Laviedas Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

7 oktober een bestelling geplaatst. Na een poosje maar eens geïnformeerd waar het bleef. Netjes mail terug. Vertraging enzovoort maar het was onderweg. Nu 3 maand en 3 mails verder (waarop ik gee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestelde artikel werd tot 2 maal toe verkeerd geleverd; bleek een fout van hun leverancier. Het was een heel gedoe om alles recht te breien, ook met Klarna waar dit probleem gemeld werd. Het wer... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

7 oktober een bestelling geplaatst

Nu 3 maand en 3 mails verder (waarop ik geen antwoord meer heb gehad) en mijn bestelling niet gehad en m'n geld is weg.
Eerste keer, laatste keer. Goed advies van mijn kant. Niets bestellen.

4 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze website is niet te vertrouwen !!!!

Deze website is niet te vertrouwen!!!!! Opgeled als je hier iets besteld of koopt als je een klacht indient omdat het gekochte product niet voldoet of iets verkeerd opgestuurd werd je krijgt nooit een antwoord op de klachten info. Dus mensen past op als je iets koopt op deze site want ik doe dat nooit meer !!!! ik heb verschillende mails gestuurd (klachten) maar nooit een antwoord op gekregen. Dus jullie zijn gewaarschuwd bij deze denk 2 maal na voor je hier iets besteld..........!!!!!!!! Mvg, Johnny

31 de diciembre de 2025

Dit is gewoon diefstal

Dit is gewoon diefstal via Facebook! Bestelling geplaatst en betaald 4 oktober 2025. 1 reactie ontvangen over late postbezorging, daarna nul reactie en contact. Geld kwijt - geen goederen. Telefoonnummer etc. Nagezocht. Alle sporen lopen dood.

4 de octubre de 2025

Frauduleus

Op 5 oktober armbanden besteld tot op heden nog niets ontvangen krijg zelfs geen antwoorden op mijn mails

5 de octubre de 2025

Frauduleuze firma ?

Op 16 oktober bestelling geplaatst, tot op heden nog niets ontvangen. Wanneer je contact tracht op te nemen, hebben ze nog niet de beleefdheid van te reageren.
Kortom in mijn ogen een frauduleuze firma.

16 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laviedas.nl - handen af van deze site, niet kopen !

Op 5 oktober een bestelling geplaatst #7620. Veelvuldig contact genomen via mail (per tel nr +31 85 400 6400 geen antwoord maar nr staat wel op hun website) en steeds zelfde antwoord ... vertraging, maar enig zicht op wanneer wel geleverd kan worden is er niets. Voel me bedrogen en ca 100€ ben ik wss kwijt. Lessons Learnes , handen af van Laviedas niettegenstaande de verkoopsprijs vd artikels niet super goedkoop was.

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 5 oktober een bestelling geplaatst…

Op 5 oktober een bestelling geplaatst #7621. Twee keer gemaild en twee keer standaard reactie terug, ‘ vertraging’ in levering. Wanneer ik naar de track and trace kijk zie ik dat de bestelling nog niet eens is verzonden….. kortom ik voel me enorm genaaid. Zo stom dat ik hier ben ingetrapt. Naar mijn geld kan ik waarschijnlijk ook fluiten.

29 de octubre de 2025

Koop hier niets

Koop hier niets
Het is Chinees rommel en als het na 4 weken komt dan heb je een heel klein broekje.
Heb wel 10 mails gestuurd maar ze geven geen reactie.
DUS NIETS BIJ ZE KOPEN

22 de octubre de 2025

Glucose meter

Zij verkopen een toestel om glucose te meten zonder prikken maar is gewone saturatie meter en hartslag puur bedrog

6 de octubre de 2025

Heel slecht

Heel slecht! Ik heb 2 korte broeken besteld, krijg er maar 1 pas na een maand en die is heel anders dan de foto. En als ik aangeef deze retour te willen sturen, krijg ik helemaal geen reactie meer. Nu al 2x gemaild zonder reactie te hebben ontvangen. Ik wil mijn geld terug! Wat een slechte service... helemaal geen 100 % tevredenheid en geld terug garantie!

24 de agosto de 2025

Slecht chinees bedrijf

Om te beginnen kreeg ik niet het artikel toegestuurd wat ik besteld had. De broek was van slechte kwaliteit, de stof is erg dun. Om terug te sturen moet je eerst contact opnemen en dat lukt dus niet. Geld kwijt en de kosten voor retourneren zijn 16 euro. Ik denk dat dit bedrijf niet wil verbeteren, dit is hun verdienmodel

20 de septiembre de 2025

Opgelicht

Ik wacht al 2 maanden op mijn pakket. Het is tot de dag van vandaag nooit geleverd. 120 euro door het putje, ik vind het schandalig hoe het bedrijf hier mee omgaat. Ook zeer onvriendelijke klantenservice. Ook doen ze zich voor alsof ze heel betrouwbaar zijn door een 4.8 van trustpilot te laten
zien op de site maar in werkelijkheid scoren zij een 2.3. schandalig.

17 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is gewoon een tussen bedrijf om chinese rommel te verkopen

Het is gewoon een tussen bedrijf om chinese rommel te verkopen.
Product doet totaal niet aan de beschrijving en al zeker niet aan de foto.
Ze zeggen 30 dagen terug garantie, maar in feite heb je 2 weken om te kunnen retourneren.
Maar retourkosten zijn min 70 euro, omdat hun goederen van China komen. Dus dan bieden zij een "tegemoetkoming" van 30% terugbetaling van het aankoopbedrag.
Puur bedrog!

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laviedas komt gemaakte afspraken niet…

Laviedas komt gemaakte afspraken niet na. Ik had twee hemden besteld in maat M, maar kreeg L geleverd. Aangezien ik net 20 kg ben afgevallen, waren deze veel te groot.

Toen ik vroeg om de hemden terug te sturen, kreeg ik eerst als reactie dat ze "bij M meestal L opsturen omdat die anders te klein zouden uitvallen". Dat klopt absoluut niet. Bovendien werd me geadviseerd om de hemden eerst te wassen om te zien of ze kleiner zouden worden, wat al veel zegt over de kwaliteit.

Na wat aandringen mocht ik de producten uiteindelijk wel terugsturen, maar enkel tegen extra kosten. Vervolgens werd voorgesteld om een gedeeltelijke terugbetaling te doen, als compensatie (zodat ik ze niet zou terugsturen, alsof de kleren dan plots wel zouden passen...).

Ondertussen probeer ik al weken contact op te nemen, zonder enig antwoord.

Zeer teleurstellende ervaring. Absoluut geen aanrader!

3 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.