Linda og Ulf er 2 utrolig imødekommende og behagelige mennesker, som man meget hurtigt føler sig tryg ved. Jeg har fået hypnose af Linda omkring 5 gange og kom med 2 problematikker. Den ene var en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det virkede !! Jeg har været så hæmmet af min flyskræk at det næsten var invaliderende for mig, da bare tanken om at flyve gav mig åndenød. Jeg fik små paniske anfald dagene op til rejse og ombord... Ver más
La empresa ha respondido
Sådan kunne man godt sige behandlingen blev varetaget, ... på bedste vis. Hvis man er forhåndsskeptisk, blev denne skepsis skudt i sænk. Behandlingen var meget venlig og seriøs. Der blev ikke stil... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er kommet hos Ulf igennem længere tid. Han formår virkelig at forklare tingene så man forstår det og er nærværende så man føler sig forstået uanset udfordring. Samtidig med at man får tingene fra... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de hipnoterapia
- Orientador profesional
- Centro de entrenamiento
- Teléfono de asistencia
- Mentor personal
- Consejero matrimonial
Escrito por la empresa
Tag springet - Vi er med dig hele vejen, og sørger for at du lander præcis hvor du ønsker. Få professionel hypnose, coaching, parterapi og individuel terapi i særklasse, og med markedets bedste vilkår. Hypnose specialer (avanceret hypnoterapi): Vægttab hypnose, Rygestop hypnose, stress hypnose, angst hypnose, Selvværd hypnose, Selvtillid hypnose, Børne hypnose (hypnose af børn og teenagere). Vi opererer i et stort serviceområde, og dækker det meste af Vestsjælland: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted og Køge. Vi er også ud kørende Også for virksomheder: Få erhvervscoaching, og erhvervs hypnose, som fjerner personlige blokeringer, og skaber refleksion og positiv udvikling. Arbejd med målrettet ledelsesudvikling, og stresshåndtering. Få sikker og tryg hypnoterapi, som målrettet og så nænsomt som muligt fjerner fastsiddende traumer, angst, lavt selvværd, og dårlig selvtillid. Eller få rygestop hypnose der virker, også for storrygere. Oplev et af vores coaching forløb, hvor du bliver afklaret, og fordybet i dine egne muligheder. Med terapi kan vi samarbejde terapeutisk, og du kan opnå en større indsigt, og følelsesmæssig intelligens. Linda fra Larsen og Ravn er blandt Danmarks dygtigste hypnotisører og hypnoterapeuter, og arbejder også som Erhvervs hypnotisør. Hun tilbyder vægttab hypnose (også sukker afhængighed og overspisning) stress hypnose, angst hypnose, selvværd hypnose og rygestop hypnose, og har mange års erfaring. Ulf fra Larsen og Ravn.dk er blandt landets bedst uddannede, og mest erfarne erhvervscoaches. Ulf kan hjælpe dig med stresshåndtering, angsthåndtering, personlig udvikling, og ledelsesudvikling. Hvis du leder efter en personlig coach, kan du trygt vælge enten Linda eller Ulf Larsen. De er begge uddannede NLP coaches, og terapeuter. Ulf fra Larsen og Ravn.dk hjælper mange par med løsningsorienteret parterapi, eller par coaching.
Información de contacto
Fiskergade 15, 4220, Korsør, Dinamarca
- info@larsenogravn.dk
- larsenogravn.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En meget svær periode i mit liv.
I mit livs sværeste periode åbnede Ulf sin klinik op for mig, hvor andre havde lukket, nemlig mellem jul og nytår.
Jeg følte min velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig.
Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation.
Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over.
Linda har jeg ikke haft glæden af - endnu - men hun udsender samme tryghed fra første blik. Klinikken rummer en ro og afslapnings fornemmelse.
Jeg vil til hver en tid søge retur til Ulf, derfor vil jeg give klinikken mine bedste anbefalinger.
Super hyggelige samtaler
Jeg fik hypnose af Linda over nogle måneder, hvor hun hjalp mig med nogle udfordringer, det var virkelig afslappende og nogle rigtig hyggelige samtaler vi havde.
Kan stærkt anbefale Larsen og Ravn til andre.
TAK.
Jeg var i hypnose behandling hos Linda hen over sommeren for at komme års madmisbrug til livs og det er nok det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Linda var så sød og professionel og jeg følte mig godt tilpas i hendes nærhver fra første sekund. Siden min behandling er der så mange ting der giver mere mening og der er faldet meget på plads. Jeg har ændret min måde at tænke på og jeg træffer dagligt bedre valg for mig selv, hvilket også kan ses på vægten der siger minus 12 kilo. Jeg tøver ikke et sekund med at anbefale Larsen & Ravn til andre. I vil ikke fortryde det. Af hjertet tak, Linda.

