stellen.
Polite and well equiped.
Nice person, polite and friendly. Well equiped to measure rooms and walls.
Communicatie vooraf prima.
Communicatie vooraf prima.
Medewerker was op afgesproken tijd aanwezig
Afhandeling keurig op tijd
Net en vriendelijk betrouwbaar bedrijf.
Op een zeer nette vriendelijk manier werd de woning opgemeten isolatie materiaal bekeken en de isolatiewaarde vast gesteld.
En kreeg aan wijzingen waar nog iets te verbeteren is om energie te besparen.
Goed en eerlijk bedrijf
Energielabel
Hij was netjes op tijd en gaf netjes uitleg over wat ik kon verwachten en wat hij ging doen.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.
Label Up verscheen op tijd op de afspraak.
Label Up verscheen op tijd op de afspraak. De vriendelijke medewerker heeft alle ramen, deuren, ruimtes zeer gedetailleerd opgemeten en gefotografeerd. Dit was terug te lezen in het Energielabel verslag. Ook worden er diverse verduurzamingsadviezen gegeven. Waarbij de te verwachten kosten soms wel aan de erg hoge kant waren. Dat schrikt af. Ik denk dat sommige investeringen ook goedkoper kunnen. Ons label werd A+, we hadden A, dus wij zijn tevreden.
Ik vond het geen goed rapport, zie boven
Ik vond het geen goed rapport. De investeringen die eind vorig jaar zijn gedaan komen nauwelijks naar voren. Er wordt bovendien uitgegaan van het bouwjaar 1965. Maar in 1995 is de woning compleet herbouwd. Daar bij is ook spauwmuur isolatie toegepast.
kortom aan de waarde van het label van E naar D hecht ik weinig waarde.
Waar-de-loos
Opname was snel ingepland, label kwam al na 2 dagen...echter heel veel verkeerde waardes ingevuld die niet overeenkwamen met de (3x) aangeleverde facturen. Veel heen en weer gebeld en gemaild, na 4 nieuw opgestelde labels uiteindelijk een A-label gekregen, waar nog steeds niet alles juist in vermeld stond. Allerlei dingen veranderden steeds, zoals risico op hoge binnentemperaturen, in het ene label was het hoog, dan laag, dan weer hoog???. Had geen zin meer in verder gesteggel, dus maar zo gelaten. Waarom moet je facturen opsturen als ze toch niet gelezen worden? Waar komen in godsnaam de ingevulde waardes vandaan? Op hun eigen verzoek via een toegestuurde link, een review op Google geplaatst. Niet positief uiteraard. Dan komt de reactie: u bent geen klant van ons geweest, u heeft zich vergist, wij hebben geen gegevens van u gekregen. Dus je wordt ook nog voor leugenaar uitgemaakt door dit bedrijf!! Voor iedereen in de toekomst: check alles !!!!
Goede waarnemingen + advies
Onbetrouwbare partij
Energieprestatieadviseur zou 2 uur doen om het huis te inspecteren. Hij was na een half uur alweer vertrokken en heeft heel veel dingen verkeerd genoteerd. Nu ben ik al een paar weken bezig om dingen aangepast te krijgen. Label-UP werkt zo traag dat het 10 dagen duurt voordat je antwoord krijgt op je mails. Telefonisch word je door een gebrekkig Nederlands sprekende dame aan het lijntje gehouden en voorgelogen. Ik zie dat u vandaag gebeld wordt, ik zie dat u overmorgen gebeld wordt. Ik ben nooit gebeld!! Als je via de mail antwoord krijgt halen ze van alles door elkaar en moet ik voor de 4e keer aantonen dat het wel zo is. Dan kun je weer 10 dagen wachten op antwoord. Mijn conclusie: GA AUB NAAR EEN ANDERE PARTIJ!
Communicatie en inhoudelijk zwakke partij
Label-up is een waardeloze partij om mee te werken. Na meerdere keren telefonisch aangegeven te hebben dat ik best lang al op een reactie wacht om mijn mail. Waarin meerdere keren is toegezegd binnen 5 werkdagen heb je reactie heb ik nog steeds geen reactie. Inhoudelijk zijn ze ook niet sterk. Hun kunnen zelf blijkbaar niet goed zoeken in de landelijke database BCRG. Hun gaven aan dat de toegepaste producten niet in de landelijke datebase stonden. Heb toen de leverancier gemaild hierover en vanuit hun de link ontvangen waar het stond in de landelijke database. Vervolgens passen hun dit op 1 van de 2 plekken aan.
De waardering van één ster is nog te hoog voor hun.
Very competent people and friendly…
Very competent people and friendly employees.
Ik vond Stefan Blankestein correct
Ik vond Stefan Blankestein correct, efficiënt en terzake kundig.
Daar kan label up op bouwen.
Label up, heb je keuze doe het niet!
Label up is hier thuis met een bloedspoed door het huis gegaan, nu zijn er diverse dingen op het energielabel terechtgekomen die niet kloppend zijn.
En denk je nu dat deze gegevens nog gewijzigd worden of dat er überhaupt op deze mails gereageerd wordt? Nee natuurlijk. Vervolgens wordt er twee keer op op dezelfde tijd gebeld, en mailen ze dat ik niet te bereiken ben.
Edit: vandaag gebeld door Label Up, dus we wachten het nog af.
Goede kwaliteit alles serieus bekeken…
Goede kwaliteit alles serieus bekeken en opgemeten. Goede adviezen
Goede nette medewerker
Goede nette medewerker, stand van zaken netjes werkend
Más información sobre otros tipos de reseñas.