Larsen og Ravn.dk ApS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Linda og Ulf er 2 utrolig imødekommende og behagelige mennesker, som man meget hurtigt føler sig tryg ved. Jeg har fået hypnose af Linda omkring 5 gange og kom med 2 problematikker. Den ene var en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det virkede !! Jeg har været så hæmmet af min flyskræk at det næsten var invaliderende for mig, da bare tanken om at flyve gav mig åndenød. Jeg fik små paniske anfald dagene op til rejse og ombord... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sådan kunne man godt sige behandlingen blev varetaget, ... på bedste vis. Hvis man er forhåndsskeptisk, blev denne skepsis skudt i sænk. Behandlingen var meget venlig og seriøs. Der blev ikke stil... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kommet hos Ulf igennem længere tid. Han formår virkelig at forklare tingene så man forstår det og er nærværende så man føler sig forstået uanset udfordring. Samtidig med at man får tingene fra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de hipnoterapia
  2. Orientador profesional
  3. Centro de entrenamiento
  4. Teléfono de asistencia
  5. Mentor personal
  6. Consejero matrimonial

Escrito por la empresa

Tag springet - Vi er med dig hele vejen, og sørger for at du lander præcis hvor du ønsker. Få professionel hypnose, coaching, parterapi og individuel terapi i særklasse, og med markedets bedste vilkår. Hypnose specialer (avanceret hypnoterapi): Vægttab hypnose, Rygestop hypnose, stress hypnose, angst hypnose, Selvværd hypnose, Selvtillid hypnose, Børne hypnose (hypnose af børn og teenagere). Vi opererer i et stort serviceområde, og dækker det meste af Vestsjælland: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted og Køge. Vi er også ud kørende Også for virksomheder: Få erhvervscoaching, og erhvervs hypnose, som fjerner personlige blokeringer, og skaber refleksion og positiv udvikling. Arbejd med målrettet ledelsesudvikling, og stresshåndtering. Få sikker og tryg hypnoterapi, som målrettet og så nænsomt som muligt fjerner fastsiddende traumer, angst, lavt selvværd, og dårlig selvtillid. Eller få rygestop hypnose der virker, også for storrygere. Oplev et af vores coaching forløb, hvor du bliver afklaret, og fordybet i dine egne muligheder. Med terapi kan vi samarbejde terapeutisk, og du kan opnå en større indsigt, og følelsesmæssig intelligens. Linda fra Larsen og Ravn er blandt Danmarks dygtigste hypnotisører og hypnoterapeuter, og arbejder også som Erhvervs hypnotisør. Hun tilbyder vægttab hypnose (også sukker afhængighed og overspisning) stress hypnose, angst hypnose, selvværd hypnose og rygestop hypnose, og har mange års erfaring. Ulf fra Larsen og Ravn.dk er blandt landets bedst uddannede, og mest erfarne erhvervscoaches. Ulf kan hjælpe dig med stresshåndtering, angsthåndtering, personlig udvikling, og ledelsesudvikling. Hvis du leder efter en personlig coach, kan du trygt vælge enten Linda eller Ulf Larsen. De er begge uddannede NLP coaches, og terapeuter. Ulf fra Larsen og Ravn.dk hjælper mange par med løsningsorienteret parterapi, eller par coaching.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Et behagelig forløb

Et behagelig forløb
Linda er en varm og empatisk, og samtidig reel og ikke bange for at si det som det er, lige præcis en sådan person man føler man kan tale ærlig og åbent med, og dermed komme videre og arbejde med sine udfordringer.

21 de junio de 2021

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den varmer helt ind i hjertet.

Alt godt til dig. GOD sommer.

Kærlig hilsen Linda

En formidabel oplevelse

Linda er et det mest varmhjertede og åbne menneske jeg har mødt. Hun møder en der hvor man er, og med den største omsorg og medfølelse hjælper hun med præcis det man har brug for. Jeg har været til hypnose hos Linda en del gange og ikke 2 gange har været ens, men alle gange har været livgivende og givet mig en bedre selvforståelse. Hun har formået at lære mig at håndtere en stærk eksamensangst og det er også hendes fortjeneste at jeg har bestået med topkarakterer. Jeg kan kun anbefale alle at få Lindas hjælpe til at blive de bedste udgaver af sig selv. Tak til dig Linda.

