Larsen og Ravn.dk ApS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Linda og Ulf er 2 utrolig imødekommende og behagelige mennesker, som man meget hurtigt føler sig tryg ved. Jeg har fået hypnose af Linda omkring 5 gange og kom med 2 problematikker. Den ene var en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det virkede !! Jeg har været så hæmmet af min flyskræk at det næsten var invaliderende for mig, da bare tanken om at flyve gav mig åndenød. Jeg fik små paniske anfald dagene op til rejse og ombord... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sådan kunne man godt sige behandlingen blev varetaget, ... på bedste vis. Hvis man er forhåndsskeptisk, blev denne skepsis skudt i sænk. Behandlingen var meget venlig og seriøs. Der blev ikke stil... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kommet hos Ulf igennem længere tid. Han formår virkelig at forklare tingene så man forstår det og er nærværende så man føler sig forstået uanset udfordring. Samtidig med at man får tingene fra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de hipnoterapia
  2. Orientador profesional
  3. Centro de entrenamiento
  4. Teléfono de asistencia
  5. Mentor personal
  6. Consejero matrimonial

Escrito por la empresa

Tag springet - Vi er med dig hele vejen, og sørger for at du lander præcis hvor du ønsker. Få professionel hypnose, coaching, parterapi og individuel terapi i særklasse, og med markedets bedste vilkår. Hypnose specialer (avanceret hypnoterapi): Vægttab hypnose, Rygestop hypnose, stress hypnose, angst hypnose, Selvværd hypnose, Selvtillid hypnose, Børne hypnose (hypnose af børn og teenagere). Vi opererer i et stort serviceområde, og dækker det meste af Vestsjælland: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted og Køge. Vi er også ud kørende Også for virksomheder: Få erhvervscoaching, og erhvervs hypnose, som fjerner personlige blokeringer, og skaber refleksion og positiv udvikling. Arbejd med målrettet ledelsesudvikling, og stresshåndtering. Få sikker og tryg hypnoterapi, som målrettet og så nænsomt som muligt fjerner fastsiddende traumer, angst, lavt selvværd, og dårlig selvtillid. Eller få rygestop hypnose der virker, også for storrygere. Oplev et af vores coaching forløb, hvor du bliver afklaret, og fordybet i dine egne muligheder. Med terapi kan vi samarbejde terapeutisk, og du kan opnå en større indsigt, og følelsesmæssig intelligens. Linda fra Larsen og Ravn er blandt Danmarks dygtigste hypnotisører og hypnoterapeuter, og arbejder også som Erhvervs hypnotisør. Hun tilbyder vægttab hypnose (også sukker afhængighed og overspisning) stress hypnose, angst hypnose, selvværd hypnose og rygestop hypnose, og har mange års erfaring. Ulf fra Larsen og Ravn.dk er blandt landets bedst uddannede, og mest erfarne erhvervscoaches. Ulf kan hjælpe dig med stresshåndtering, angsthåndtering, personlig udvikling, og ledelsesudvikling. Hvis du leder efter en personlig coach, kan du trygt vælge enten Linda eller Ulf Larsen. De er begge uddannede NLP coaches, og terapeuter. Ulf fra Larsen og Ravn.dk hjælper mange par med løsningsorienteret parterapi, eller par coaching.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Godt og givende forløb.!

Godt og givende forløb.!
Jeg har haft et coachingforløb hos Ulf.
En fantastisk oplevelse med gode grin og store personlige refleksioner.
Det har været et behagelig og helt igennem trygt forløb.
Mine varmeste anbefalinger til Larsen og Ravn.
Bedste hilsner Michael

23 de mayo de 2023

Hej Michael.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var en stor fornøjelse at samarbejde med dig. Alt det bedste..... Og god vind fremover :-)
Hej fra Ulf

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hypnosen var en god oplevelse for min…

Hypnosen var en god oplevelse for min datter, hvor Linda hjalp med at få balance mellem kortidshukommelse og langtidshukommelse. Virkede efter først behandling.

