Consulta las opiniones de los clientes
Mottok et trillebord som var skjevt og hadde flere feil og mangler. To dager etter reklamasjonsskjema var innsendt fikk jeg et hyggelig svar hvor jeg kunne velge mellom nytt bord eller å heve kjøpet... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de muebles para dormitorio
- Tienda de muebles
- Tienda de mobiliario para cocina
- Tienda de suministros de cocina
- Tienda de mobiliario para salones
Sobre Länna Møbler NO
Escrito por la empresa
Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Svak kundeservice
Jeg endte dessverre opp med å bestille en benk i feil farge, og det er selvfølgelig min egen feil. Men jeg oppdaget det noen minutter etter at jeg bestilte. Forsøkte å ringe, men det kom bare til en automatisk talemelding. Sendte derfor umiddelbart en mail, og det tok flere dager før jeg fikk svar. Når jeg fikk svar, så var det ikke veldig konkret tilbakemelding på et enkelt spørsmål som var om jeg kunne endre farge. Etter mange mailer frem og tilbake fikk jeg beskjed om at jeg måtte vente til pakken hadde fått et sporingsnummer før man kunne gjøre noe med det, men at da kunne dette ordnes for meg, slik at jeg fikk riktig farge. Når sporingsnummeret kom så sendte jeg det umiddelbart, og nesten 2 døgn senere kom meldingen om at: «När vi har mottagit varan kommer vi att genomföra en kontroll, och därefter behandla din återbetalning.»
Sendingen med sporingsnummer er over 1 uke etter fortsatt aktivt, og jeg venter fortsatt på at jeg kan få bestilt benken i riktig farge!
Burde vært en enkel operasjon å sendt en melding til eget lager om å endre farge på bestillingen når jeg sendte beskjed om dette minutter etter ordren. Eller i det minste kunne legge inn en umiddelbar kansellering slik at jeg kunne bestilt på nytt med riktig farge! Nå sitter jeg fortsatt etter 18 dager og venter, fordi jeg fortsatt har en aktiv forsendelse fra dere som er i feil farge! Så vanskelig burde ikke dette være, selv om jeg gjorde en liten feil.
Tok lang tid med levering.
Fornøyd med lampa!
Produktet er bra, men jeg måttecringe for å høre når det kom, ingen kommunikasjon fra bekreftelsesmail og til jeg ringte et par uker senere, begynte å lure hva som skjedde. Her kunne det fint vært mer kommunikasjon. når bekreftelse på shipping kom var det veldig bra oppdatering.
Fornøyd med det jeg kjøpte
Svært dårlig
Svært dårlig. Bestillte vare i November. Får så beskjed om at den skal leveres i uke 7 (!!). I uke 7 har jeg fortsatt ikke hørt noe. Ringer derfor kundeservice som sier jeg skal vente 2 uker til. Nå har det gått mer enn 2 uker og jeg har fortsatt ikke hørt noe. Nå er også kundeservice umulig å få tak i. Kommer kun til fysisk butikk som sier at de ikke kan hjelpe meg med nettordre.
Synes det er svært dårlig at det tar så lang tid å få levert en vare. Det er snakk om bestikk, som ikke burde ta så lang tid. I tillegg synes jeg det er et minimum at en seriøs bedrift oppdaterer deg om status når varen er forsinket. Det har ikke skjedd her.
Styr unna for all del.
Late delivery and poor customer service
Delivery was over two months later than purchase, and communication throughout the process was slow and lately unresponsive.
Bestilt og forhåndsbetalt en dyr lampe
Bestilt og forhåndsbetalt en dyr lampe. Fikk estimert leveringstid 6 uker frem i tid. Så blir lampen ytterligere 7 uker forsinket. Etter 7 uker blir lampen igjen forsinket. Fikk kranglet meg til gavekort som kompensasjon (fikk ikke avslag på pris!). Med gavekortet kjøpte vi en hylle. Nå er hyllen også forsinket med flere uker.
Lanna møbler er desidert dårligst erfaring med levering. Jeg kommer til å heve kjøpet og kreve renter på pengene. En glede ble til en evig frustrasjon!
I did not receive what I purchased, support does not reply
I did not receive what I ordered after 9 working days and support have not bothered to reply me within 3 working days so I asked for refund for now and will see
Scam
Bestilt en panton cube. Varen ble ødelagt under transport pga dårlig emballasje. Lanna vil ha 20% av varens verdi for en pappeske. Kundeservice lyver om forholdene. Hold dere langt unna!!
God informasjon og rask levering!
Veldig fornøyd absolutt kan anbefales
Enkelt å bestille og levering som avtalt
Ugyldig pris match
Pris match funktionen er ugyldig for de fleste møbler og andre større vare i og med at de skal være lagerført af virksomheden (også selvom Länna ikke en gang selv lagerfører varen)...
Veldig god kundeservice. Jeg hadde først bestiltt bestilt for store…
Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjempegodt og forsendelsen kom hel frem. Det er valgmulighet å betale i app eller i nettbank. Veldig bra - da slipper vi enda en app på tlf.
Rask levering
Uklar leveringstid
Varen var fin og prisen var rimeligere enn i andre butikker, men det tok dobbelt så lang tid å levere som først forespeilet (2 måneder i stedet for en). Jeg fikk varsel om forsinkelse rett før ventet levering og hørte så ingenting på tre uker. Fikk svar fra kundeservice etter to ukers forsinkelse, men fortsatt ingen ny dato da.
Lang leveringstid
Tok veldig lang tid med frakt og lite informasjon. Skulle ha det jeg bestilte til en spesiell anledning, men kom ikke frem i tide. Og det selv om jeg bestilte to uker i forveien. På nettsiden sto det at leveringstiden var 5-7 dager, men dette stemte altså ikke.
Overall very bad experience
The seller didn't respond to inquiry's for a week or so, until they shipped the goods. Very slow shipping. Overall very bad experience would never shop there again or recommend.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.