Linda og Ulf er 2 utrolig imødekommende og behagelige mennesker, som man meget hurtigt føler sig tryg ved. Jeg har fået hypnose af Linda omkring 5 gange og kom med 2 problematikker. Den ene var en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det virkede !! Jeg har været så hæmmet af min flyskræk at det næsten var invaliderende for mig, da bare tanken om at flyve gav mig åndenød. Jeg fik små paniske anfald dagene op til rejse og ombord... Ver más
La empresa ha respondido
Sådan kunne man godt sige behandlingen blev varetaget, ... på bedste vis. Hvis man er forhåndsskeptisk, blev denne skepsis skudt i sænk. Behandlingen var meget venlig og seriøs. Der blev ikke stil... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er kommet hos Ulf igennem længere tid. Han formår virkelig at forklare tingene så man forstår det og er nærværende så man føler sig forstået uanset udfordring. Samtidig med at man får tingene fra... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de hipnoterapia
- Orientador profesional
- Centro de entrenamiento
- Teléfono de asistencia
- Mentor personal
- Consejero matrimonial
Escrito por la empresa
Tag springet - Vi er med dig hele vejen, og sørger for at du lander præcis hvor du ønsker. Få professionel hypnose, coaching, parterapi og individuel terapi i særklasse, og med markedets bedste vilkår. Hypnose specialer (avanceret hypnoterapi): Vægttab hypnose, Rygestop hypnose, stress hypnose, angst hypnose, Selvværd hypnose, Selvtillid hypnose, Børne hypnose (hypnose af børn og teenagere). Vi opererer i et stort serviceområde, og dækker det meste af Vestsjælland: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted og Køge. Vi er også ud kørende Også for virksomheder: Få erhvervscoaching, og erhvervs hypnose, som fjerner personlige blokeringer, og skaber refleksion og positiv udvikling. Arbejd med målrettet ledelsesudvikling, og stresshåndtering. Få sikker og tryg hypnoterapi, som målrettet og så nænsomt som muligt fjerner fastsiddende traumer, angst, lavt selvværd, og dårlig selvtillid. Eller få rygestop hypnose der virker, også for storrygere. Oplev et af vores coaching forløb, hvor du bliver afklaret, og fordybet i dine egne muligheder. Med terapi kan vi samarbejde terapeutisk, og du kan opnå en større indsigt, og følelsesmæssig intelligens. Linda fra Larsen og Ravn er blandt Danmarks dygtigste hypnotisører og hypnoterapeuter, og arbejder også som Erhvervs hypnotisør. Hun tilbyder vægttab hypnose (også sukker afhængighed og overspisning) stress hypnose, angst hypnose, selvværd hypnose og rygestop hypnose, og har mange års erfaring. Ulf fra Larsen og Ravn.dk er blandt landets bedst uddannede, og mest erfarne erhvervscoaches. Ulf kan hjælpe dig med stresshåndtering, angsthåndtering, personlig udvikling, og ledelsesudvikling. Hvis du leder efter en personlig coach, kan du trygt vælge enten Linda eller Ulf Larsen. De er begge uddannede NLP coaches, og terapeuter. Ulf fra Larsen og Ravn.dk hjælper mange par med løsningsorienteret parterapi, eller par coaching.
Información de contacto
Fiskergade 15, 4220, Korsør, Dinamarca
- info@larsenogravn.dk
- larsenogravn.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Overblik og overskud
Ulf hjalp mig med at fokusere - med enkle midler, men med meget positive resultater!
Ulf gav mig overblikket tilbage og gjorde mig i stand til at præstere optimalt, på kort og langt sigt.
Ulf er meget tillidsvækkende og er god til at få mig til at se tingene fra flere sider og arbejde positivt med muligheder i stedet for at se begrænsninger.
Jeg er overbevist om, at Ulf havde en afgørende rolle i, at jeg midt i min coachingsession skiftede til et nyt og spændende job.