10 de mayo de 2023

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor det glæder mig for din datter.

Hils og god sommer.

Vh Linda

Rigtig god oplevelse!!

Jeg har kommet hos Linda 3 gange og det har været rigtig gode oplevelser alle 3 gange! Jeg har fået brugbare redskaber til at tackle forskellige udfordringerne.

Jeg har fået mere ud af at komme hos Linda end da jeg gik til psykolog, det siger meget om hvad Linda har gjort for mig!
Kæmpe tak Linda!

14 de abril de 2023

Kære Frederikke,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den varmer mig meget og glæder mig, at vores samarbejde har båret så stor frugt :-)

Varm hilsen fra Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Ulf

Jeg kan på det varmeste anbefale Ulf.
Han er super dygtig, empatisk og bare en rigtig god coach. Det hjælper og har hjulpet mig meget at gå der. Så TAK indtil videre!
De bedste hilsner Camilla

30 de marzo de 2023

Kære C.
Tusind tak for den dejlige Trustpilot anmeldelse. Det har været så spændende at møde dig, og det har været en fornøjelse at samarbejde med dig, og opleve de resultater du har skabt. Du får fem stjerner tilbage herfra :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået den virkning jeg ønskede

Jeg har fået den virkning jeg ønskede, har ikke spist kager, slik eller sødesager siden min hypnose. Og som sidegevinst minus nogle kiloer også.
I får klart mine anbefalinger

8 de febrero de 2023

Hej Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling :-)

Når mennesker gør sit bedste sammen, kan de vildeste ting ske!

Tillykke med dit resultat. Bedste hilsen fra Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak er kun et fattigt ord 🙏

Jeg har i dag haft en af de bedste oplevelser i mit liv !
først mødet med dig Linda 🙏og dernæst være i første række til din expertise jeg er dybt taknemmelig 🙏❤️
Livet er nu !
Kærlig hilsen Mette

17 de marzo de 2023

Kæreste Mette

TUSIND tak for din flotte anmeldelse af Larsen & Ravn.dk, jeg er dig meget taknemmelig.

Tillykke med dit arbejde :-) Nyd dagen - i nuet. .

Bedeste hilsen fra Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vejen mod et angstfrit liv 🤍

Jeg kom fordi jeg havde problemer med min nervøsitet, men Linda har givet mig så meget mere.

Jeg er et helt nyt menneske.

Jeg har lidt af migræne, hver uge siden jeg var 9 år gammel, jeg har ikke haft et migræne anfald siden slut januar.

Jeg har været vant til at være svimmel hverdag, og skulle ligge mig ind og sove hver eneste dag.. fordi min angst har været så slem.
Det har jeg ikke gjort, en eneste gang siden mit besøg hos Linda. Jeg har ikke været svimmel, siden mit besøg.

Jeg har gjort ting, jeg aldrig troede jeg skulle kunne gøre selvstændigt igen.

I går tog jeg min sidste angst pille og fra i dag af tager jeg ikke medicin mod min angst.

Tak for dig ❤️

2 de febrero de 2023

Kære Trine,

Jeg er SÅ taknemmelig over du deler din oplevelse, SÅ glad for du har fået så meget ud af behandlingen. Du har lavet et fantastisk stykke arbejde.

Tusind tak til dig.

Kærlig hilsen Linda

På rette spor...

Vores søn på 13 år dyrker sport på et seriøst plan. Han er glad og positiv omkring sporten, men desværre har han i en længere periode haft nervøsitet og følt han skulle "præstere" til kampe. Det har givet sig udslag i kvalme/opkast før kampe.

Ulf fra Larsen & Ravn har gennem en række samtaler hjulpet vores søn. Givet ham nogle rigtig gode værktøjer til at håndtere de svære situationer; værktøjer, som heldigvis har vist sig at virke i praksis.

