Lägenhetsbyte.se Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med hur Lägenhetsbyte.se hanterade mitt ärende. Jag hade förlängt mitt konto och trodde egentligen inte att jag hade rätt till återbetalning, eftersom ångerrätten normalt bara gäll... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dåligt system, dålig app. Bränner bara ens pengar. 2-partsbyten funkar inte ens. 3-partsbyten händer typ aldrig. Folk som är oseriösa är svåra att hitta vilka som förstör i ens kö. Man matchas bara me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver más

1. Servicios de la vivienda
  2. Agencia de alquiler de apartamentos

Escrito por la empresa

Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

240 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det är irriterande när man skriver ett…

Det är irriterande när man skriver ett meddelande till någon och den personen har läst det, men inte svarar, och då vet man inte vad man ska göra.

20 de mayo de 2026

Hej Patryk,

Tack för din feedback. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när någon har läst ett meddelande men inte återkommer med svar. Tyvärr kan vi inte styra hur användare väljer att återkoppla, men vi jobbar på att öka svarsfrekvensen.

Bra!

Bra sida täckte mina behov.

Hej Zinar!

Tack för din feedback, vad kul att du är nöjd med tjänsten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hittade en lägenhet inom två månader…

Hittade en lägenhet inom två månader och processen är igång.

19 de mayo de 2026

Hej Per!

Tack för din feedback, vad härligt att höra att du hittade ett byte via oss så snabbt!
Grattis, och tack för att du använt vår tjänst! 🎉️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud av bytes objekt

Bra utbud av bytes objekt, bra hjälp vid bytesansökan.

16 de mayo de 2026

Hej Margareta!

Tack för din feedback, vad kul att vi kunde hjälpa dig med ett byte!

Mycket bra kundservice

Mycket bra kundservice! Denna bytessida är klart bäst.

Hej Catrine!

Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att du känner dig nöjd med tjänsten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det finns så många objekt att välja…

Det finns så många objekt att välja bland och jag hade stor nytta av Lägenhetsbyte. Jag tycker dock att Lägenhetsbyte var lätthanterligare förr innan ni gjorde om.

Hej Jerry!

Tack för din feedback!
Vad roligt att höra att du har haft stor nytta av Lägenhetsbyte. Vi tar även med oss dina synpunkter kring den nya versionen och uppskattar att du delar med dig.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att hitta parter för triangelbyte

Bra överblick i appen och hur den hittade två andra parter för triangelbytet. Det enda som verkligen gör att jag tog bort en stjärna var alla profiler som inte svarade eller tog bort matchningen direkt. Jobbigt med så många oseriösa personer helt enkelt.

11 de mayo de 2026

Hej Nadja!

Tack för din feedback!
Vi förstår att det kan vara frustrerande när användare inte svarar eller avslutar matchningar direkt, samtidigt gläder det oss att höra att du uppskattade appens överblick och möjligheten till triangelbyten.

Jättebra och effektiv bytessida

Jättebra och effektiv bytessida, och dessutom väldigt smidigt att göra bytesansökan via Lägenhetsbyte!

9 de mayo de 2026

Hej Hanna!

Tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse med oss, vad kul att höra att du känner dig nöjd med vår tjänst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjälpsamhet och tydlighet i…

Hjälpsamhet och tydlighet i kommunikation och man kunde t om få svar på ”dumma” frågor ha

2 de mayo de 2026

Hej Thomas!

Tack för att du delar din upplevelse med oss, vad kul att höra att du känner att det fanns utrymme att ställa alla typer av frågor!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

För 349:- i månaden förväntar man sig…

För 349:- i månaden förväntar man sig att annonser är aktuella och att folk svarar när man matchat. Var medlem i 6 månader och matchade vid 15-tal tillfällen men inget föll igenom då någon alltid valde att inte svara (trots aktiv med inloggning) alt. hade inte användaren varit inloggad på länge.

Sänk kostnaden rejält eller sparka ut de som anmäler intresse men inte svarar. Ta även bort annonser där användare inte varit aktiv på 3 veckor.

Ni har ändå en otroligt bra omsättning och vinstmarginal. 💰

24 de abril de 2026

Hej Robert!

Vi förstår frustrationen kring uteblivna svar och inaktiva användare.

Vi arbetar löpande med olika lösningar för detta, bland annat funktioner som begränsar användare som inte svarar samt möjligheten att blockera användare. Samtidigt kan vi inte styra detta helt, då alla användare har eget ansvar att svara och olika behov samt olika många bytesförslag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helt ok sida

Helt ok sida. Det tar dock ovanligt lång tid att ens hitta ett byte. Mitt intryck är att de flesta på denna sidan egentligen inte är ute efter att byta sin lägenhet men mest fiskar. Det är skoj att se vad som finns helt enkelt. Om de skulle råka hitta något så kan de kanske byta. Så ha realistiska förväntningar när ni går med.

28 de abril de 2026

Hej Roger,

Tack för din feedback.
Vi förstår att det kan ta tid att hitta ett passande byte och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både aktiviteten och matchningarna.

Bra tjänst

Bra tjänst, kunde koppla ihop med personer för byte. Ibland lite svårt att navigera hemsidan, komma till matchningarnas meddelanden osv.

Annars toppen!

22 de abril de 2026

Hej Johan!

Vi tar till oss av din feedback!
Tack för att du delar den med oss, och vad kul att du i övrigt är nöjd med tjänsten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har bytt lägenheter 3 gånger via…

Jag har bytt lägenheter 3 gånger via siten på 10år. Funkat jättebra varje gång!

22 de abril de 2026

Hej Yazdan!

Tack för din feedback, vad kul att höra att du har lyckats byta hela tre gånger via oss!
Hoppas att du känner dig nöjd med dina byten, tack för att du använder vår tjänst.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Konceptet funkar - gränssnittet bedrövligt

Positivt:
-Konceptet är bra och funkar!

Negativt:
-Appen, webben, chattandet, gränssnittet är bedrövligt och känns som det gjordes 2005.
-Dyrt
-Känns som dem medvetet gjort så det ska gå segt, så man är medlem längre och betalar längre.

21 de abril de 2026

Hej Pontus!

Tack för din feedback!
Kul att höra att du tycker konceptet är bra och fungerar. Vi tar också till oss av dina synpunkter kring appen, webben och gränssnittet. När det gäller hastighet är det självklart inget vi medvetet har gjort så att det fungerar långsamt, då detta inte skulle gynna oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jag är intresserad den här…

Hej jag är intresserad den här lägenheten . kan du ringa mig snälla 0790305327

23 de abril de 2026

Hej Maftuna!

Om du önskar byta din lägenhet med vår tjänst får du gärna maila oss på info@lagenhetsbyte eller kontakta vår telefonsupport mån-fre, mellan kl. 10.00-12.00, på telefonnummer 08-22 00 90 så kan vi guida dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har använt lägenhetsbyte sen 2008 och…

Har använt lägenhetsbyte sen 2008 och det är inte bra just nu. Priset på tjänsten har blivit för dyrt så folk väljer andra tjänster/hemsidor. Det kommer jag också göra.

23 de abril de 2026

Hej Mina!

Tack för din feedback!
Vårt mål är att fortsätta utveckla plattformen, förbättra funktionalitet och öka kvaliteten i matchningar, så att det ska kännas motiverat att använda tjänsten. Vi tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete.

Vivi på Lägenhetsbyte

8 consejos para escribir buenas reseñas.