Jag är väldigt nöjd med hur Lägenhetsbyte.se hanterade mitt ärende. Jag hade förlängt mitt konto och trodde egentligen inte att jag hade rätt till återbetalning, eftersom ångerrätten normalt bara gäll... Ver más
La empresa ha respondido
Dåligt system, dålig app. Bränner bara ens pengar. 2-partsbyten funkar inte ens. 3-partsbyten händer typ aldrig. Folk som är oseriösa är svåra att hitta vilka som förstör i ens kö. Man matchas bara me... Ver más
La empresa ha respondido
Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Ver más
La empresa ha respondido
Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver más
La empresa ha respondido
Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Funktionen är över lag bra.
Borde finnas ett filterval till, att.kunna filtrera ut de lägenheter som är intresserade av området min lägenhet ligger. Alldeles för många som visar intresse men sen inte är aktiva när det kommer till sin spets.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Största appen för lägenhetsbyte, dock finns det flera detaljer att jobba på med appen då den är inte optimalt. Men överlag nöjd med forumet.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Alldeles alldeles för dyrt! De tjänar så mycket pengar på alla som önskar byta en lägenhet. Dem behöver ju knappt göra något själva förutom att ha en fungerande hemsida, det är användarna som gör jobbet. I övrigt dåligt att det inte till exempel går att hitta 4-partsbyte, söka radhus, och allmänt krånglig hemsida.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Jag tyckte att allt var så otroligt smidigt, från annons till själva bytet.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Det är för många som har lägenhetsbyte som hobby. Men jag förstår att det är antalet annonser ni tjänar peng på. Inte antalet genomförda byten. Så ju fler hobbybytare, desto bättre för er.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
De har fungerat jättebra och nu har jag bytt lägenhet med 3-partsbyte, tack vare denna sida. Mvh/ Anneli

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Det är lagom styrt. Man kan kommunicera med andra lägenhetsinnehavare utan att företaget lägger sig i och gör om eller styr. Det känns tryggt.

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Lägenhetsbyte är en enkel tjänst, som ger tydlig överblick och ständigt förbättrar sin användarupplevelse. Uppskattar enkelheten av bytesansökan

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Ni i Företaget vet vad Ni gör & Ansökan med svar gick fort!

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Leder till byte. Dock borde appen fungera felfritt med tanke på priset. Det buggar ibland...

Respuesta de Lägenhetsbyte.se
Det var väldigt smidigt att få hjälp med vilka uppgifter som behövdes skickas in till respektive hyresvärd.Dem behövde sedan inga fler uppgifter när vi båda bytesparter skickat in dessa via er. Perfekt!/Gunilla