16 de junio de 2021

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Tusind tusind tak for din meget varme anmeldelse og anbefaling.

Et stort TILLYKKE med dit flotte resultat. Tillykke med det gode arbejde du har lavet og som er din helt egen fortjeneste. Det er dig der har taget imod :-)

Bedste hilsen fra Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man får altid en kærlig og brugelig…

Man får altid en kærlig og brugelig session hos Linda Ravn. Det hjælper. Kan klart anbefales!

15 de junio de 2021

Kære Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fine anbefaling.

Rigtig god sommer.

Kærlig hilsen Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Larsen og Ravn er fremragende.

Larsen og Ravn er fremragende.
Ulf er sympatisk, rar, klog og har så god indsigt i menneskets natur.
Han har mentale værktøjer der virker med det samme, han fjerner problemer et for et, jeg går altid derfra som et friere og gladere menneske. Jeg bruger også Ulf som erhvervs coach og det har stor betydning for mit firmas trivsel.
Jeg kan virkelig anbefale Larsen og Ravn, det er effektiv og trygt.

7 de junio de 2021

Kære Nanna.
Nu har jeg langt om længe fundet ud af at skrive svar på Trustpilot :-) Så mange tusind tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse..

Nåleskræk kureret - Tusind tak

Jeg henvendte mig til Linda fordi min datter Matilde led af voldsom nåleskræk.
Hendes HPV vaccine var nært forestående og vi havde erkendt at vi var nødt til at søge hjælp hvis hun skulle have en chance for at gennemføre.
Matildes angst opstod da hun, i en alder af 4-5 år, gennemgik en del undersøgelser der indebar nåleprik i fingerspidserne samt blodprøver.
Siden da har hvilken som helst form for nåleprik været forbundet med voldsom bekymring, gråd og hysteri.
Matilde gennemførte 2 sessioner med Linda - med få ugers mellemrum. Jeg (hendes mor) deltog indledende og afsluttende ved hver session, men var ikke til stede ved selve hypnosen.
Det fungerede super fint, Matilde var tryg og gjorde fremskridt hver gang.
Hendes indstilling til og tanker omkring nålestik ændrede sig markant fra at være meget negativ og undvigende til at blive mere neutral og mindre følelsesladet.
Da dagen for vaccine kom, var Matilde lidt nervøs, men ikke angst. Vi bad sygeplejersken om at gøre hvad hun skulle uden at informere om de forskelige trin. Imens sad Matilde med sin telefon og høretelefoner i ørerne.
Det gik over alt forventning - Der var ikke nogen tøven eller uro at spore hos Matilde - Hun satte sig bare ned og fik det overstået.
Det endte som en rigtig god oplevelse, som forhåbentlig kan danne præcedens for alle eventuelle nålestik i fremtiden. Matilde er i hvert fald fortrøstningsfuld og frygter ikke den næste vaccination som kommer om 6 måneder.

Vi er meget taknemmelige for Lindas evner, hendes villighed til at finde tid når det passede ind i vores program og hendes fantastiske måde at være på.
Linda får vores bedste og varmeste anbefalinger.

Tusind, tusind tak,
Fra Matilde og hendes mor

31 de mayo de 2021

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Kære Matilde - Og hendes mor :-)

Tusind tak for den meget fine anmeldelse og anbefaling af Larsen & Ravn.dk

Sikke et fint forløb og hvor er jeg glad for at Matilde har arbejdet MED mig, så hun er kommet SÅ langt på kort tid.

En virkelig sej pige . . . Hils og rigtig god sommer.

Alt det bedste

Linda

Verdensklasse

Har været i et forløb ved Linda.
Linda er en hjertevarm og empatisk person som forstår at skabe ro og tryghed gennem hele forløbet.
Linda er super god til at hjælpe med at finde frem til kernen og derfra løsningen.
Jeg er super tilfreds og kan klart anbefale Larsen og Ravn.