I dag kan vores søn godt være spændt før en kamp, men vi oplever slet ikke kvalme/opkast mere.

Foruden de gode værktøjer, så har Ulf formået at blive fortrolig med vores søn. Vores søn oplever ham som "upartisk" når snakken falder om hans sport, og Ulf formår at give gode beskrivelser/eksempler om hvordan vi generelt tænker som mennersker når vi føler os presset. Vigtigst af alt har han formået at hjælpe vores søn til at tænke konstruktivt i de svære situationer.

Og så skal det da også til slut nævnes at vi som forældre OGSÅ er blevet klogere i vores snakke med Ulf, så ingen af os er klar til helt at slippe ham endnu😉

Ulf er et utroligt varmt og vidende menneske, der er god til at puffe én i den rigtige retning og give værktøjer der kan bruges i mange forskellige situationer.

KÆMPE tak til dig Ulf

30 de octubre de 2022

Kære Christel.
Tusind tak for den flotte Trustpilot anmeldelse. Det har været en stor fornøjelse at være med på rejsen.

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra.
Linda har efter få gange hjulpet mig til et liv hvor jeg har fået mere selvværd selvtillid og kan sige fra og ikke mindst sige “pyt” til det meste ❤️
Tusind tak Linda
Mange hilsner
Pia

8 de junio de 2022

Kære Pia,

Først undskyld mit sene svar til dig.

Tusind tak for din fine tilbagemelding på hypnose behandlingen :-) Og sikke et godt stykke arbejde du har lavet.

Rigtig godt forår. Kh Linda

ROS!

Vores datter har de sidste mange år kastet op, når vi har nærmet os lufthavnen (og nej, hun er IKKE bange for at flyve!).
I år ville hun så gerne prøve hypnose.
Det har været det bedste, der er sket. INGEN opkast eller ubehag takket være Linda.
Vi vil i den grad anbefale Linda til dem, det måtte have udfordringer ifh. det, hun tilbyder at kunne hjælpe med!!!

18 de agosto de 2022

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Tusind, TUSIND tak for den flotte anmeldelse og anbefaling :-) Hvor blev jeg glad.

Sikke mange skønne oplevelser der ligger forud og venter Jeres skønne datter. Hvor er hun bare en sej pige :-)

Bedste hilsen til alle fra Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hjælp til håndtering af angst

Jeg er rigtig glad for min beslutning om et forløb hos Linda. Det har været en fantastisk hjælp. Hun har på få gange hjulpet mig tilbage til et liv i nuet med ro i maven. Stor og varm anbefaling herfra!

22 de junio de 2022

Kære Frederik,

Jeg beklager dybt min sene reaktion på din flotte anmeldelse og anbefaling.

Tusind tak for du gav dig tid til at skrive og TILLYKKE med der hvor du er nu :-)

Varm hilsen fra Linda

Hypnose

Jeg var skeptisk men på trods er jeg stadig røgfri nu et år efter. Det kræver naturligvis beslutsomhed, men hypnosen hos Linda har været afgørende for mig. Tak

11 de junio de 2022

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Først vil jeg beklage min sene reaktion....

Derefter vil jeg sige TILLYKKE med dit blivende rygestop.

Og tusind tak for din fine anmeldelse :-) Den varmer meget.

Bedste hilsen Linda

fantastisk forløb

Jeg havde et kortere forløb med Linda, men opnåede så meget på den tid. Linda er altid lyttende, smilende og forstående. Hun mødte mig med åbenhed og klar på at hjælpe. Hun gjorde hvad der var bedst for MIG, og var SÅ glad for mig og min mor fandt lige præcis hende. Kæmpe anbefaling herfra!🙏🤗

9 de junio de 2022

Kæreste Sophia

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Det varmer mig dybt. TAK :-)

Rigtig god sommer - med masser af gode nye oplevelser.