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Linda er en dygtig behandler/massør
Linda er en smilende og varm person hun er dygtig og kompetent, du er i gode hænder hos Linda. Her får du altid en god behandling, der er en god atmosfære og energi i hendes klinik. Jeg kan varmt anbefale Linda :-)

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Det var en meget behagelig oplevelse, da Linda hypnotiserede mig!

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Personlig og professionel coaching!!
Jeg kan kun give Ulf mine bedste anbefalinger :-)
Efter en gevaldig nedtur pga. stress, har jeg gået til personlig coaching hos Ulf, hvilket har hjulpet mig tilbage på sporet igen.
Jeg har nu lært at give slip og tage ansvar for mig selv. Og jeg kan mærke den enorme positive forandring det har skabt for mig. Jeg er nu i bedre kontakt med mig selv, og bliver gladere og gladere for hver dag der går.
Tak Ulf! Du har hjulpet mig med at tage fat – og give slip!!

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Hjæl ii forbindelse, med tab af en god ven
Jeg takker mange gange, for din hjælp, da jeg pludselig midstede en rigtig god ven. Du fik sat de rigtige ord på, den sorg jeg føler, og vendt brikkerne rigtig oppe i hovedet, så nu er det atter fremad. Endnu en gang tak for hjælpen.Hvis jeg skulle opleve noget sådanne igen, ville jeg ikke tøve med, at opsøge dig.Et stort knus, til dig.

Rigtig god massage
Ærlig og kompetent massage. Man føler sig godt tilpas under massagen og kan mærke at man er i kyndige hænder. Varm empatisk stemning og rimelig pris gør at Linda varmt kan anbefales

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Rart, og så godt givet ud både i tid og penge.
Rar oplevelse, som har givet mig så meget i forhold til mine egne tanker og reaktioner.
De strategier, bagvedliggende grunde og nye måder at tænke på, jeg er blevet beriget med af Ulf er så brugbare for at gøre det muligt at ændre min tankegang, og vil være mig behjælpeligt også i andre situationer i livet.
Med få justeringer, gjort af mig- men hjulpet igang og på vej af Ulf er det blevet meget mere klart for mig hvad jeg vil og ønsker for mig og mit liv.
Kan så klart anbefale et forløb hos Ulf hvis man har brug for at se tingene lidt fra oven og få et nyt syn og indsigt i sit liv!!

Fantastisk
Man kan mærke Linda har forstand på det hun laver. Jeg var i hypnose for rygestop, og det virker ;-)

Tillidsvækkende og tålmodige samtaler
Jeg har haft flere samtaler med Ulf ang. problemstillinger i mit liv, som jeg ikke selv kunne magte at finde en positiv vinkel på. Ulf har blidt, tålmodigt og ærligt coachet mig til at leve mit liv, sådan som jeg ønsker det - med en positiv vinkel på udfordringer, og glæde i hverdagen! Jeg giver mine varmeste anbefalinger af Larsen og Ravn til alle der har brug for sparring på de udfordringer er der for svære at håndtere på egen hånd. Jeg har fået brugbare redskaber, som jeg vender tilbage til igen og igen. Tak for hjælpen Ulf :)
Kærlig Hilsen Tilde

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Holdt alligevel op med at ryge
Tjaaa, troede ikke, at det skulle ske for mig - altså at jeg skulle holde op med at ryge... Men det er det, der er sket...! Linda var meget forstående, lyttende og hjælpsom, og hjalp mig til at holde op med rygningen, der havde været en fast del af mit liv i 20 år! Det er helt fantastisk. Tak til Linda - for at have givet mig mine lunger (og vilje) tilbage!

