LAVINDE COPENHAGEN Opiniones 732

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ikke så svært det her 👌 Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestil... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlige produkter, men en anderledes levering. Ønskede levering i GLS pakkeshop, hvilket også stod i ordrebekræftelsen. Stor undren da jeg fik besked om, at den ville blive leveret i Post Nord pakkebo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget positiv oplevelse, købte en serum til øjenvipper, den var tom, kontaktede dem og fik omgående en ny. Rigtig fin service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og virkelig godt produkt. Jeres Foundation lever op til mine forventninger, Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de productos de belleza
  2. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.

Vores løfte til dig

Escrito por la empresa

Kosmetikprodukter af de reneste råvarer
Vi fremstiller eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.
ALLERGIVENLIG HUDPLEJE
Vi har siden første produkt stræbt efter at producere parfumefri makeup og hudplejeprodukter, og vi er enormt stolte af, at alle vores produkter samtidigt er allergivenlige.
PRISVINDENDE PRODUKTER
Du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores BEYOND - Volume & Curl Mascara samt vores vippeserum HYPED - Eyelash Serum har begge vundet til Danish Beauty Award.

Vores fragtservice

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.
Køb for over DKK 200,- og få gratis fragt med PostNord ellers starter vores fragtpriser ved kun 10 kr.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og rigtig fin og hurtig…

Hurtig levering og rigtig fin og hurtig service i forbindelse med en reklamation. Kan varmt anbefales.

28 de mayo de 2024

Hej Lene,

Hvor er vi dog bare glad for din postive feedback 😃 Også at høre at trods en uheldig start, at vi har kunne vende det til noget positivt 🥰 Så mange mange tak, for at du havde lyst til at dele denne oplevelse med os, det værdsætter vi virkelig!

Hej Line,

Tusind tak for dine 5 MEGET flotte stjerner! Dem er vi virkelige glade for 😍
Også varmer det jo bare endnu mere at høre, hvor glad du er for alle vores mascaraer 💛

Hej Kia,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er virkelige glade for ar høre, at du er så glad for vores produkter! Og hvem kan ikke godt lide et godt tilbud? Ikke helt tosset at være heldig der 😃

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Produkterne kan varmt anbefales

25 de mayo de 2024

Hej Julie,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst anbefaling!
Vi er utroligt glade for dine 5 stjerner og din skønne feedback 😍

Virkelige gode produkter

Virkelige gode produkter, hurtig leveringstid og en super service.
Jeg bestilte varer en onsdag aften og havde dem allerede fredag, og ydermere var der lagt en lille gave i. Jeg kan ikke leve uden deres mascara, som også har plejende serum i- virkelig et godt produkt 👏
En kæmpe stor anbefaling herfra.

24 de mayo de 2024

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse!
Hvor er det bare dejligt at høre din feedback, både at gaven er landet godt, hurtig levering, god service og selvfølgelig at du er en Beyond fan 🤩
Også er vi selvfølgelig utroligt glade for din anbefaling, det betyder meget for os 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service hos Lavinde :-)

Fantastisk service hos Lavinde :-)
Jeg gjorde dem opmærksom på en mascara med overfyldt produkt i som stort set ikke kunne bruges. Det var ikke en klage overhovedet, men Lavinde sender mig straks en ny mascara uden beregning - kæmpe anbefaling herfra :-)

18 de mayo de 2024

Hej Kristine,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er meget glade for din anbefaling og rosende ord med på vejen! Og dejligt at høre, at du er endt med at få den helt rigtige Lavinde oplevelse 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker Beyond men ved sidste…

Elsker Beyond men ved sidste bestillingen var der blevet pakket forkert. Michelle fra kundeservice var dog hurtig til at hjælpe og sende de rigtige og en lille gave.
Tusind tak for hurtig hjælp!

15 de mayo de 2024

Hej Ditte,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det dog dejligt at høre (at til trods for ombytningen) at du har oplevet god service hele vejen igennem!
Så tusind tak for de meget flotte 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på 🥰

Vi glæder os til at kunne levere Beyond til dig igen! 😃

Rigtig god service

Rigtig god service! Hurtig respons på reklamation af mascara - endda to gange i træk, med nye, hurtige forsendelser begge gange.

