Jag är väldigt nöjd med hur Lägenhetsbyte.se hanterade mitt ärende. Jag hade förlängt mitt konto och trodde egentligen inte att jag hade rätt till återbetalning, eftersom ångerrätten normalt bara gäll... Ver más
La empresa ha respondido
Dåligt system, dålig app. Bränner bara ens pengar. 2-partsbyten funkar inte ens. 3-partsbyten händer typ aldrig. Folk som är oseriösa är svåra att hitta vilka som förstör i ens kö. Man matchas bara me... Ver más
La empresa ha respondido
Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Ver más
La empresa ha respondido
Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver más
La empresa ha respondido
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Det verkar som de flesta som vill byta finns här.
Mycket är bra men jobbigt de gånger ni uppdaterat det tekniska, svårt att förstå.
Lite jobbigt att bli kontaktad av väldigt många som ligger långt utanför önskemålen, tror dock att mitt tålamod att svara alla vänligt!!!! gav resultat. Märkligt att det stod att min svarsfrekvens var 60% när jag svarade på allt.
Man får ha stort tålamod med personer som aldrig svarar men gladeligen klickar grönt. Vilket gör att det finns en massa gröna kedjor som aldrig går att realisera.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Tyvärr är det för många oseriösa som inte svarar när man får en lägenhet träff Väldigt synd , för det är ett heltids jobb och vara aktiv för byte .
Men tillslut hittade jag ett byte , men man får inte ha förstora krav . Då är det omöjligt och hitta ngn lägenhet . Ett tips bara ..
Sen tycker jag att lägenhet byte kan ta bort alla som inte betalar , då de inte kan svara på mejl . Och blir passiva

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Tog lång tid att hitta ett relevant byte, sidan är inte användarvänlig och på mobil är den riktigt kass.
Hittade tillslut ett byte och när det väl var bestämt var byteskedjan väldigt lätt att följa och lägenhetesbyte hade ett bra system för det.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Smidigt och bra! Tacksamt med bytestjänsten! Lite väl dyrt kanske men utöver det så är det 👌🏻👌🏻

Har fått många erbjudanden

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Det tar sin tid att lära sig hur man ska samarbeta med systemet, få erfarenhet av hur det fungerar, har skall vara aktiv, var det är värt att lägga ner tid på. Jag rekommenderar Lägenhetsbyte.se, bästa mest seriösa på marknaden

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Bra och välutvecklad tjänst. Väldigt användbart med chattgruppen som skapas när det blir matchning. Dock många matchningar där personar kan hoppa av plötsligt när de hittar en bättre matchning.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Är nöjd med med förfarandet angående er hjälp.
Mvh Göran Johansson

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Bästa vi gjort att gå med vi fick byte och flyttade 1/12 24 så vi har bott 1 år i nya lägenheten

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Alldeles för högt pris för att sen få tillgång till flera år gamla annonser…

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Jag tycker att den första gratisveckan är lite tokig. Det kommer ju emellanåt nya annonser som är väldigt intressanta och som man markerar intresse för. Så måste man sitta och vänta en vecka innan annonsören eventuellt väljer att betala och därefter kan se sina byten och kommunicera på sidan. Hade det inte varit bättre att användare får tillgång till alla funktioner under provveckan men sen behöver betala ifall man vill fortsätta? Jag tycker iallafall att det är väldigt frustrerande när jag markerat ja på en drömlägenhet men inte får någon återkoppling på minst en vecka.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Lite krux med att navigera sig på sidan, men nöjd med tjänsten i helhet. 2a gången jag hittat byte här. Senast gjorde vi ett 3-parts byte och använde oss av hjälpen att få ihop alla dokument. Verkligen ett + för det!
Överlag en bra tjänst, dock så är det lite knepigt med olika vyer när man är mobilt och när man går via datorn. Man ser inte alla meddelanden och liknande beroende på vart man är inloggad.
Vi är dock inne på vårt andra byte med denna site och har använt tjänsten bytesansökan även detta byte och det har fungerat klockrent. 👍 kan rekommenderas!
Vi kommer tillbaka om ett år ungefär! 😊

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Bästa sidan när man ska byta lägenhet.
Väldigt trevligt bemötande på kundservice.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Supersmidigt att ansöka om byte via Lägenhetsbyte när man väl hittat en bytespartner. Skönt att slippa skicka alla dokument till respektive värdar.
Ganska dyrt med abonnemang men lätt värt det när bytet går i hamn.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Plattformen är väldigt enkel att navigera på och processen otroligt smidig.