Stryk och klistermärken är helt suveräna,jag hade sådana till min mamma när hon bodde på demensboende,satte lappapå alla mammas saker och kläder. Nu har mitt pappa flyttat till ett äldreboende och... Ver más
La empresa ha respondido
Tydlig text på namnlapparna. Mycket snabb leverans. Eftersom denna beställning var vår andra så vi visste vad vi kunde vänta oss. På de flesta kläder fäster lapparna bra, men vi vet att med tiden s... Ver más
La empresa ha respondido
Detta är de bästa namnlapparna som går att hitta. De är lätta att ta av förpackningen när man snabbt behöver slänga på en namnlapp innan förskolan och de sitter som sten. Har köpt Filur namnlappar i f... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket bra kvalité på alla sorters namnlappar, snabb o smidig hemleverans. Har innan beställt från andra företag som säljer namnlappar o dessa höll inte efter tvättarna. Sedan hittade jag Filur Namnla... Ver más
Escrito por la empresa
Filur Namnlappar har i mer än 15 år hjälpt stora och små med att hålla ordning på sina saker. Vi är i dag Sveriges ledande leverantör av slitstarka namnlappar, och erbjuder dessutom spännande dekorprodukter till barnrummet.
Våra namnlappar är ett användbart hjälpmedel i vardagen och har blivit ett självklart förstaval för många familjer. Det inspirerar oss till att fortsätta utveckla våra produkter och ge den bästa servicen till våra kunder.
Behöver du namnlappar till vuxna, tonåringar eller småbarn? Hos oss kan du designa namnlapparna som passar perfekt för dina behov. Våra namnlappar kommer i flera olika storlekar och varianter, så att du lätt och enkelt kan märka allt från ullsockar till sparkcyklar. Vi har också färgglada, blandade förpackningar med populära figurer som Mumintrollet och Bamse.
Vi tycker även att det ska vara enkelt och roligt att förnya hemmet, och har därför utvecklat en rad självhäftande dekorprodukter för barnrummet som kan fästas direkt på väggen. Skapa magiska och kreativa barnrum med hjälp av vår unika väggdekor, dörrdekor och mätsticka. Ta också en titt på alla våra lärorika och roliga posters.
Produkterna från Filur Namnlappar kännetecknas av hög kvalitet och att de är enkla att använda. Vi levererar snabbt och svarar gärna på eventuella frågor som du har.
Escrito por la empresa
100% nöjd
Box 101, 401 21, Göteborg, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Smart att inte behöva sy fast utan att man kan stryka fast dem istället.
Första gången jag valde köpa stryklappar också och jag är så NÖJD! Vanliga namnlapparna är suveräna också.

Respuesta de Filur Namnlappar
Väldigt fina namnlappar inför min sons förskolestart!
Jag hade även kontakt med kundtjänst som var väldigt tillmötesgående och trevligt.

Respuesta de Filur Namnlappar
Så fina namnlappar! Mycket att välja på och blixtsnabb leverans!

Respuesta de Filur Namnlappar
Jag beställde till mitt barnbarn nu när han börjar fsk.

Respuesta de Filur Namnlappar
Fick tips om att dessa namnlappar skulle vara bäst & jag är inte besviken. Sitter jättebra på & klarar tvätt, så väldigt nöjd och kommer fortsätta köpa dessa.

Respuesta de Filur Namnlappar
Har inte fått min beställning!!! Beställde för mer än 2veckor sedan, men fick inte hem något. De sa att de skickar en ny men den har inte heller kommit fram!!!!

Respuesta de Filur Namnlappar
Super lång väntan på leverans tyvärr.
Beställde den 5/8 det är den 16/8 och har fortfarande inte fått hem dem. Väldigt tråkigt eftersom det står "snabb leverans".

Respuesta de Filur Namnlappar
Nu har mitt pappa flyttat till ett äldreboende och han ville ha sådana lappar på sina saker,pappa är helt klar i huvudet men han säger jag kan ju lägga mina grejer fel och dom hittar personalen det,så Tack för detta
Mvh Annicka Johansson

Respuesta de Filur Namnlappar
Snabb leverans och bästa namnlapparna med finast motiv att välja mellan!

Respuesta de Filur Namnlappar
Jag blev faktiskt ganska besviken på min beställning. Jag beställde namnlappar för cirka två veckor sedan och förväntade mig att få dem i god tid innan min son skulle börja förskolan. Tyvärr slarvades leveransen bort och det gick inte heller att spåra paketet. Jag fick därför vänta på en ny beställning.
Min son hann börja förskolan innan namnlapparna kom, vilket skapade onödig stress för mig eftersom jag hade beställt dem i god tid och förväntade mig att leveransen skulle komma som utlovat.
Jag förstår att förseningar kan hända, men jag tycker att kommunikationen och leveransen kunde ha fungerat betydligt bättre. Hoppas att företaget kan förbättra detta framöver.