Lätt och smidigt att beställa, snabb leverans och jag tycker dem fungerar jätte bra på kläderna. Dock är jag inte lika förtjust i dem på strumpor, för dem ramlat lätt av, sitter inte alls lika bra som... Ver más
Toppenbra! Enda tillägget jag har är att få tips och råd hur man kan sätta upp lappen (Se exempel på hur man kan nyttja raderna effektivt). Tex missade jag att man kunde ha flera rader och det... Ver más
Det blev något fel med min beställning men de svarade direkt när jag mailade och tryckte upp det alternativet som var tänkt från början, utan någon extra kostnad. Det kallar jag nöjdkund-garanti! Vi... Ver más
Escrito por la empresa
Hos Lappeliten får du självhäftande namnlappar som tål 60 graders tvätt, i tillägg till minilappar och de klassiska stryklapparna. Vi har alltid fri frakt och 100% nöjdhetsgaranti på alla våra produkter.
Reino Unido
- lappeliten.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Varför är den ej nåbara? Vart tog leveransen vägen ?
Asså, varför får man inte tag på dem via telefon ? Jag har väntat 2 veckor på leverans. Deras öppet tider är 09-14 mån-fredag. Det spelar ingen roll hur många ggr jag ringer om dagarna ingen svar på telefonen. Jag har skickat mail inga svar alls ? Det är synd att det ska vara jag som ska jaga för mina produkter jag betalade för. Skumt.
Snygga lappar med bra lim
Snygga lappar med bra lim. Lite svåra att få av, blir lätt en skada på lappen.
Företaget måste vara seriös,jag väntar…
Företaget måste vara seriös,jag väntar på produkten två veckor som beställdes och ingenting som händer med leveransen
De vill lura till kunderna eller?

Respuesta de Lappeliten
Fina namnlappar
Fina namnlappar, som var väldigt lätta att värma på kläder, lakan och handdukar
Lätt och beställa
Lätt och beställa, bra och snygga namnlappar till vettiga priser och snabb leverans.
5 av 5
Det här är nog femte gången jag beställer namnlappar från lappeliten. De är fina, praktiska, prisvärda och snabb leverans.
Jättebra etiketter och snabb leverans.
Snabb leverans👍
Superfina lappar som inte trillar bort
Superfina lappar som inte trillar bort, varken i tvätten eller i den vardagliga användningen av kläderna 👌🏻
Väldigt bra och hållbara produkter
Väldigt bra och hållbara produkter. 4:gången jag handlar här till 3 barn. Snabb leverans dessutom.
I got what I exactly ordered before…
I got what I exactly ordered before even stipulated time. Everything match expectations. Keep it up
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans
Lever upp till omdömena, riktigt bra!
Snabb leverans, fint tryck, fina färger och sitter fast bra på avsedda material 😊
Första leveransen kom ej fram pga…
Första leveransen kom ej fram pga Postnord. Men ni skickade snabbt en ny.
Tackar