La empresa ha respondido
Netjes een mail gekregen hoelaat ze zouden komen Zeer vriendelijk Goede uitleg van hoe hij te werk zou gaan Goede uitleg hoe ik beter zou kunnen kunnen verduurzamen Vriendelijk zeer respectere... Ver más
La empresa ha respondido
Via Woninglabel.nl heel gemakkelijk bedrijven kunnen vergelijken op prijs en reviews. Alles erg snel geregeld, goed geholpen via de gekozen partij dus heel blij mee!
La empresa ha respondido
Na verschillende offertes te hebben gehad, gekozen voor label now. Dit nav prijsstelling en ervaringen van andere gebruikers. Snelle reactie door label now na keuze voor dit bedrijf. Kon de afs... Ver más
La empresa ha respondido
Woninglabel.nl is een initiatief van adviseurs met ruim 20 jaar ervaring in de energieprestatiemarkt. Het Woninglabel.nl Team staat voor je klaar om jou gemakkelijk en snel aan een energielabel (en optioneel maatwerkadvies) te helpen. Dit doen we door alle adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven en alle informatie over energielabels en maatwerkadviezen te verzamelen op één overzichtelijke plek. We staan voor het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom beoordelen onze klanten ons gemiddeld met 4,9 uit 5 sterren. Hier zijn we trots op en dit geeft ons de energie om jou de beste service te verlenen!
Van Elmptstraat 8, 9723ZL, Groningen, Holanda
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Prima, duidelijke procedure in het vinden van een adviseur.

Respuesta de Woninglabel.nl
Alles snel en duidelijk geregeld, in contact gebracht met een betrouwbare en vakkundige adviseur voor een scherpe prijs. Helemaal tevreden!

Respuesta de Woninglabel.nl
Snel gereageerd en snel en netjes afgewerkt. Toppie!

Respuesta de Woninglabel.nl
De communicatie met woninglabel verliep snel en prettig. Ik was niet op tijd om bepaalde gegevens over de warmtepomp ter plaatse te hebben tijdens de keuring, nagestuurd per mail en dit is keurig verwerkt in het rapport

Respuesta de Woninglabel.nl
Een afspraak kon snel gemaakt worden. Vriendelijke en kundige medewerker doet de opname. 2 dagen later het label al binnen. Dit alles voor de beste prijs vergeleken met andere aanbieders.

Respuesta de Woninglabel.nl
Prettige partij, snel duidelijk, vriendelijk en een goede prijs

Respuesta de Woninglabel.nl
Top👌🏻 duidelijk overzichtelijk en snel voor elkaar

Concurrerende prijs.
Snel contact en professionele partij.
Snelle opname en zelfde avond het energielabel ontvangen.

Respuesta de Woninglabel.nl
Prima service, afspraak is afspraak, duidelijke communicatie

Respuesta de Woninglabel.nl
Netjes een mail gekregen hoelaat ze zouden komen
Zeer vriendelijk
Goede uitleg van hoe hij te werk zou gaan
Goede uitleg hoe ik beter zou kunnen kunnen verduurzamen
Vriendelijk zeer respecterend
Neemt de tijd om alles te bekijken
Netjes op tijd energielabel ontvangen

Respuesta de Woninglabel.nl
De afspraak was snel gemaakt. De beste man die de opname kwam doen heeft zelf gebeld om de afspraak te maken. Hij kwam keurig op tijd heeft ruimschoots de tijd genomen om vragen te stellen en te beantwoorden. Het rapport zat 2 weken later keurig in de mailbox.

Respuesta de Woninglabel.nl
Afspraak maken gaat snel, communicatie via email goed. Energiedeskundige is op tijd, to the point, zakelijk en vriendelijk. Energielabel snel geleverd. En dat tegen een uitstekende prijs.

Respuesta de Woninglabel.nl
Ramon Moerman is een vriendelijk en deskundige keuringsadviseur.

Respuesta de Woninglabel.nl
Afspraak was snel gemaakt en alles goed verlopen.
Ben heel tevreden.

Respuesta de Woninglabel.nl
Makkelijk te gebruiken website die je snel aan contactgegevens van een energieadvieseur in de buurt helpt.

Respuesta de Woninglabel.nl
De keuze uit ervaren deskundigen die snel en adequaat reageren.
Afspraak binnen een week gemaakt voor een schappelijke prijs.
Zijn zeer tevreden met het energie Label wat er uitkwam.

Respuesta de Woninglabel.nl
Ik wacht nu al 5 maanden op een adviseur. De afspraken zijn al 3 x geannuleerd / verzet. De laatste keer hebben ze mij de hele ochtend laten wachten. Ik moest zelf er achteraan bellen want de adviseur heeft niks van zich laten horen, maar na 1.5 uur nog geen adviseur. Tot op heden heb ik niks meer van woninglabel vernomen

Respuesta de Woninglabel.nl
Selecteren van een leverancier voor het energielabel was super eenvoudig.

Respuesta de Woninglabel.nl
Het onderzoek ging vlot en heb nu mooi energie label

Respuesta de Woninglabel.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.