24 de noviembre de 2020

Kære Søren,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Larsen og Ravn.

Det har været en stor fornøjelse at følge din "rejse".

Bedste hilsen fra Linda

Rar og tryg oplevelse

Rar og tryg oplevelse. Var meget tvivlsom omkring hypnosen ville virke, men jeg blev positivt overrasket - det var meget bedre end forventet. Jeg har fået meget mere styr på min angst og grundet hypnosen er den minimeret meget. En stor ægte anbefaling herfra.

29 de octubre de 2020

Kære Nikoline,

Tusind tak for dine fine ord og din anbefaling af os. Det varmer meget kan du tro :-)

En glad ikke-ryger😊

Endelig røgfri efter mange års afhængighed af nikotin. Efter kun ET møde med Linda👍. Jeg er meget taknemmelig og anbefaler hende på det varmeste! Mvh W.M

1 de septiembre de 2020

Hej,

Et kæmpe tillykke til dig :-) Du er sej!

Tusind tak for din anmeldelse og fine anbefaling.

Har været hos Ulf

Har været hos Ulf , pga store traumer i livet , men fik de rigtige og livsændrende værktøjer til at komme videre i min nu dejlige fremtid . Kan så meget anbefales , dejlig afslappende omgivelser , og føltes trygt fra første færd . Tak 🙏

4 de agosto de 2020

Kære S. Hansen.
Tusind tak for de flotte ord. Det har været en fornøjelse at møde dig :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min mand og jeg havde igennem længer…

Min mand og jeg havde igennem længer tid følt at Tosomheden var forsvunden i børn, madpakker og skænderi.
Vi kontaktede Ulf om hjælp og værktøjer til at få øje på hinanden og genfinde kærligheden som vi håbede stadig var der.
Vi var lidt nervøse og spændte på første gang vi skulle mødes, da vi ikke viste helt hvad vi havde i vente. Ulf stod og lavede kaffe da vi kom og var helt nede på jorden, behageligt og åbent menneske. Min mand som havde tænkt det ikk var for ham at gå i parterapi, var overraskede over hvor nemt det var at snakke åbnet med Ulf og at mange at de ting han sagde og forklarede gav god mening når nu man får snakkede om det og reflekteret over det sammen og selvfølgelig den faglige vinkel Ulf satte på.
Vi fik en masse værktøjer med hjem de 3 gange vi var der og det har virkelig hjulpet. Det er hårdt arbejde, men også sjovt når man kan mærke det virker.
Vi er meget positive over udfaldet og kan varm anbefale det til andre som har lidt knas i parforholdet.

25 de febrero de 2020

Kære I to.

Jeg håber I har det godt. Mange tak for de flotte ord, og alt godt fremover.

Varm anbefaling

Fantastisk oplevelse, med Linda.
Ville have hypnose til rygestop, og efter allerede 1 gang, var jeg røgfri og er det stadig.
Vil klart anbefale Larsen og Ravn, især Linda, hun er skøn, rolig og rigtig god til at forklarer og fortælle dig hvad der kommer til at ske.

19 de febrero de 2020

Hej Maria,

En lidt sen TAK for din anmeldelse og TAK for din anbefaling af Larsen og Ravn.

Tillykke med dit rygestop. Med den rigtige motivation, kan langt det meste lade sig gøre - også det der kan virke umuligt. Godt gået!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At gøre op med egne vaner kan være en…

At gøre op med egne vaner kan være en sej proces - jeg er taknemmelig for mine samtaler med Ulf, og for hans rolige væsen som gjorde det nemt at bevare viljen til at ville. Nu skal jeg ud og tale med livet - og glæder mig over de fine oplevelser jeg har med på vejen.
Tak for at hjælpe mig i min forståelse af at være menneske :-)

11 de febrero de 2020

Kære Dinna.
Jeg håber du trives og har det dejligt. Mange tusind tak for den flotte trustpilot anmeldelse.

