Latamy.pl Opiniones 588

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nie zdążyłam na wyznaczony lot,ze względu na olbrzymie korki w drodze na lotnisko.Musiałam wykupić bilet na następny dzień.W tym momencie spotkałam się ze zrozumieniem i miłą obsługą oraz pomocą pod k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Podoba mi się możliwość sprawdzenia różnych konfiguracji szukanego lotu w całym miesiącu. Uzyskane informacje o lotach zawierają dokładne dane: skąd i dokąd, godziny lotu, przewoźnik :). Niestety, nie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niezgodność z regulaminem, brak pomocy przy sytuacji nadzwyczajnej

W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagła przytrafiająca się w niedzielę - brak kontaktu od ręki, bowiem infolinia nie jest dostępna tego dnia. Brak zgodności z umową. Po interwencji w sprawie zmiany terminu lotu - brak informacji o terminie na podjęcie decyzji z następczą utratą możliwości zmiany i utraty środków.

30 de noviembre de 2025

Polecam Latamy.pl

Polecam Latamy.pl! Szybciutko załatwione wszystkie formalności. Ogromnym plusem jest możliwość kontaktu telefonicznego z konsultantem👍👋👋👋. Uzyskałam pomoc przy odprawie! Szczególne wyrazy podziękowania kieruję do Pani Grażynki💐👍👋 .

14 de abril de 2025

Czuję się bezczelnie oszukany

Czuję się bezczelnie oszukany, mam wrażenie że celowo wprowadzono mnie w błąd, nigdy nie polecę tej firmy innym.

1. Omyłkowo kliknąłem niewłaściwą datę wylotu, zapłaciłem i wydrukowałem bilet.
2. Niemal natychmiast tego samego dnia napisałem reklamację z prośbą o odwołanie rezerwacji, był jeszcze tydzień do wylotu.
3. Reklamacji zakupu online nie tylko nie uwzględniono pomimo zachowania terminów.

Nigdy, nikomu nie polecę tej strony.

13 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Overpriced tickets, lack of help, refund refused.

Overpriced website, my mum just booked a ticket nearly 5x more expensive then it is directly. Customer service refused refund over 10 days from first flight and less the. 7 days from original purchase. Questions about price match haven’t been answered also requests for manager were ignored. Very bad bad experience. Please be careful I don’t recommend their services to anybody.

21 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bardzo chaotyczna forma przesłania…

Bardzo chaotyczna forma przesłania rezerwacji Brak odpowiedzi na zadane pytanie odnośnie lotniska w Turcji,ponieważ się dwa a na rezerwacji widniało jedynie Istanbul
Jednakże błyskawiczna odpowiedź o dokupienie bagażu,bowiem to przyniesie firmie zyski.Zero empatii Nie polecam

27 de septiembre de 2024

Jak dla mnie porażka

Jak dla mnie porażka. Najpierw potwierdzenie, że bilety opłacone, nagle pół godziny e-mail z Prośbą dopłaty ponad 800 PLN, że ceny się nagle zmieniły lub zamiennik oczywiście za dopłatą 200 PLN dzień później. Rezerwacja była we Wtorek. Po wysłaniu maila z Prośbą zwrotu kosztów w Środe rozmawiałem z Panem z infolini, który poinformował mnie, że pieniądze zostaną zwrócenie bezzwłocznie. Dzień później w Czwartek telefin ponowny i informacja, że przelewy zwrotne są realizowane na koniec tygodnia. I tak od kilku dni się człowiek Prosi o zwrot własnych pieniędzy. Nie polecam nikomu.

3 de julio de 2024

Respuesta de Latamy.pl

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zmiana ceny jest nieprzyjemna, a ceny lotów są ustalane przez linie lotnicze i do momentu wystawienia biletu elektronicznego mogą ulec zmianie. Zawsze w takich przypadkach staramy się znaleźć alternatywne loty, aby zminimalizować różnicę w cenie. W przypadku rezygnacji, zwrot środków następuje niezwłocznie po otrzymaniu rezygnacji i jest przekazywany do działu księgowego. Jeszcze raz przepraszamy i mamy nadzieję, że otrzymamy szansę na odbudowanie zaufania podczas planowania kolejnych podróży.

Unikac Latamy pl.

Przyslane potwierdzenie rezerwacji chaotyczne, bez rozroznienia, ktora jest wlasna, a ktora linii. Nieskuteczne proby dokonania odprawy. Po moim zapytaniu odpowiedz pobiezna - istnieje przeciez mozliwosc sprawdzenia po nazwiskach, ale po co sie fatygowac. Slowemnigdy wiecej!

27 de junio de 2024

Respuesta de Latamy.pl

Bardzo nam przykro nam z powodu Państwa opinii. Zakupiła Pani bilet bezpośrednio u przewoźnika dlatego nie byliśmy w stanie zidentyfikować Pani rezerwacji. Na wcześniej zakupiony bilet w Latamy.pl dostała Pani wszelkie dokumenty podróżne na email wraz z karta pokładową.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zakupiłem bilet do Poznania nam…

Zakupiłem bilet do Poznania nam potwierdzenie przelewu z banku że pieniądze wyszły
NIE przekazaliscie Państwo mojej rezerwacji do LOT-u musiałem ponownie kupić bilet na lotnisku u przewoźnika
Dariusz Zmyj

27 de junio de 2024

Respuesta de Latamy.pl

Bardzo nam przykro nam z powodu Państwa opinii. Zarezerwował Pan bilet ale go nie opłacił. Nie dostaliśmy przelewu za rezerwacje biletu do Poznania. Prosimy to sprawdzić.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.