7 oktober een bestelling geplaatst. Na een poosje maar eens geïnformeerd waar het bleef. Netjes mail terug. Vertraging enzovoort maar het was onderweg. Nu 3 maand en 3 mails verder (waarop ik gee... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Deze website is niet te vertrouwen!!!!! Opgeled als je hier iets besteld of koopt als je een klacht indient omdat het gekochte product niet voldoet of iets verkeerd opgestuurd werd je krijgt nooit een... Ver más
Het bestelde artikel werd tot 2 maal toe verkeerd geleverd; bleek een fout van hun leverancier. Het was een heel gedoe om alles recht te breien, ook met Klarna waar dit probleem gemeld werd. Het wer... Ver más
Dit is gewoon diefstal via Facebook! Bestelling geplaatst en betaald 4 oktober 2025. 1 reactie ontvangen over late postbezorging, daarna nul reactie en contact. Geld kwijt - geen goederen. Telefoonnum... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Ongelofelijke bedriegers
Ongelofelijke bedriegers, ik heb vitamine B druppels besteld en achteraf nooit gekregen, email gestuurd en nooit op geantwoord, mijn geld weg en niets ontvangen,Toen ik mijn pakketje wilde traceren kwam ik op een chinese site terecht. Vuile rot ombeschofte oplichters zijn het. Zielig tieves volk om.zo aan je centen te komen.
Another company scamming you
Another scam company selling you extremely overpriced useless Chinese sh*t in horrendous quality and of course, you can't contact them by phone and they won't get back to you by e-mail. They claim to have excellent customer service and a 100% satisfaction guarantee, but even when you receive an item in a complete useless condition, YOU have to pay 17 EUR to send it back - to China. I mean... I can't believe that these companies are allowed to exist.
ik heb mijn bestelling nooit ontvangen
ik heb een canney boost bestel en betaalt en nooit meer iets gehoor.kan me niet voorstellen van zo groot bedrijf. mijn adres is 3072.zp want ik weet mijn bestelingnummer niet meervia postcode kunnen we ook vinden mijn bestelling ik wil graag mijn bestelling ontvangen ik heb 29 of 32 euro betaalt ik hoop niet dat ik andere stappen moet nemen voor zo bedrag geld
Wat een flut bedrijf
Wat een flut bedrijf eerst geen levering dan het torenhoog opspelen.
En dan ook nog niet eens andere opsturen of vergoeden.
Wou dat er ook min sterren zijn 1 is eigenlijk al teveel
Wat zijn jullie toch een…fraudeurs
Wat zijn jullie toch een verschrikkelijk bedrijf zeg . Jullie lichten serieus mensen op . Bij mij is mijn pakket ten eerste nooit bezorgd. Onder het mom van een foutje . Nou zo te lezen is het een hype bij jullie . Allemaal fouten maken. Telefoonnnummer klopt ook niet . E-Mail laat me maar niet beginnen . Jullie mailen je bulk shit wanneer het jullie uitkomt en schuiven het steeds op. Wat een lef zeg hebben jullie . We zijn al drie maanden verder en ik heb mijn geld niet terug zien storten . Wat een lef hebben jullie . Niks verzenden . Geld innen en vervolgens verdwijnen van de aardbodem . Schamen jullie je niet . Stelletje fraudeurs bij elkaar . Ik geloof in karma en die gaat op jullie deur kloppen . Wacht maar af . Jullie lichten mensen op. Ik wil me GELD terug !!!!!!!!!
Shasni
1 ster omdat 0 helaas niet kan
De levering duurde heel lang ,kwam namelijk uit China. Dit wordt niet op hun site vermeld. Dan kan je beter bij Temu ed bestellen,veel goedkoper en dan toch dezelfde kwaliteit. Mijn pakket was niet volledig. Ik had een borstel voor honden besteld ,was inbegrepen een borstel,leeg flesje om product in te doen en een USB kabel . Ik heb direct een mail gestuurd dat ik enkel maar de borstel heb ontvangen . Geen reactie op verschillende mails . Pas als ik dit bij Klarna heb gemeld hebben ze gereageerd. Terugsturen was geen optie voor mij is minimaal 16,95€. Ze zouden me pas helpen als ik het dispute bij Klarna zou verwijderen....beetje dreigen dus.
Ik bleef dit weigeren,veel als gestuurd die onbeantwoord bleven. Pas toen ik dreigde om de ombudsdienst in te schakelen reageerde ze onmiddellijk. Mijn vorige mails zouden ze nooit ontvangen hebben 😏 Uiteindelijk zover gekregen dat ze me beloofde om het volledige product terug naar me op te sturen. De gekregen track and trace hiervan staat nog steeds op proccecing.
Bende oplichters!!!!!
Ga niet met Laviedas is zee...
Ik ben ernstig teleurgesteld in dit bedrijf. 3 identieke shirts (in drie kleuren) besteld in maat XL.
Kreeg 3 verschillende/afwijkende shirts geleverd en bovendien in 3x XL. Na contact met klantenservice werd gezegd. "Wij bestellen vaak grotere maten omdat wij uit ervaring weten dat ze te klein zijn". Terugsturen moet naar China kan maar kost ca. €35,00. Diverse koeriersdiensten willen niet buiten Europa opereren. Klantenservice van Laviedas is niet bereid daarvan af te wijken en wil geen volledige restitutie realiseren. Mijn advies: Ga niet met dit bedrijf in zee! Kost een hoop frustratie en energie en levert onvoldoende op.
