Jamen, jeg kan meget godt li det produkt jeg har bestilt. Ventetiden er også fin. Men jeg bestilte seks ens nordlux pærer og fik fem ens og en lidt dårligere end de andre. (560 lumen i stedet for 900... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har ofte handlet her, og vil gøre det igen. Jeg bestilte nogle baterilys og overfladen var desværre krakkeleret på trods af ellers fin emballering. Jeg kontaktede kundeservice og de vurderede... Ver más
La empresa ha respondido
Super nem, og overskuelig webshop - med nogle rigtig fede produkter. Nem proces fra start til slut, og de er også rigtig gode til, at holde en opdateret med ordren. Min var delt i to, da en vare ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Det fungerede rigtig fint med bestilling og forsendelse, dog med en enkelt anke, nemlig emballeringen. 2 pakker med to kronelys i en kæmpekasse uden andet indhold, hverken papir eller andet indho... Ver más
La empresa ha respondido
♥️ Vi elsker lamper ♥️ Hos LampeGuru har vi nøje udvalgt en række eksklusive lamper fra populære designere og brands. Hop ind på shoppen og 👉🏻 gå på opdagelse i vores store sortiment af bl.a. 💡 kunstige stearinlys, loftlamper, væglamper og bordlamper 💡 Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige belysning og vi har netop stor viden om, hvad både almindelig og smart belysning kan gøre for din indretning - den viden deler vi gerne ud af. 🙋🏼 Har du spørgsmål før, under eller efter dit køb sidder vores kundeservice klar ved telefonerne eller mailen og vil give dig vejledning om alt fra lysstyrke, farvetemperatur og spredning af dit lys mm. Er du mere til personlig betjening ansigt til ansigt, så skal du køre forbi vores lækre showroom BoBedreBedst, hvor vi viser en række af vores mest populære belysning. ✔+10.000 produkter ✔Nem retur ✔Hurtig levering ✔Billig fragt ✔Danmarks bedste service ✔Stort showroom. Vi glæder os til at se dig på LampeGuru.dk eller i vores showroom.
Roholmsvej 6, 2620, Albertslund, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte i går, fik pakken i dag.. Seriøs god betjening
Vejledningen og beskrivelserne af varerne er gode og hjælpsomme
Ordre, handel og levering er til min fulde tilfredsstillelse.
Jamen, jeg kan meget godt li det produkt jeg har bestilt. Ventetiden er også fin. Men jeg bestilte seks ens nordlux pærer og fik fem ens og en lidt dårligere end de andre. (560 lumen i stedet for 900 lumen)
Men altså, indpakningen ligner også næsten hinanden. Så.

Respuesta de LampeGuru.dk
Hurtig levering trods påske! Dog mærkeligt: Kæmpepapkasse med en meget lille pakke med samlelampe!

Respuesta de LampeGuru.dk
Jeg har haft en samlet set dårlig oplevelse med LampeGuru.
Jeg købte to identiske lamper samtidig med henblik på at bruge dem sammen. Den ene var defekt ved modtagelse. Der blev forsøgt omlevering flere gange, men uden at problemet blev løst, og forløbet trak ud pga. lang leveringstid, da varen var udsolgt i perioder.
Kundeservice har svaret relativt hurtigt, men håndteringen har været meget rigid og præget af en snæver, juridisk tilgang frem for en reel vilje til at finde en brugbar løsning. På trods af at lamperne er købt og anvendt som en samlet løsning, fastholder virksomheden, at de udelukkende skal behandles som to separate køb.
Samtidig oplyser de, at de ikke kan garantere en identisk omlevering, hvilket i praksis underminerer hele formålet med købet af to ens lamper.
Da vi – i forventning om en normal og smidig løsning – ikke har gemt emballagen til den fungerende lampe, er det heller ikke muligt at returnere begge, hvilket yderligere forværrer situationen.
Resultatet er, at man som kunde ender med at returnere den defekte vare uden nogen reel kompensation for et langt og utilfredsstillende forløb, medmindre man accepterer at beholde en defekt vare med rabat.
Samlet set giver det indtryk af en virksomhed, der gør det absolut nødvendige – men ikke tager ansvar for den samlede kundeoplevelse.
Det er ikke en oplevelse, jeg vil gentage.
Opdateret:
Hej Jan
Jeg er helt med på, at I tager udgangspunkt i jeres handelsbetingelser, og at den ene lampe formelt set kan behandles separat. Det er heller ikke det, der er min hovedpointe.
Min oplevelse handler i højere grad om forløbet som helhed – herunder gentagne omleveringsforsøg uden held, lange leveringstider og det forhold, at I ikke kan sikre en identisk erstatning på to produkter, der er købt med henblik på at fungere sammen.
Det er netop i sådanne situationer, jeg havde forventet en mere fleksibel og løsningsorienteret tilgang frem for en meget strikt fortolkning af regler og betingelser.
At emballagen på den fungerende lampe ikke længere er tilgængelig, skyldes netop en forventning om, at der naturligvis kunne findes en løsning – hvilket jeg stadig mener er en rimelig forventning som kunde.
Jeg anerkender, at I tilbyder refundering af den defekte vare, men det ændrer ikke på, at den samlede oplevelse har været utilfredsstillende.
Mvh
Carsten

Respuesta de LampeGuru.dk
Super hurtig levering og varen var som forventet

Respuesta de LampeGuru.dk
Alt i skønneste orden lige fra bestilling, information, til levering så tak for handlen :-)

Respuesta de LampeGuru.dk
Super nem, og overskuelig webshop - med nogle rigtig fede produkter.
Nem proces fra start til slut, og de er også rigtig gode til, at holde en opdateret med ordren. Min var delt i to, da en vare ikke var på lager - men med emails har de løbende holdt mig opdateret. 5 stjerner for en rigtig god "butik", anbefaler den - og jeg vil ikke udelukke, at jeg vender tilbage.

Respuesta de LampeGuru.dk
Nemt at bestille - Hurtig levering.
Varen som ventet. Bare perfekt

Respuesta de LampeGuru.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.