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
MAN SKAL HAVE DET GODT HELE TIDEN!!! ;)
Da jeg første gang tog kontakt til Larsenogravn.dk, var det i en periode af mit liv hvor jeg var forvirret og ikke kunne tilfredsstille mig selv, men alle andre.
Efter 2 behandlinger med NLP og 3 behandlinger af hypnose har jeg aldre haft det bedre. Jeg har det godt hele tiden, jeg tænker ikke på hvad andre tænker om mig, jeg lever det liv jeg vil og min selvtillid og selvværd er i top :)
Kan varmt anbefale Ulf og Linda. To fantastiske personer :)

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Nu øver jeg mig i stedet for...
Mødet med Ulf var fra først færd en behagelig og tillidsvækkende oplevelse.
Ulf fik brikkerne til at falde på plads og har bl.a. lært mig at "øve" i stedet for at "prøve" - det lyder simpelt, men det har haft en daglig positiv effekt for mig.
Jeg giver Ulf mine bedste anbefalinger.

God coching!
Har brugt Ulf i forbindelse med min virksomhed, og senere også i forbindelse med nogle personlige udfordringer.
Hver gang har jeg fået kvalificeret vejledning -og husker ofte tilbage på de gode råd og værktøjer Ulf har givet mig.
De bedste anbefalinger herfra!

Tobaksafhængighed 0, anmelder 1
Jeg erkender blankt, at jeg var noget mistroisk ved tanken om hypnose som effektiv middel til tobaksafvænning. Omvendt, var jeg nået til den erkendelse, at jeg ikke evnede at håndtere mit misbrug, og at hjælp var nødvendig, hvis jeg ikke skulle forblive tobaksafhængig resten af mit liv.
Larsen & Ravn hjalp mig til at blive min afhængighed kvit.
Forløbet blev koordineret og struktureret i overensstemelse med mine behov, og jeg følte mig under hele forløbet tryg ved behandlingen. Selve hypnosen var yderst behagelig, og resultatet var målbart med det samme.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale Larsen & Ravn til andre, der ønsker at blive deres afhængighed kvit.

Respuesta de Larsen og Ravn.dk ApS
Professionelle, med et brændende fokus på kundens velbefindende
Jeg kan kun komme med de bedste anbefalinger - ubetinget !
Der er en opmærksomhed og ægte interesse for mig som kunde, man føler sig seriøst behandlet og velkommen.
Er selv i gang med et hypnose forløb med den hensigt at tabe mig. Vægttabet er en realitet, og det sker på en fornuftig måde, som gør, at kroppen følger med.
Hypnosen bidrager ikke kun til vægttab - men også en generel følelse af velbefindenhed og mere energi.
Så mine bedste og ærligste anbefalinger....

Ikke mindre end fantastisk
God til at forstå hvor problemet er. Super fremgang efter bare en gang massage

Jeg var yderest tilfreds
jeg fik hurtig en fornemmelse , som vi have kendt hinanden altid , var tryg og have en dejlig befriende oplevelse .

Fantastisk!!!
Jeg har kun gode oplevelser, Linda er helt fantastisk, hun lytter, hun forstår og hun gør ting som ingen andre har kunne.
Jeg lever med en panik angst, som Linda i den grad har hjulpet mig igennem, jeg kan gå i seng om aftenen, uden ondt i maven og tage hver en udfordring som en positiv oplevelse, som jeg ellers aldrig har kunne før.
Udover det, er hun helt utrolig rar at tilbringe tid sammen med, hun er helt vildt dygtig og så kan jeg mærke at hun vil gøre alt hvad hun kan, for at hjælpe en videre..
Uden Linda, havde jeg ikke været den jeg er nu og på kun meget kort tid, har hun gjort mig til et helt andet menneske, samtidig med at jeg Stadig er mig - nu tør jeg bare stå frem, tro på mig selv og vise hvem jeg er..
Mvh. Sara som er evig taknemmelig for Lindas indsats..

Rigtigt godt
Jeg kan varmt anbefale Larsen og Ravn - de er meget dygtige og formår at se udfordringerne hos den enkelte. Enhver vil få noget ud af deres kyndige vejledning.

La experiencia Trustpilot