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
De er søde og varme mennesker
De er søde og varme, man får en godt behandling hos dem. De er gode til deres arbejde. Der er så rat at være der. Jeg lid meget af migræne vær dag, men efter jeg har været hos Larsen & Ravn er den næsten væk, jeg har det ikke vær dag, nu har jeg migræne en gang i mellem nu, det er rat at man ikke går inden i en klokke vær dag. Jeg kan andbifale dem.

God coaching
Jeg har haft 3 møder med Ulf og fået rigtig god coaching og vejledning. Jeg har fået styr på ting som længe forstyrret mig. Jeg har fået klarhed over elementer som har blokeret mit syn på livet. Jeg vil klart anbefale møder med Ulf.
God hjælp til stress
Som stressramt har jeg haft stor hjælp af sessioner hos Ulf. Jeg har fået værktøjer til at vende tankerne og håndtere tingene på en ny måde. Ved hvert besøg i de hyggelige rolige omgivelser har jeg fået det bedre. Der er afsat god tid og Ulf er en nærværende, dygtig coach!
Trine
Den bedste hjælp og de varmeste anbefalinger
Efter en del problemer på arbejdspladsen og i mit private, blev jeg sat i kontakt med Ulf. Efter den første konsultation var jeg ikke i tvivl om, at her et menneske, der kan sit kram, og virkelig forstår hvad der skal til for at hjælpe. Ulf giver dig de nødvendige værktøjer at arbejde med, og hjælper dig med at bruge dem i praksis. Han lytter altid opmærksomt og har en meget skarp indsigt i det menneskelige sind. Man føler sig altid tryg, og han hjælper en til at finde ud af, hvad der er hensigtsmæssigt og uhensigtsmæssigt at dvæle ved. Under alle konsultationer er råd og værktøjer blevet tegnet, hvilket nu har resulteret i, at jeg har en hel samling af hjælp-til-selvhjælp værktøjer, som jeg kan kigge på, skulle jeg have brug for råd.
For mig har det været en kæmpe oplevelse at gå hos Ulf. Jeg har fået en hel ny indsigt i mit sind, og de hårde tider, der måtte opstå, kan jeg nu tackle og næsten undgå på forhånd. Det har forandret mit liv og jeg ville aldrig have været det foruden.
Larsen og Ravn har mine varmeste anbefalinger.
Min bedste anbefaling
Jeg kontaktede Linda med henblik på hjælp til min flyskræk. Oplevede meget seriøs, faglig kompetence og et virkelig behageligt sted at være. Var i hypnose for første gang i mit liv, havde rigtig god effekt af det og min første flyvetur derefter glemmer jeg aldrig.
Har anbefalet firmaet til flere andre.

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Fantastisk massage, virkelig god hypnoterapi og utrolig effektfuld samtaleterapi
Jeg har gået i et hypnoterapiforløb hos Linda Ravn og er ovenud tilfreds. Linda er meget sød, behagelig og tillidsvækkende. Hun er utrolig god til at lytte og forstod hurtigt mig og mine problematikker. Hun hjalp mig hurtigt og effektivt og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Derudover går jeg jævnligt til massage hos Linda og dér kan jeg også kun give min varmeste anbefaling. Der er en utrolig hyggelig og afslappende atmosfære og Linda giver en virkelig fantastisk massage. Hun er meget rolig i sine bevægelser og man kan hele tiden mærke hvor hun er. Hun giver én ro til bare at slappe af og nyde, hvilket er rigtig skønt. Jeg vil uden tvivl fortsætte med at komme hos Linda og få massage.
Jeg har også været hos Ulf til samtaleterapi og kan kun anbefale ham på det varmeste. Han gav mig nogle rigtig gode værktøjer og i løbet af meget kort tid hjalp han mig utrolig meget.

Super spændende behandling
Kan trygt anbefale Larsen & Ravn i forbindelse med vægttab

Tryg og professionel behandling
Linda giver en tryg og professionel behandling, og har allerede hjulpet mig meget. Hun har en ganske særlig indlevelses evne, og formår på fornemmeste vis at sætte tingene i et større perspektiv.
Det har været trygge og beringende hypnoser, som langsomt lagrer sig i dagligdagen. Problemerne synes ikke så store mere - hvis de overhovedet er der.
Linda er en fantastisk kvinde og en fantastisk coach!