Hej Ditte,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er jo utroligt glade for at læse, at til trods for en uheldig oplevelse, netop er rigtig glad for servicen. Vi er enormt beæret over, at du føler at den er 5 stjerner værd 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af min yndlings…

Hurtig levering af mine vare, og så var der en gave med 🥰

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er meget taknemmelige for de 5 stjerner! Og SÅ skønt, at dine produkter kom lynhurtigt frem (også endda med en lille ekstra gave!) 🙌

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv, med en sød overraskelse i pakken

Hej Dorte,

Vi takker for din anmeldelse 😊
Så dejligt at du er blevet glad for dine produkter samt den lille overraskelse 😄

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og dejlig med en…

Hurtig levering og dejlig med en overraskelse i ens pakke mange tak

Hej Betina,

Vi glæder os over din anmeldelse og det varmer at du har haft en så skøn oplevelse 😍
Både med hurtig levering og ja hvem kan ikke godt lide en lille gave 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gave med i pakken

Hurtig levering og gave med i pakken. Super god oplevelse

Hej Camilla,

Mange tak for at dele din oplevelse med os!
Vi er jo utroligt glade for dine 5 stjerner 🤩
Det er jo så dejligt at du havde tid og lyst til at skrive en anmeldelse 👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för excellent snabb och mycket bra…

Tack för excellent snabb och mycket bra service!

Hej Jannie,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er super glade for din feedback og det er jo bare dejligt at høre at både service og levering har været i top! 😃

Fantastisk brand

Gode produkter og virkelig god service!

Hej Stine,

Mange tak for din anmeldelse, hvor er vi dog glade for din gode oplevelse 🤩
Så dejligt at du godt kan lide både vores produkter og service 💛
Og et ekstra tak for at du havde lyst til at dele det med os!

Bare god service.

Hurtig, præcis og venlig ekspedition.

Hej Charlotte,

Det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os! Og tak for at dele den 💛
Vi takker for dine 5 meget flotte stjerner samt dine rosende ord 😍

Lavinde er topkvalitet.

Lavinde er topkvalitet.
Jeg har købt deres produkter lige siden deres serum hjalp mine vipper frem for 4 år siden efter en hård omgang kemo. Jeg bruger fast deres produkter og er yderst tilfreds.

Hej Roseanna,

Du skal have et stort tak for din anmeldelse 😊
Det varmer jo helt vildt at høre, at et af vores produkter (Hyped eyelash serum) har kunne være med til at hjælpe dig efter sådan en hård omgang! 💛
Vi bliver jo SÅ glade for at høre at du er fast forbruger af vores produkter - det betyder rigtig meget 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille og hurtig levering og…

Nemt at bestille og hurtig levering og en lille gave vedlagt ♥️

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er virkelige glade for dine 5 stjerner! Også er det jo bare vildt dejligt at høre, at du føler det har været nemt og overskueligt at bestille, hurtig levering og lækkert med en lille ekstra gave 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste produkter til følsom hud

De bedste og mildeste produkter, og den bedste service! Virkelig god makeup (jeg bruger mascara og foundation), og det holder hele dagen! Deres ansigtsrens og øjenmasker er det bedste jeg kan putte på min hud 🤩

Hej Signe,

Et stort tak for din meget fine anmeldelse 😊

Vi er utroligt glade og beæret over, at du syntes at vi har nogle af de bedte produkter på markedet! 🤩
Og selvfølgelig, at du har følt at servicen var i top 😃

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen igen.

Suveræn kundeservice og skønne produkter

Suveræn kundeservice og skønne produkter

30 de abril de 2024

Hej Christina,

Tak for din meget flotte anmeldelse, vi bliver jo SÅ glade for sådan en dejlig feedback!
Det glæder os at servicen har været i top og produkterne lige så 🥰

NOTABLE EYELINER

Jeg har netop købt den nye eyeliner, da jeg blev nødt til at udskifte min mangeårige faste eyeliner. Jeg var spændt på, om den kunne leve op til mine forventninger, men den har kun overrasket særdeles positivt. Den er super nem at påføre og så sidder den bare hele dagen. Alt i alt et super lækkert produkt, som jeg kun kan anbefale!

30 de abril de 2024

Hej Mia,

Tak for din skønne feedback, vi er glade for at høre at NOTABLE Liquid Eyelineren levede op til dine forventninger 😍
Dejligt at du føler at den er nem at påføre, langtidsholdbar og overall et lækkert produkt!
Så endnu engang tak for din anmeldelse, det betyder meget for os 💛

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.