Kærligst fra Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores dreng på 12 år har haft en hård…

Vores dreng på 12 år har haft en hård start på livet. Det startede allerede, da han skulle i dagpleje. Han havde separationsangst til den helt store guldmedalje. Så vi ventede et par år, og mente så at han var klar til børnehaven. Det var han langtfra. Vi havde nogle forfærdelige år, med en masse skift af børnehaver, men han faldt aldrig til. Når han var sammen med andre, var han indelukket og fandt sig i alt, men når han så kom hjem, så var han meget udadreagerende, og det tog hårdt på vores lille familie.
Da han skulle starte i 0.klasse, var det med stor frygt. Det første år var han aldrig alene i skole. En af os (hans forældre) sad altid sammen med ham. Hvis der var det mindste, hvor han skulle på tur, eller andet der vaklede fra den "normale hverdag", så fik han angstanfald. Virkelig slemme anfald. Vi var til mange møder med lærerne, psykologer osv. Men der skete aldrig rigtigt noget.
Han blev ældre, og han og vi lærte at tackle hverdagene på nogle bestemte måder. Når han blev kørt til skolen, så skulle vi altid sidde og vente et stykke tid i bilen, for lige pludselig kunne han få et angstanfald, og så blev vi nødt til at tage ham med hjem igen. Vi har heldigvis haft mulighed for, at én af os kunne gå hjemme, så vi altid kunne være der for ham. Han var så skræmt over det mindste, og havde så mange tanker og bekymringer, så han slet ikke havde mulighed for at være en glad lille dreng. Efteråret 2021 blev vi enige med skolen om, at han skulle have en udredning. Men det tager enormt lang tid, og når udredningen er sket, så var vores dreng stadig ikke hjulpet eller ville have fået det bedre. Vi ville kun have fået et "stempel" på ham, som ville forfølge ham resten af livet.
Så vi besluttede at gå andre veje. Heldigvis... Ulf kom ind i vores liv og reddede hele vores familie. Hverken mere eller mindre. Han var så forstående og meget empatisk. Vi startede i januar 2022, og allerede efter den første gang, kom vores søn ud med et kæmpe smil i hele hovedet. Og efter der, er det kun blevet bedre og bedre. Ulf har formået at give vores søn ro i hans hoved og krop. Han kan gå i skole uden bekymringer, ja han er faktisk glad for det. Han er blevet mere ligeglad med, hvad folk evt. skulle tænke om ham. Han leger og hygger sig hver dag med sine venner, og gemmer sig ikke kun bagved hans computer hele tiden. Han griner meget, noget som kan give hans forældre mange tårer i øjnene, da vi aldrig troede, at vi skulle opleve det.
Vi skylder Ulf så meget.... Hvordan takker man en mand for at redde ens søns liv?

28 de marzo de 2022

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Kære P og M. Først og fremmest undskyld det sene svar. Jeg er ikke verdensmester i denne online verden :-). Det har været en stor glæde at få lov til at være med på rejsen, og tusind tak for den flotte Trustpilot anmeldelse.

Slut med rygning efter 27 år

Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning.

Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop.

// Anders C. Larsen - Pensioneret ryger

10 de febrero de 2022

Kære Anders,

Tillykke med dit rygestop :-) Og tusind tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling. Jeg beklager den lange responstid.

Rigtig god sommer.

Kærligst fra Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds med mine tider hos…

Er meget tilfreds med mine tider hos Ulf. Jeg er blevet stærkere mentalt, gladere og Ulf har generelt hjulpet mig meget. Jeg kan anbefale ham til alle, og jeg ser frem til at arbejde med ham fremover

30 de noviembre de 2021

Kære Bjørn.
Tak for den positive Trustpilot anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at samarbejde med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tilbage til nuet. Det kan anbefales.

Larsen & Ravn får herved min største anbefaling.
Jeg var stresset og kunne ikke mærke mig selv. Ulf hjalp mig, jeg fandt mig selv, er glad og energifyldt igen. Tak Ulf.