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Hypnose kan hjælpe på vægttab
Jeg har i mange år kæmpet med min vægt og efter at have fået lægens hjælp mht til mit fysiske helbred og hjælp fra en diætist havde jeg alle værktøjerne til at tabe mig, men der skete intet. Efter at have fået hjælp og været i hypnose, har jeg også fået styr på maden oppe i mit hoved. Og det hjalp. Efter de 2 først møder havde jeg tabt 3 kg, på kun 7 uger. Uden sult og afsavn til slik og kager. Efter 4. gange valgte jeg at selv fortsætte for Linda og jeg har fået sat de spor i min tankegang, som kan hjælpe mig. Og som extra bonus, så blev jeg fuld af energi og glæde - så dejligt. Og efter 3 uger på egen hånd virker det stadig.

Massage
Efter 4 behandlinger er jeg fuld arbejds dygtige igen . Kan varm anbefales .

En stor hjælp...
Efter igennem et halvt år at være faldet længere og længere ned i et dybt hul er det skønt igen at være ovenpå. Prøvede selv at kæmpe mig op - men forgæves, så det var virkeligt skønt med hjælp fra Ulf. Fedt med nogle værktøjer som kan bruges hver dag og som virker!
1000 tak Ulf og store hilsner fra Thomas
Varmt og trygt.
Rygeafvænningshypnose hos Linda. Blev varmt modtaget og følte mig helt tryg, da seancen startede. Jeg havde forud for behandlingen, svaret på nogle spørgsmål. Svarene blev flettet ind i behandlingen og dermed gjort meget personlig. Jeg er røgfri på 3 måned og har ikke haft trang eller abstinenser i tiden der er gået. De bedste anbefalinger fra mig.

Kompetent og personlig
Jeg har haft en positiv oplevelse. Stor indfølelse og lydhørhed. Ingen løftede pegefingre, men jeg har oplevet ægte interesse.

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling, som jeg vil anbefale alle at prøve. Jeg svømmede hen i dejlige guidede rejser, hvor jeg ind imellem blev konfronteret med gamle traumer, som jeg troede, jeg for længst havde sluppet. Dette var meget forløsende, og bagefter følte jeg mig glad og lettet. Prøv det, prøv det!!

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Fuldt af livsenergi takket været hypnose hos Linda!
Linda er et fantastisk menneske med stort empati, som gør at man fra første øjeblik har tillidt til hende. Hun har hjulpet mig med at sætte gang i de forandringer jeg har ønsket mig i mit liv og formulere mål. Tusinde tak for det!

Super coaching
Det er en fornøjelse at komme på besøg hos Ulf, han er et meget behageligt menneske og utrolig dygtig til at skabe en god og afslappende atmosfære.
Samtidig er Ulf meget profesionel og har mange værktøjer til at hjælpe en med. Jeg vil helt klart anbefale Ulf til alle og enhver.

Kæmpe anbefaling!!
Jeg hedder Majken, er 30 år og har kendt Ulf de sidste ca. 4 måneder, hvor han er kommet på besøg hos mig 1-2 gange pr måned.
Ulf er et meget varmt, hyggeligt og ikke mindst visdomsfyldt menneske! Han lytter opmærksomt, leverer sine skarpe inputs let-tilgængeligt og ligefremt og visualiserer gennem tegninger og skrift, som er med til at skabe forståelse og overblik.
Ulf forstår at skabe en tillidsfuld og rar atmosfære og hans positive og konstruktive menneske- og livssyn er afsmittende. Han er frisk, har glimt i øjet og hjælper mig til ikke at dvæle unødigt i uhensigtsmæssige og begrænsende tanker baseret på fortiden. Når Ulf er taget af sted igen har jeg bemærket at jeg rigtig tit cykler på arbejde med en god og let følelse af frihed og forventningsfyldt glæde rettet mod nuet og fremtiden :)
Jeg har i mange år haft svært ved at mærke og stå fast på mine egne behov, lyster og grænser og i løbet af de sidste måneder især har jeg fået en øget bevidsthed om, hvornår jeg "giver køb" på mig selv. Hver dag øver jeg mig i at identificere og give slip på ansvar, som ikke er mit og jeg føler selv jeg er rigtig godt på vej! Derudover har flere omkring mig bemærket den positive udvikling :-) Det er SÅ fedt!
Så jeg kan kun sige TAK Ulf for at hjælpe mig videre!
Den varmeste og største anbefaling herfra :-)

La experiencia Trustpilot