Kh/Ulf

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk oplevelse at få…

Helt igennem fantastisk oplevelse at få behandling af Linda. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Linda er en meget dygtig og tillidsfuld behandler, du har været en stor hjælp for mig Linda, det har åbnet nye døre i mit liv, du er fantastisk Linda.
TUSINDE TAK for hjælpen.
KH. Else i Sorø.

8 de febrero de 2020

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Kæreste Else...….. Tusind tak for din anmeldelse og tak for dig. Ingen af dine forandringer har kunne ske uden din motivation - Nu er det bare om at komme ud og åbne døre :-) Ønsker dig en bunke af oplevelser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Det bedste jeg har gjort for mig selv. Her bliver man virkelig sat i centrum. Linda er virkelig dygtig

4 de febrero de 2020

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Tusind tak Henriette for din anmeldelse. Og tak for de søde ord.

Varme tanker fra Linda

Kan klart anbefale Ravn og Larsen

Jeg har benyttet mig af Ravn og Larsen, og har været yderst tilfreds og synes deres hypnose har været yderst effektivt og behagelig. I rolige omgivelser med megen varme og sans for omsorg.

3 de febrero de 2020

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Tillykke med det hele :-)

Helt igennem fantastisk!

Det er en helt igennem fantastisk oplevelse at komme ved Ulf. Han lytter på en, hvorefter han tegner og fortæller for at have en i centrum. Det er det hele værd.

3 de noviembre de 2019

Kære Sara.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.
Alt det bedste/ Kh Ulf

Højdeskræk 😳

Jeg har i mange år lidt af højdeskræk og flyskræk. Det var blevet så galt at jeg ikke længere kunne køre over en bro i min bil😩. Da jeg skulle til USA hvor jeg blandt andet skulle gå over en gangbro som var 330 meter over en flod, opsøgte jeg Linda inden jeg tog afsted og fik hypnose. HOLD DA OP!! Jeg er nu kvit med min højdeskræk, fløj og gik over broen. Det er et helt nyt kapitel i mit liv.
Kan virkelig anbefales. 👍👍👍👍kh Anni

2 de noviembre de 2019

Kære Anni,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling.
Ja, det er forunderligt hvor meget der kan ske på forholdsvis kort tid. Tak dig selv for dine store forandringer :-) Så må du i gang med den tykkeste bog i verden :-)

Rygestop......

Rygestop......
Larsen@ravn kan klart anbefales👍🏼
Holdt ikke helt op med at ryge, men satte mit forbrug væsentligt ned, hvilket var min egen skyld.
Skal jo nok have endnu en session.
Linda er yderst kompetent og og tillidsfuld.
Elisabeth

18 de octubre de 2019

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord.

Flot at du har sat dit forbrug væsentligt ned. Det glæder mig. Du er altid velkommen :-)

Varm tanke fra Linda

Selvforkælelse...

Selvforkælelse...
Gennem 3 x hypnose blev blev jeg ført gennem en indre rejse og fandt redskaber til at arbejde mig fri for mangeårige "lænker" af de slags der kommer gennem et levet liv...
Vil til enhver tid vende tilbage hvis der er ting jeg skal arbejde med.

26 de septiembre de 2019

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor dejligt at have fået lov til at være med på din rejse. GOD TUR :-)

De allerbedste hilsner fra Linda

Hjælp til selvhjælp

Jeg kan varmt anbefale Linda. Hun er faglig meget dygtig, kompetent til hypnose. Linda er altid godt forberedt og utrolig behagelig at være sammen med. Fra at have levet over 10 år med angsten for ikke at spise den rigtige mad altid til stadig at passe på pga type 2 diabetes, til nu at kunne nyde at gå ud at spise, det kan ikke beskrives!!. Samt hvad der ellers blev sat på plads. Tusind tak. Linda er en person som kere sig om sine klienter, som altid er til stede. Karin

24 de septiembre de 2019

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse. Den varmer om hjertet.

Husk på, at det er dig selv der har lavet alle forandringerne.... Du gør det godt :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.