Jeg var så fokuseret på nogle store ting, der kunne ramme min hustrus og min bopæl og vores samliv. Jeg kunne ikke sove, tænkte konstant på det, som jeg i bund og grund egentligt ikke kunne gøre noget ved.
Min hustru sendte mig til Larsen & Ravn.

Ulf fik mig hurtigt ud af min negative spiral, gennem en passende mængde teori om sindet og enkle værktøjer.
Efter det andet møde kunne jeg sove igen og være tilstede i nuet uden at rammes af sindets tanker og stemme.

Ulf fik mig tilbage til nuet, ikke ind i fremtiden eller tilbage til fortiden, men til nuet.

Tak

Torben

27 de septiembre de 2021

Kære Torben.
Jeg håber du har næsen i sporet, og har det godt. Nu har jeg endelig fundet ud af at skrive svar på Trustpilot. Så tusind tak for den flotte Trustpilot anmeldelse.

5 stjernet coaching

Jeg opsøgte i foråret Larsen og Ravn pga. stress. I løbet af meget kort tid fik Ulf hjulpet mig ud af den negative spiral, jeg var havnet i. Jeg har i løbet af vores samtaler fået en masse redskaber, som jeg bruger aktivt i min hverdag. Selvom jeg nu selv kan håndtere situationer, som før ville gøre mig stresset, så har jeg valgt at fortsætte med at komme hos Ulf en gang i mellem med fokus på selvudvikling. Den sparring, som han giver mig, er uvurderlig. Jeg giver hermed Larsen & Ravn mine varmeste anbefalinger.

27 de septiembre de 2021

Kære Anne Mette.
Jeg håber du har det rigtig godt! Nu har jeg endelig fundet ud af at skrive svar på Trustpilot. Så mange, mange tak for de flotte ord.
Kh/Ulf

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Det bedste jeg har gjort for mig selv!

Jeg har efter mange år med selvvalgt psykologsessions (grundet traumatisk oplevelse tidligere i livet) mobning i de yngre år og nu et job med stort fokus på mig som person, manglet redskaberne til at forstå mine tanker, arbejde med mine tidligere problemer, reaktionsmønstre og generelt selvværd.

Jeg besluttede mig derfor at starte i forløb hos Linda, i håb om at nå mit mål om at opnå indre ro og slutte den famøse “fred med mig selv”. Jeg var til at starte med skeptisk - ikke overfor deres arbejde og metoder - men simpelthen fordi følelsen af, at jeg nogensinde skulle nå dette mål, var så absurd og surrealistisk for mig.

Fra første session af, tunede Linda sig lynhurtigt ind på mig, og for hver session kunne jeg mærke denne ro ramme. Ikke en gang et år efter start, sad vi til en afsluttende session, hvor jeg oprigtigt kunne mærke, at de mål, der var så fjerne for mig, var opnået! Med hjælp fra Linda og de værktøjer jeg gennem tiden fik.

Jeg bruger dem stadig den dag i dag, og kan takke Linda Ravn for, at blive den person jeg altid drømte om, med den selvtillid, det selvværd og den tro på sig selv, som alle mennesker fortjener!

Jeg er hende for altid taknemmelig og spreder budskabet så vidt jeg kan. At blive en bedre version af sig selv og arbejde på sin egen mentalitet, er balsam for sjælen, og jeg kan kun varmt anbefale Larsen og Ravn, hvis man er gået i stå i sit tankemylder og ønsker et “kærligt skub” til at komme videre i det.

Af hjertet tak til jer!

16 de agosto de 2021

Kære Kristina,
Tusind tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Larsen og Ravn.dk.

Hvor er jeg glad for at have været med på din rejse. Tak for du deler din oplevelse.
Tak dig selv for dit flotte arbejde.

Varmeste hilsen fra Linda

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.