Volgens mij is dit bedrog
Volgens mij is dit bedrog, ik dacht te bestellen bij Laluna, maar zag te laat dat het hier terecht kwam. Betaald, en mails zijn verdwenen. Gewoon oplichting
Bestelling kwam uit China.....
Bestelling liet lang op zich wachten. Geleverde kleur en maat was anders dan besteld. Retourzenden kan op eigen kosten naar CHINA. Retourzenden is duurder dan aanschafprijs, dus betalen maar. Na bestelling wordt je doordgegooid met e-mails om nog meer te bestellen. Was een vergissing, ik koop hier nooit meer iets.
Nog steeds geen restitutie ontvangen18-…
Ik heb ca twee maanden geleden twee baretten retour gestuurd maar heb nog steeds geen restitutie ontvangen.
Er wordt ook niet meer gereageerd op de mails die ik ze stuur.
Ik ben zéér teleurgesteld in dit bedrijf.
Verkeerde maat geleverd
Mooi polo's besteld in maat XL, omdat nu eenmaal mijn 'Chinese maat' is...
Kreeg ze binnen in maar 3XL... Veel te groot. Om ze te ruilen een mail gestuurd, wel vijf keer maar geen reactie... Vandaar dat ik zeg, oppassen met dit 'bedrijf' Ik zal er niet meer bestellen... Wel 50 euro kwijt...
Bestelling nooit aangekomen
Bestelling nooit aangekomen, valse trackingnummer gekregen en geen reactie meer op mails!!!
Valse oplichters!!
Oplichterij van het ergste soort
Ik had 2 shirts besteld in de maat L en deze waren op voorraad. Op voorraad in China bleek later, ze werden geleverd in de maat XXXL.
Ik gaf aan dat ze te groot waren en dat ik de maat L hebben.
Dit was pas mogelijk als ik zelf de spullen naar China zou terugsturen, toen ik aangaf dat ik dit geen oplossing vond en graag me geld terug.
Ik heb de shirts, DIKKE NAMAAK , in dekledercontainer gedropt( nog te slecht voor poetsdoek.
Lavidas.nl? Neen , dank u wel.
LET OP DIT ZIJN DROPSHIPPERS!
LET OP DIT ZIJN DROPSHIPPERS!
Ik had 2 shirts besteld in de maat S en deze waren op voorraad. Op voorraad in China bleek later, ze werden geleverd in de maat L. Volgens de leverancier zou dit beter passen (!)
Ik gaf aan dat ze véél te groot zijn en wilde graag de maat S hebben.
Dit was pas mogelijk als ik zelf de spullen naar China zou terugsturen, toen ik aangaf dat ik dit geen oplossing vond en graag me geld terug wilde hebben bleef het heel stil...
Ik gebruik ze nu maar als poetsdoek, want de kwaliteit is echt dramatisch.
Je kunt de spullen beter rechtsteeks bij Temu of Ali bestellen want dat scheelt ook nog eens heel veel geld.
Niets van deze site bestellen
Een product besteld.....komt het rechtstreeks van China. Niet tevreden.....dus gemaild voor retour geen reactie. Dan via klarna maar retour gemeld en dan reageren ze maar je moet wel eerst melding uit klarna halen. Dus niets retour en mag gewoon betalen. Is een Nederlandse site maar ze leveren alles vanuit China. Bestel hier niet. Waardeloze klantenservice........
Twee Polo shirts besteld
Twee Polo shirts besteld, werden na 2,5 week geleverd. Had maat M besteld, kreeg twee keer maat XL en de kwaliteit was waardeloos. Heb de shirts weggegooid, geld is ook weg, heb geen vertrouwen in de aftersales van Laviedas.
The order number not found
The order number and tracking number is showing still processing ( and not shipped). I placed the order 26th June and still showing the same status in spite of repeated mails. Now it is showing order not found. Asking for cancellation and refund that is not also done. The response is a copy paste of the previous mail everytime. I payed extra for fast delivery but it is still not delivered. It happened in spite of paying through Klaarna.
I found this way of handling the situation completely non professional. Will never use this website again.
I ordered 3 polo shirt 4XL and they…
I ordered 3 polo shirt 4XL and they delivered 3 times 3XL. I probably have to send it back to China, hopeless!
Feedback from Laviedas:
Sometimes, the sizes of a product may run slightly larger or smaller than usual, depending on the model or manufacturer.
Therefore, we kindly ask that you try on the items you receive first. If it's not right, please let us know. We'll be happy to work with you to find a suitable solution and can, of course, exchange the item for you.
LOL, I ordered 4XL, they delivered 3XL and asked me to try this size to see if it fits.
Sofar never heard from them again and I advise everyone not to buy goods from them
Waardeloos
Iets besteld, geen bestelbevestiging gehad, geen reactie op de vraag waarom niet, geen reactie op mijn vragen waar mijn bestelling blijft, niks! Maar hoe je een bedrag in Klarna moeten zetten weten ze wel..
Mensen, koop hier niks!!
En ik lees alleen positieve ervaringen van Nederlandse en Belgische personen, alleen hebben die allemaal Engelse namen… heel opvallend…